یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

حيفم اومد كه اينو اينجا نذارم... چون خدا آخره انرژي مثبته واسه بنده‌هاش... هيچ چيز و هيچ كسي به اندازه خودش به آدم انرژي مثبت نميده...

ملاصدرا می گوید:

خداوند بی‌نهایت است و لامکان و بی زمان

اما به قدر فهم تو کوچک می‌شود

که در خدایی خدا یافت نمی‌شود، که به شیطان پناه می‌برید؟

قلب‌هایتان را از حقارت کینه تهی کنیدو با عظمت عشق پر کنید
...

اميدوارم اون دوست گلمم كه اين روزا با خدا قهر كرده خيلي زود آشتي كنه... چون يكي از راههاي جذب اينه كه با خداهم آشتي باشي :gol:

سلام دوست گرامی زنده باشی و موفق خیلی زیبا بود از انرژی آتیش گرفتم!!!;););)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خوب من یکی از اون دوستام من یه کم از خدا دلگیرم البته شاید حق داشته باشه خداوند که حالم رو بگیره چون منم خوب نبودم اما هنوز به لطفش امید دارم هنوز فراموشش نکردم امیدوارم کمکم کنه.حالا همه ی شما دوستان عزیز میشه منو راهنمایی ام کنید همه ی شما که به آرزوهاتون رسیدین میشه بعد از خدا و ائمه دست منم بگیرید لطفا تا منم بیام پیش شماها

سلام به شما دوست گلم
خیلی خیلی خوشحالم که در کنار شما هستیم
دوست من ماها خیلی بی انصافیم کی خواستیم که باشه و نبوده کی صداش کردیم که جواب نداده کی ازش خواستیم کمکمون کنه گفته نه(البته به صلاحمون اگه نبوده گفته نه)
اگه الان اینجایی خواست حضرت حق بوده همونطور که من هم یه روز که دلم از زمین و زمان گرفته و پر بود توسط یه دوستی فرستادم اینجا باور کن باور کن باور کن حضرت حق خیلی دوستت داره نشونه اشم اتفاقایی که اطرافت میفته ولی سریع از کنارش گذشتی خیلی خوشحالم که به کرامت، بزرگی و لطفش امید داری .
یقین داشته باش بدون هیچ منتی هستش تا به اشرف مخلوقاتش کمک کنه اگه شد برات یه مطلبی رو بنویسم تا شاید کمکی باشه برات !!!
و اما بابت راهنمایی کردن شما یه وقتی بزار و از اول مطالعه کن و یواش یواش گزارش بده تا خودت تو گفته هات تغییراتو ببینی پس گام اول این بود منتظریما!!;);)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه چیزو میدونی دوست عزیز خدا خیلی بزرگه خیلی بزرگتر از اون چیزی که همه ما ها فکر میکنیم. خصلت ما آدماست که بعضی وقت ها دیر میفهمیم که یه اتفاقایی چقدر به نفعمون بوده هر چند تو اون زمان خودش خیلی ناراحتمون کرده
نگو خدا خواسته حالت رو بگیره شاید واقعا یجایی یه تصمیم اشتباه گرفتی که یکم باعث دنباله دار شدن بعضی مسائل تو زندگیت شده باشه
خود من یکی با اینکه به یسری از آرزوهام در کمال ناباوری رسیدم و بعد خیلی باور هارو پیدا کردم هنوز خیلی آرزو هارو دارم و مطمئنمهمه اینطوری هستیم

اول از همه یه توصیه دوستانه هر روز به خودت کلی انرژی مثبت بده و خودت رو لایق بدون واسه رسیدن به همه آرزوهات

امروز انرژی مثبتام زیاده اینم کلی انرزی مثبت واسه دوستای خوبم اینجا
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

بله کاملا باشما موافقم و از شما ممنون بابت تجربه ای که در اختیارمون گذاشتید!!
با اجازه از دوستان عزیز می خوام خواهش کنم در صورت تمایل هر کسی یکی از اهدافش رو برامون بنویسه!!!
و خواهش بعدی اینه که تجربیات لمس کردن خدای متعال رو هر شخصی باتوجه به شناختش برامون بنویسه!!!
من از خودم شروع میکنم تا عبرتی بشم برای رفقا;)
یه شوخی هم با این دوست گرامی قبول دارم که پسرها همه آرزو هستن ولی قصد سو نداشتم:redface:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید که با حرفام اذیتتون کردم برام دعا کنید

