یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزيز....
پنجشنبه شب قرعه كشي شد (توسط فشفشه‌ي عزيز) و بنده انتخاب شدم :redface:
وای شرمنده. دست همه خنگارو از پشت بستم و باز کردم.

مبارک باشه. ایشالا یه روزی شیرینی بدین ما بی خبران هم باشیم. موفق هستید بیشتر باشید.
ایشالا دفعه بعد سجاد.
من معتقدم هرکی لازم داشته باشه اسمش در میاد. ایشالا خدا کمک کنه هممون همیشه به یادش باشیم.

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا به خاطر سارا جونم یه بار دیگه لیستو میذارم هر بار کسی که انتخاب شده آبیش میکنم

1alisharapova
2.aminbeiranvand
3.anis
4.end_of_extreme
5.f11691gh
6.feshfeshe
7.m2002k
8.maral22
9.ne_sh67
10.rabin_huood
11sara23
12.sajad_had
13.sadafff
14.sayah archi
15.sheyda_star
16.sima_eng

17saraaa
وایییییی مرسی عزیزم:heart:
واقعا ممنونم که به یادمییییییییییییی;);):gol::gol:

sajad_had

عضو جدید

مبارک باشه. ایشالا یه روزی شیرینی بدین ما بی خبران هم باشیم. موفق هستید بیشتر باشید.
ایشالا دفعه بعد سجاد.
من معتقدم هرکی لازم داشته باشه اسمش در میاد. ایشالا خدا کمک کنه هممون همیشه به یادش باشیم.
ای بابا چی کار میشه کرد سری قبلی هم به اسم من بود ولی خب دیگه به خاطر بچه ها من کنار رفتم :whistle:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها مشکل کامپیوترم حل شدددددددددددد :)

اما توروخدا واسم دعا کنید .من فردا (7تیر) دو تا امتحان دارم.یکیو خوندم اما یکیشو....
دیگه خودمو گذاشتم واسه افتادن....آخه وقتی نخونده باشی که دیگه نمی تونی باور کنی یا احساس کنی که قبول می شی...میشه؟؟؟؟؟آدم باید زحمتشو بکه و از راز استفاده کنه دیگه.نابرده رنج ،گنج میسر نمی شود که...می شود؟؟

یه موضوع دیگه اینکه خواهششششششششششششششش می کنم برام راجع به یه قضیه ای دعا کنین.همون قضیه ای که باعث شد نتونم درس بخونم و تمام فکر و ذکرمو درگیر خودش کرد.:cry:دعا کنین که اشتباه نکرده باشم.....
واقعا محتاج دعاتونم:gol::gol::gol:

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز

اما توروخدا واسم دعا کنید .من فردا (7تیر) دو تا امتحان دارم.یکیو خوندم اما یکیشو....
دیگه خودمو گذاشتم واسه افتادن....آخه وقتی نخونده باشی که دیگه نمی تونی باور کنی یا احساس کنی که قبول می شی...میشه؟؟؟؟؟آدم باید زحمتشو بکه و از راز استفاده کنه دیگه.نابرده رنج ،گنج میسر نمی شود که...می شود؟؟

یه موضوع دیگه اینکه خواهششششششششششششششش می کنم برام راجع به یه قضیه ای دعا کنین.همون قضیه ای که باعث شد نتونم درس بخونم و تمام فکر و ذکرمو درگیر خودش کرد.:cry:دعا کنین که اشتباه نکرده باشم.....
سارا جان برات دعا میکنیم :gol:انشاءالله که مشکلت حل میشه!:gol:
به خدا از صمیم قلب اطمینان داشته باش:gol:
اگر خدا تو را به لبه ی پرتگاهی هدایت کرد به خدا اطمینان کن،چون یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت:gol:

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز
salam
page ro didam kheili omid gereftam
mahsa jun manam doa kon
kheili moshkel darambacheha manam be listetun ezafe konid
رزا جان خوش آمدی گلم:gol:از این اینکه به جمع صمیمانه ما پیوستی خوشحالمون کردی:smile::gol:
چشم همه برات دعا می کنیم انشاءالله که خدا مشکلت رو رفع کنه:gol:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به هرچی که بگم اون مال منه (ارزوی خیلی کوچیک یا خیلی بزرگ)به اون میرسم دیگه نمیدونم اسمش جاذبه هست یا نه .............خدا خیلی بهم لطف داره............البته باید صبببببببببببببببببببببببببببببببببببببببر داشته باشی;)

سلام عزيزم... به تاپيك خوش اومدي....
حضور شما خيلي ميتونه اينجا مفيد باشه...
ماشالا مشخصه پر از انرژي مثبت هستيد... :gol:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز

ایشالا دفعه بعد سجاد.