نه دوست عزيز چه ناراحتي‌اي....
خوشحالم ميشم بتونم بهتون كمكي كنم... اما خواهشا تند نريد.... يه كمي به كاراتون... به خواسته‌هاتون.... به نعمت‌هايي كه خدا داده و تا حالا بهشون فك نكردين... و خيلي چيزاي ديگه فك كنيد...
خدارو به خاطر همه‌ي داده‌ها و نداده‌ها شكر كنيد...
اگرم تا الان براي خواستتون فك ميكنيد كه مراحل جذب رو با دقت و به درستي انجام داديد و نرسيديد ، همون صلاح خدا بوده.... وگرنه من خودم به خاطر شما و چند تا از دوستاي گل ديگه، مراحل و روش‌هاي جذب رو اينجا مينويسم.... اميدوارم بتونم كمكتون كنم....
فقط اينو بگم، براي رسيدن به خواسته‌هاتون، الان جوري رفتار كنيد كه انگار اون چيز رو بدست آورديد.... مثلا اگه مسئله مالي داريد، البته به عنوان مثال دارم ميگم، و مثلا ميخواين خونه‌اي بخريد، فرض كنيد كه الان اون خونه رو داريد.... حتي با تمام جزئياتش!! محلش... اندازش و ساير خصوصيات.... همون رضايتي رو كه بعد از به دست آوردنش خواهيد داشت رو الان داشته باشيد.... با تمام وجود حس كنيد كه اون خونه رو الان به دست آورديد!....حتي يك لحظه هم نااميد نشيد.... و نگيد مثلا "اي بابا ، عمرا بتونم اون خونه رو بخرم، دارم سر خودمو گول ميزنم!!" .... مطمئنا اگه تمام مراحل رو درست بريد، به خواستتون ميرسيد... منم براتون آرزوي موفقيت ميكنم...
:gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس چرا با من اینطوری میکنه؟ من خسته شدم از زندگی دیگه نمیخوام باشم اگه خودکشی گناه نبود خودمو میکشتم راحت می شدم.آره خدا خوبه اما نمیدونم چرا اینطوری میشه دارم داغون میشم زیر این بار سنگین دارم دیوونه میشم :cry: میگین چیکار کنم خسته شدم.خدایا کمکم کن

جواب تمام چراها دست خودمونه من خودم بهتر میدونم که چرا اینطوری شد!!
از چی خسته شدی دست بردار شما متولد چندی اگه پای حرفای دل من بشینی چی میگی هر کسی خودش رو بدترین میدونه نه خیرم عزیزم این داستان مال وقتی که شما پای صحبت همه نشسته باشی :mad:
خودکشی کردن رو خودم از مد انداختم که چی تو اگه فقط جسارت گفتن داری من انجام دادم ولی باز تو این موردم باید هدفت مرگ باشه یعنی باز هم هدف هدف هدف همین!!!
بار سنگین فقط رو شونه شماست خیلی قاضی خوبی هستی!!!
هیچ کاری نکن فقط وایسا تا له شی بین ادمایی که میتونن زنده باشن یا زندگی کنن خودت انتخاب کن این اولین قانون زندگی!!!
وقتی تصمیم گرفتی که به خدای خودت اعتماد کنی و ازش کمک بخواه باور کن بدون هیچ منتی در کنارته همونطور که تا الان بوده!
بیا به خدا توکل کن ;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دارم همه ی زندگی ام رو از دست میدم

دوست من همه ی ما یه روزی تو جایگاه شما بودیم و این روزارو گذرونیدیم ولی باور کن جز خدا هیچ کس نبوده که کمک کنه بهمون توکل کن به خدا ساده ترین کار توکله که بهترین نتایج رو میده شما توکل کن اون با من;)

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دارم همه ی زندگی ام رو از دست میدم
سلام به شما دوست عزیز میدونم چه حالی داری
مطمئن باش تنها کسی نیستی که احساست خرابه ولی مطمئن تر باش که از جمله کسانی هستی که خدا با تمام وجودش دوستت داره چون از اونجایی که هیچ اتفاقی اتفاقی نیست شما رو با این صفحات توی این سایت اشنا کرده در صورتی که اگر دوست نداشت اصلا کاری برات نمیکرد
من هم تمام این جور حسای بد رو توی زندگیم تجربه کردم شاید خیلی تلخ تر از شما اگر اون روز کسی بهم میگفت ناراحت نباش همه چی درست میشه عصبانی میشدم و میگفتم تو که نمیدونی من چمه ؟؟؟؟
ولی الان در این لحظه حتی باورم نمیشه یه روزی حالم بد بوده باور کن
اینو با تمام وجودم میگم کهه همین الان دست همون خدا روی شونه هاته چون میخواد کمکت کنه من میدونم که چقدر این خدا نازه چقدر دل نازکه چقدر وقتی بنده اش ناراحته ناراحت میشه بیقرار میشه که هر جور شده حالشو خوب کنه و تورو به راهی داره هدایتت میکنه که ارامشی بس شگرف توش انتظارتو میکشه
مطمئن باش که برای این خدا خیلی مهم و با ارزش بودی و هستی که دغدغه تو رو نمیتونه تحمل کنه و با هر ناراحتیت میخواد سریع راه حلشو نشون بده ولی وای به ما بنده ها که چه فکرایی در موردش میکنیم
به این شک نکن که یه روزی به همین حالی که داری میخندی و میگی منی که همچین قدرتی حامیمه چطوری تونستم ذره ای ناراحتی به وجودم راه بدم
کلید قلبتو دست همه نده یه دونه فقط واسه خود خودش بساز که اگه اون باشه همه هست
تنها راهی که باید بکنی اینه که گوشتو تیز کنی فقط ببینی میگه چیکار کن وقتی به حرفش گوش دادی اروم اروم در اغوش خودش میگیرتت
ماها مثل بچه هایی میمونیم که نمیدونیم اغوش گرم اون مهربون از هر جایی برامون امن تره و هی تقلا میکنیم که از اغوشش بیایم بیرون فقط بهش اعتماد کن
همین الان وضو بگیر با یه حال جدید بگو خدایا میخوام بیام ببینم اینا چی میگن از خودش بخواه برو بشین سر سجاده هر چی دلت میخواد بهش بگو اصلا گلایه کن داد بزن غصه هاتو بگو بگو مگه خدای من نیستی خودت حالمو عوض کن بگو که منتظری. همه سفره دلتو براش باز کن
بعدش فقط منتظر و مطمئن باش که از همون لحظه به بعد برات از زمین و اسمون میباره
حرف این خواهر کوچیکتو بپذیر و امتحان کن من حالی بدتر از شما داشتم ولی الان احساس میکنم با خدای خوشگل و گلی که دارم خوشبخت ترین ادم روی زمینم
منتظر روزیم که بیای همین جا و با بزرگترین فونت بگی خیلی حالم توپه
از ته دلم ارزو دارم حال همه عالی بشه

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نگفتم کارای خوب رو من کردم نه من نگفتم وقتی هم چیز خوبی خدا بهم داده گفتم خدا داده
خدا نخواسته پس چرا اینطوریه به من نگید کارای خوب رو خدا میکنه بعد که یه چیزی شد بگیم خدا نکرده.آخه چرا وقتی یه چیز بدی میشه تقصیر هرکی میندازیم جز خدا مثلا وقتی یه اتفاق بد میافته میگیم فلانی کرده.یعنی چی مگه خدا کوچیک هست که با این حرف بترسیم عظمتش کم بشه مگه نمیگه از من بخواید تا اجابت کنم شما رو.مگه اینطور نیست که ارده اش فوق ارده هاست و قدرتش فوق قدرت ها پس چرا کمکم نمیکنه.چرا چیزی که ازش 5 ساله میخوام رو بهم نمیده 5 سال کم نیست.من 5 ساله دارم تصور میکنم دارم دعا میکنم اما نمیده بهم نگید اینو خدا نکرده چرا اگه اراده اون بالاترین اراده هاست پس چرا اراده نمیکنه پس چرا 5 ساله جواب منو نمیده بهم نگید دیگران نمیذارن اگه خدا بخواد میشه اما نمیخواد.گفته صدام کنید اما جوابمو نمیده 5 ساله.خوب بگید حالا من با این تناقض ها چیکار کنم؟