نه عزيزم... خدانكنه ... ديگه اينطوري نگو... خب شما نبودي پنجشنبه... اطلاع نداشتي....
به خاطر شيطنت‌هاي اين آقا سجاد هم هست البته :D
البته هر كسي اسمش در مياد، به نظر من واقعا وظيفه‌اش سنگين‌تره...
يه دِيني رو دوشم هر روز احساس ميكنم كه ، اميدوارم بتونم جبران كنم :redface::gol:
تنها چيزي كه ازم بر مياد فعلا، دعا براتون هستش... اميدوارم اينقدر لايق باشم كه دعاهام مستجاب بشه در حقتون :gol:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام عزيزم... خوشحالم كه كامپيوترت درست شده...
نميشه يه سري چيزارو كلا انداخت گردن راز... يعني به قول شما هيچ تلاشي نكرد اما توقع نمره‌ي بالا رو داشت!!!! اما ميشه نمرتو با انرژي مثبت تغيير بدي... حداقل يه جوري كه نيفتي و ازش راضي باشي.... بعدشم در طول ترم شما بالاخره مطالعه داشتي، انقد انرژي منفي نده كه قبول نميشي، ديگه گذشته امتحان، فقط فكر قبولي باش ;) مطمئنم قبول ميشي
يه چيزي هم يادت باشه!! ديگه هيچ وقت نگو
مشكل دارم!! اگر خدايي نكرده مسئله‌ي خاصي برات پيش اومد، بگو مسئله‌اي برام پيش اومده، خود كلمه‌ي "مشكل" اساسا انرژي منفي توليد ميكنه..... :gol:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
salam
page ro didam kheili omid gereftam
mahsa jun manam doa kon
kheili moshkel darambacheha manam be listetun ezafe konid

سلام رزا خانم...
به تاپيك خوش اومديد....
خوشحالم كه شما هم با اومدن به اينجا انرژي گرفتيد...
اين نشون دهنده‌ي اينه كه كار ما (همه‌ي بچه‌هاي اين تاپيك) خيلي سخت تر ميشه... بيشتر بايد حواسمون باشه....
چشم خيلي دعا ميكنم....
به ليست من كه اضافه شديد، ايشالا فاطمه جان هم مياد شمارو به ليست خودش اضافه ميكنه....
موفق باشي ;):gol:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا چی کار میشه کرد سری قبلی هم به اسم من بود ولی خب دیگه به خاطر بچه ها من کنار رفتم :whistle:

شما هم همچنان به شيطنت خودت ادامه بده :D كم نياريااااا
(يه چيزي هم در گوشي بگم تا كسي نيس، ميگم اين شيطنتات هم يه جورايي انرژيه مثبت توليد ميكنه واسه بچه ها.... البته قول بده نه پررو بشي نه جو گير:D)
راستي ناراحت نشي، شوخي كردم :gol:

sajad_had

عضو جدید
شما هم همچنان به شيطنت خودت ادامه بده :D كم نياريااااا
(يه چيزي هم در گوشي بگم تا كسي نيس، ميگم اين شيطنتات هم يه جورايي انرژيه مثبت توليد ميكنه واسه بچه ها.... البته قول بده نه پررو بشي نه جو گير:D)
راستي ناراحت نشي، شوخي كردم :gol:
:w15::w15::w15: نه خیرم ناراحت شدم شدیدا :w15::w15::w15:
:w15::w15: کلا ابراز نارحتیم اینه :w15::w15:

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم اومدم....خب ببینم اینجا چه خبره؟؟؟؟!؟؟!سجاد باز شیطونی کردی؟؟؟؟!؟!

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر خدا تو را به لبه ی پرتگاهی هدایت کرد به خدا اطمینان کن،چون یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت:gol:
سلامممممم مارال جون.
به خدا اطمینان دارم...اما به خودم......از همینش می ترسم دیگه.می ترسم پیام خدا رو دریافت نکنم و اشتباه کنم.:cry::heart::heart:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
نميشه يه سري چيزارو كلا انداخت گردن راز... يعني به قول شما هيچ تلاشي نكرد اما توقع نمره‌ي بالا رو داشت!!!! اما ميشه نمرتو با انرژي مثبت تغيير بدي... حداقل يه جوري كه نيفتي و ازش راضي باشي.... بعدشم در طول ترم شما بالاخره مطالعه داشتي، انقد انرژي منفي نده كه قبول نميشي، ديگه گذشته امتحان، فقط فكر قبولي باش ;) مطمئنم قبول ميشي
يه چيزي هم يادت باشه!! ديگه هيچ وقت نگو مشكلدارم!! اگر خدايي نكرده مسئله‌ي خاصي برات پيش اومد، بگو مسئله‌اي برام پيش اومده، خود كلمه‌ي "مشكل" اساسا انرژي منفي توليد ميكنه..... :gol:
چشم..دیگه نمی گم مشکل دارم.خوب شد بهم گفتی.خیلی حرف جالبی بود.:heart::heart:
مرسییییییییی

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامممممم مارال جون.
به خدا اطمینان دارم...اما به خودم......از همینش می ترسم دیگه.می ترسم پیام خدا رو دریافت نکنم و اشتباه کنم.:cry::heart::heart:
سلام گلم:gol:
اگر واقعا به خدا اطمینان داشته باشی مطمئنی که پیامشم درست دریافت می کنی;)
یعنی خدا نمی ذاره جوره دیگه ای دریافت کنی!!!!!!!!!!;)

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام گلم:gol:
اگر واقعا به خدا اطمینان داشته باشی مطمئنی که پیامشم درست دریافت می کنی;)
یعنی خدا نمی ذاره جوره دیگه ای دریافت کنی!!!!!!!!!!;)
آخه می دونی،همیشه یه اطمینانی تو دلم راجع به یه قضیه ای حس میکنم،که احساس می کنم از طرف خدا این اطمینان داده میشه.یعنی هر وقت با خدا راجع بهش صحبت می کنم،این اطمینان بیشتر میشه.
اما ترس من از اینه که نکنه این اطمینان،ساخته و پرداخته ذهن خودم باشه.