میدونی من به جواب همه این چراهایی که الآن میگی(که خودم داشتم ) بعد چند سال رسیدم؟؟؟
7سال
من تازه بعد گذشت 4سال واقعا فهمیدم چرا باید یه اتفاقایی واسم می افتاد و3سال بعد از اون به جایی رسیدم که خدارو شکر میکنم که اون اتفاقا افتاد...اگه اینارو میگم واسه اینه که5سال که چیزی نیست شاید خیلی بیشتر از اینا امتحان شدن آدما طول بکشه
ببین میدونم آدم وقتی خیلی خسته میشه ممکنه این حرفا هم واسش خسته کننده باشه یا تکراری ولی شاید همین الان که فکر میکنی دیگه تحمل نداری تو یه قدمیه رسیدن به چیزی باشی که میخوای...
واقعا از اینکه انقدر ناراحت هستین ناراحتم
ای کاش واقعا میتونستم یا کمکی از دستم بر میومد
اما با همه وجود دعا میکنم

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به شما دوست عزیز میدونم چه حالی داری
مطمئن باش تنها کسی نیستی که احساست خرابه ولی مطمئن تر باش که از جمله کسانی هستی که خدا با تمام وجودش دوستت داره چون از اونجایی که هیچ اتفاقی اتفاقی نیست شما رو با این صفحات توی این سایت اشنا کرده در صورتی که اگر دوست نداشت اصلا کاری برات نمیکرد
...

دقيقا حرفاي اين دوستمون درسته... ميبيني دوست عزيز f11691ghجان، همه‌ي ما يه جورايي قبلا اينارو تجربه كرديم... اگه داريم اين حرفارو ميزنيم ، از روي تجربه هستش.... هيچ كدوم روي هوا نميگيم... شعار نميديم....
منم واقعا با تمام وجود حس كردم... خدا بهم اون چيز رو اون موقع نداد... اما الان چيزي رو داده كه با هيچ چيزي عوضش نميكنم.... باورت نميشه.... اما خيليييييييييي بالاتر از اونيه كه فكرشو ميكردم.... يه زماني هم بهم داد كه داغون بودم مثل تو.... اما به خودش پناه بردم.... بعد خداهم لطفشو مثل هميشه در حقم تمام كرد....
ميدونم كه به زودي با حال خيلي خوب مياي اينجا، تو هم ميشي مثل ما ، تجربه‌اي براي دوستاي ديگه.... كه اميدوارم هيچ كسي غم نداشته باشه...
:gol:
راستي خوش به حالت كه اين همه به فكرتن.... به قول اين دوستمون خدا خيلي هواتو داره ها... بيا اينم نشونه‌هاش... ديگه چي ميخواي؟؟؟ حالا نوبت توئه ديگه... يالا بگير دستشو.... :gol:

f11691gh

عضو جدید
مرسی از همتون از اینکه خداوند یه همچین دوستایی بهم داده واقعا" خوشحالم.چه حرفای قشنگی.نمیدونم چی بگم.خدایا اگه بهم ندادی خواسته ام رو ولی دوستای به این خوبی بهم دادی.شکرت که اینقدر مهربونی

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب حالا باید چیکار کنم؟

هيچي اول آشتي با خدا :D
بيشتر با هم خلوت كنيد :D
بعد هم شروع به دريافت انرژي مثبت :w42:
انقد كه ما هم كم آورديم ، به ما هم بدييييييييييي :w14:
من خودم امشب كه نميرسم، اما اگه بشه، به اميد خدا از فردا شروع ميكنم به آموزش جذب
:D

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
به غیر از تمام مواردی که دوست خوبمون گفت دستشم درد نکنه
من 2تا موردو بهت معرفی میکنم اگه نخوندی و ندیدی حتما یه گذری بهش بنداز
یکی کتاب کیمیاگر
و یکی فیلم راز

دقيقاً
منم ميخواستم اينجا قسمت‌هاي خيلي مهمتره كتاب راز + صحبت‌ها و روش‌هاي دكتر فرهنگ + ... رو بذارم...
اگه خودتون كتاب و فيلم راز رو بگيريد كه عاليه...
موفق باشيد :gol:

f11691gh

عضو جدید
به غیر از تمام مواردی که دوست خوبمون گفت دستشم درد نکنه
من 2تا موردو بهت معرفی میکنم اگه نخوندی و ندیدی حتما یه گذری بهش بنداز
یکی کتاب کیمیاگر
و یکی فیلم راز

اسم فیلم راز رو شنیده بودم اما ندیدمش.ولی یه چیزی هست من فکر میکنم باید برای رسیدن به این جذب یه ایمان خوب داشته باشیم اما فکر میکنم من ندارم همش فکر میکنم نمیشه بس که این چند سال تا اومده درست بشه همه چیز خراب شده میترسم نشه تا میآم فکر کنم درست میشه میگم الان همه چیز خراب میشه این زودگذره و میره.نمیدونم فکر کنم اشتباه اما این حس منفی تمام وجودم رو گرفته دیگه نمیتونم امیدوار باشم هر لحظه منتظر یه اتفاق بد هستم.تا وقتی این حس منفی هست مثبت نمیشه نمیدونم چطور دورش کنم این احساس منفی و ترسو:question:

آخرین ویرایش:

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسم فیلم راز رو شنیده بودم اما ندیدمش.ولی یه چیزی هست من فکر میکنم باید برای رسیدن به این جذب یه ایمان خوب داشته باشیم اما فکر میکنم من ندارم همش فکر میکنم نمیشه بس که این چند سال تا اومده درست بشه همه چیز خراب شده میترسم نشه تا میآم فکر کنم درست میشه میگم الان همه چیز خراب میشه این زودگذره و میره.نمیدونم فکر کنم اشتباه اما این حس منفی تمام وجودم رو گرفته دیگه نمیتونم امیدوار باشم هر لحظه منتظر یه اتفاق بد هستم.تا وقتی این حس منفی هست مثبت نمیشه نمیدونم چطور دورش کنم این احساس منفی و ترسو

من فکر میکنم اصل این ایمانی که میگی وقتی بوجود میاد که ببینی راهی که رفتی داره به نتیجه میرسه پس تو تو راهش قدم بذار وقتی آروم آروم نتیجه بگیری احتمالا ایمانت از همه ماها قویتر میشه
جلو پای خودت سنگ ننداز همین که داری سعی میکنی منفی فکر نکنی یه قدمه دیگه یکسری از همین متن ها و فیلم هایی هم که تو این زمینه هست رو ببین فکر میکنم از نبودنش خیلی بهتر باشه و به طرز فکرت واسه مثبت نگری کمک کنه

*afsane*

عضو جدید
سلام به همگی.واقعا مطالبتون مفید بود.از همتون ممنونم.بچه ها یکی دو هفته دیگه نتیجه کنکور ارشد اعلام میشه.من خیلی به خدا توکل کردم.قبل از جلسه امتحان.سر جلسه و بعد اون.خودمو سپردم دستش.اونقد بش امید بستم که واسه کنکور دانشگاه آزاد که این هفته دارم هیچ تلاشی نکردم.حتی یه مرور جزئی.آخه یکی از مراحل جذب همینه.یعنی فک کنی به اونی که میخوای رسیدی.دوستای خوبم شمام واسم دعا کنین.:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی.واقعا مطالبتون مفید بود.از همتون ممنونم.بچه ها یکی دو هفته دیگه نتیجه کنکور ارشد اعلام میشه.من خیلی به خدا توکل کردم.قبل از جلسه امتحان.سر جلسه و بعد اون.خودمو سپردم دستش.اونقد بش امید بستم که واسه کنکور دانشگاه آزاد که این هفته دارم هیچ تلاشی نکردم.حتی یه مرور جزئی.آخه یکی از مراحل جذب همینه.یعنی فک کنی به اونی که میخوای رسیدی.دوستای خوبم شمام واسم دعا کنین.:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:
حتما;)
ایشالا که دفعه بعدی بیای بگی خیلی خوب کنکور دادی
بعدم خبر قبولیه کنکورتو بشنویم
بعدم شیرینیشو بخوریم:D