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه می دونی،همیشه یه اطمینانی تو دلم راجع به یه قضیه ای حس میکنم،که احساس می کنم از طرف خدا این اطمینان داده میشه.یعنی هر وقت با خدا راجع بهش صحبت می کنم،این اطمینان بیشتر میشه.
اما ترس من از اینه که نکنه این اطمینان،ساخته و پرداخته ذهن خودم باشه.
آرزوهای قلبی انسان،مصلحت خداوند است که دریچه ذهن را آهسته به صدا در می آورد!:gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا نمیدونم چرا امشب جناب فشفشه سجاد رو یادش رفته :question::gol::gol:

درود بر شما آقا سجاد گرامی
این چه حرفیه دوست گلم خیلی متاسفم باور کنید دیشب آنقدر خسته بودم که از ساعت 3 کلاس داشتم تا رسیدم خونه 8 شب بود تازشم حالم اصلا خوب نبود.
خیلی مخلصیم آقا سجاد عزیز 13 تا دوستت دارم;):gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیلی دعا میکنم خداییش سعی هم میکنم تا می تونم انرژی بفرستم:w42: به سمتت ولی دیشب یه کاری پیش اومد که هم خیلی انرژی مو گرفت:question: همین که خیلی پنچرم کرد:question: و به فکر فرو رفتم دعا میکنم از من ناراحت نباشه و زودی بیاد دوباره :king:

سجاد جان یادت باشه التیماتوم دادیما انرژی، حرف، ذهنیت سرد و منفی تنبیه داره اصلا به هیچ وجه قابل قبول نیست از شوما که کاربر ثابت تاپیکی;):gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به هرچی که بگم اون مال منه (ارزوی خیلی کوچیک یا خیلی بزرگ)به اون میرسم دیگه نمیدونم اسمش جاذبه هست یا نه .............خدا خیلی بهم لطف داره............البته باید صبببببببببببببببببببببببببببببببببببببببر داشته باشی;)

درود خدای بزرگ بر شما دوست بسیار عزیز جذبی
از بودن شما در تاپیکمون خیلی خوشحالیم در صورت تمایل از تجربیات و بدست آورده ها برامون بگید.;):gol:;)

من آن موجم که آرامش ندارم

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

درود بر شما دوست عزیز
همه چیز با اتکا به خدای بزرگ و مهربون حل میشه مگه اینکه شک داشته باشی که بعید می دونیم که شما باور نداشته باشی پس از همین الان امتحان کن خدای بزرگ بی صبرانه منتظرت;):gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوست عزیز از جمله بسیار قشنگت ممنون ;):gol:;)
(اگر خدا تو را به لبه ی پرتگاهی هدایت کرد به خدا اطمینان کن،چون یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت)

زندگی مال من است ...

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

يه چيزي هم يادت باشه!! ديگه هيچ وقت نگو
مشكلدارم!! اگر خدايي نكرده مسئله‌ي خاصي برات پيش اومد، بگو مسئله‌اي برام پيش اومده، خود كلمه‌ي "مشكل" اساسا انرژي منفي توليد ميكنه..... :gol:

درود بر شما بانوی نکته سنج
مراقبت از کلام خیلی خیلی مهمه پس از این به بعد حتما حتما رعایت بشه ممنونیم.;):gol:;)

با هم پشتمون کوهه

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای عقل مرا کفایت از تو
جستن ز من و هدایت از تو
من بددل و راه بیمناکست
چون راهنما تویی چه باکست
..شک نیست دراینکه من اسیرم
کز لطف زیم ز قهر میرم
یا شربت لطف دار پیشم
یا قهر مکن به قهر خویشم
گر قهر سزای ماست آخر
هم لطف برای ماست آخر
نظامی گنجوی

sajad_had

عضو جدید
اگه دوس داری برام دعا کن

اگه دوس داری برام دعا کن

بچه ها دیشب یه اتفاقی تو زندگیم افتاد که از همتون میخوام که با انرژی ها و دعا هاتون به در گاه خدای بزرگم که همیشه از خواسته های من بزرگتره بخواین اینبار هم کمکم کنه و باعث بشه زندگیم به روال عادی برگرده و بتونم مثل یه فرد عادی ادامه حیات بدم البته با رسیدن به اون آرزوم دعا کنید بتونم بهش برسم و جذبش کنم