f11691gh

عضو جدید
به نظرتون میشه توی راهی پیشرفت کرد و جلو رفت که بهش ایمان نداری؟نمی دونم چون هردفعه که خواستم پیش برم ترسیدم واسه همین نشد که برم جلو چون تا میرم جلو احساس میکنم نمیشه واقعا" هم نمیشه :wallbash:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرتون میشه توی راهی پیشرفت کرد و جلو رفت که بهش ایمان نداری؟نمی دونم چون هردفعه که خواستم پیش برم ترسیدم واسه همین نشد که برم جلو چون تا میرم جلو احساس میکنم نمیشه واقعا" هم نمیشه :wallbash:

دوست خوبم اين بهترين تصميمه....مطمئنا با ايمان خيليييييي زودتر ميرسي به خواستت.... شك نكن.... جلو برو.... خداباهاته :gol:

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

خب تو وقتی اومدی اینجا یعنی یکم ایمانو داری احتمالا یعنی داری دنباله یه راهی میگردی که پیداش کنی وگرنه اینجا چیزی نمینوشتی
پس خودتم یکم از این دیوار سرسخت جلوتو خراب کن ضرر که نمیکنی
تازه انرژی مثبت و دعای همه بچه های اینجا هم باهاته

f11691gh

عضو جدید
دوست خوبم اين بهترين تصميمه....مطمئنا با ايمان خيليييييي زودتر ميرسي به خواستت.... شك نكن.... جلو برو.... خداباهاته :gol:
من فکر میکنم ایمانشو ندارم همش پوچ هست نمیدونم فکر میکنم همه اش حرف میزنم عمل نیست پس ایمان نیست اگه ایمان داشتم به خدا که اینجور ناامید نمیشدم.
خانه از پایبست ویران است.کمک:w10:

f11691gh

عضو جدید
خب تو وقتی اومدی اینجا یعنی یکم ایمانو داری احتمالا یعنی داری دنباله یه راهی میگردی که پیداش کنی وگرنه اینجا چیزی نمینوشتی
پس خودتم یکم از این دیوار سرسخت جلوتو خراب کن ضرر که نمیکنی
تازه انرژی مثبت و دعای همه بچه های اینجا هم باهاته
چجوری خرابش کنم راهشو بهم بگین چه دوستای خوبی من همچین دوستایی رو توی عمرم نداشتم مرسی:w36::w23:

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
چجوری خرابش کنم راهشو بهم بگین چه دوستای خوبی من همچین دوستایی رو توی عمرم نداشتم مرسی:w36::w23:

اول اینکه انقدر نگو خانه از پایه ویران است ماشالا یه چارچوبه محکم داره مگه حاضری ولش کنی(این شوخی بودا)
تو تصمیم بگیر این خونرو درست کنی آجر آجر بچین رو هم اگه جواب نداد
ولی از همین الآن سعی کن اول از همه جمله هایی که به کار میبری عوض کنی(به صورت +) اینم خودش یه شروعه

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر میکنم ایمانشو ندارم همش پوچ هست نمیدونم فکر میکنم همه اش حرف میزنم عمل نیست پس ایمان نیست اگه ایمان داشتم به خدا که اینجور ناامید نمیشدم.
خانه از پایبست ویران است.کمک:w10:

خب گفتم ديگه...
با خدا آشتي كن
برو سمتش.... باهاش حرف بزن.... درددل كن.... خودتو بسپر بهش...
همه چي حل ميشه....

kamal148

عضو جدید
سلام دوستان اومدم یه سوال ازتون بپرسم . ایمان از نظر شما یعنی چی؟؟

f11691gh

عضو جدید
باور کن باهاش درد دل میکنم سر نماز. یادمه چند وقت پیش اینقدر ناراحت بودم که از ناراحتی فریاد میزدم بلند بلند شکایت میکردم آخه خسته شده بودم اما باز جواب نداد من درد دل میکنم باهاش همیشه اما جواب نداد واسه همین دیگه داشتم ناامید میشدم که اومدم اینجا