سلام
حيفم اومد كه اينو اينجا نذارم... چون خدا آخره انرژي مثبته واسه بندههاش... هيچ چيز و هيچ كسي به اندازه خودش به آدم انرژي مثبت نميده...
ملاصدرا می گوید:
خداوند بینهایت است و لامکان و بی زمان
اما به قدر فهم تو کوچک میشود
که در خدایی خدا یافت نمیشود، که به شیطان پناه میبرید؟
قلبهایتان را از حقارت کینه تهی کنیدو با عظمت عشق پر کنید ...
اميدوارم اون دوست گلمم كه اين روزا با خدا قهر كرده خيلي زود آشتي كنه... چون يكي از راههاي جذب اينه كه با خداهم آشتي باشي
سلام
خوب من یکی از اون دوستام من یه کم از خدا دلگیرم البته شاید حق داشته باشه خداوند که حالم رو بگیره چون منم خوب نبودم اما هنوز به لطفش امید دارم هنوز فراموشش نکردم امیدوارم کمکم کنه.حالا همه ی شما دوستان عزیز میشه منو راهنمایی ام کنید همه ی شما که به آرزوهاتون رسیدین میشه بعد از خدا و ائمه دست منم بگیرید لطفا تا منم بیام پیش شماها
یه چیزو میدونی دوست عزیز خدا خیلی بزرگه خیلی بزرگتر از اون چیزی که همه ما ها فکر میکنیم. خصلت ما آدماست که بعضی وقت ها دیر میفهمیم که یه اتفاقایی چقدر به نفعمون بوده هر چند تو اون زمان خودش خیلی ناراحتمون کرده
نگو خدا خواسته حالت رو بگیره شاید واقعا یجایی یه تصمیم اشتباه گرفتی که یکم باعث دنباله دار شدن بعضی مسائل تو زندگیت شده باشه
خود من یکی با اینکه به یسری از آرزوهام در کمال ناباوری رسیدم و بعد خیلی باور هارو پیدا کردم هنوز خیلی آرزو هارو دارم و مطمئنمهمه اینطوری هستیم
اول از همه یه توصیه دوستانه هر روز به خودت کلی انرژی مثبت بده و خودت رو لایق بدون واسه رسیدن به همه آرزوهات
امروز انرژی مثبتام زیاده اینم کلی انرزی مثبت واسه دوستای خوبم اینجا
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ببخشید که با حرفام اذیتتون کردم برام دعا کنید
پس چرا با من اینطوری میکنه؟ من خسته شدم از زندگی دیگه نمیخوام باشم اگه خودکشی گناه نبود خودمو میکشتم راحت می شدم.آره خدا خوبه اما نمیدونم چرا اینطوری میشه دارم داغون میشم زیر این بار سنگین دارم دیوونه میشممیگین چیکار کنم خسته شدم.خدایا کمکم کن
من دارم همه ی زندگی ام رو از دست میدم
سلام به شما دوست عزیز میدونم چه حالی داریمن دارم همه ی زندگی ام رو از دست میدم
من نگفتم کارای خوب رو من کردم نه من نگفتم وقتی هم چیز خوبی خدا بهم داده گفتم خدا داده
خدا نخواسته پس چرا اینطوریه به من نگید کارای خوب رو خدا میکنه بعد که یه چیزی شد بگیم خدا نکرده.آخه چرا وقتی یه چیز بدی میشه تقصیر هرکی میندازیم جز خدا مثلا وقتی یه اتفاق بد میافته میگیم فلانی کرده.یعنی چی مگه خدا کوچیک هست که با این حرف بترسیم عظمتش کم بشه مگه نمیگه از من بخواید تا اجابت کنم شما رو.مگه اینطور نیست که ارده اش فوق ارده هاست و قدرتش فوق قدرت ها پس چرا کمکم نمیکنه.چرا چیزی که ازش 5 ساله میخوام رو بهم نمیده 5 سال کم نیست.من 5 ساله دارم تصور میکنم دارم دعا میکنم اما نمیده بهم نگید اینو خدا نکرده چرا اگه اراده اون بالاترین اراده هاست پس چرا اراده نمیکنه پس چرا 5 ساله جواب منو نمیده بهم نگید دیگران نمیذارن اگه خدا بخواد میشه اما نمیخواد.گفته صدام کنید اما جوابمو نمیده 5 ساله.خوب بگید حالا من با این تناقض ها چیکار کنم؟
سلام به شما دوست عزیز میدونم چه حالی داری
مطمئن باش تنها کسی نیستی که احساست خرابه ولی مطمئن تر باش که از جمله کسانی هستی که خدا با تمام وجودش دوستت داره چون از اونجایی که هیچ اتفاقی اتفاقی نیست شما رو با این صفحات توی این سایت اشنا کرده در صورتی که اگر دوست نداشت اصلا کاری برات نمیکرد
...
خوب حالا باید چیکار کنم؟
به غیر از تمام مواردی که دوست خوبمون گفت دستشم درد نکنهخوب حالا باید چیکار کنم؟
به غیر از تمام مواردی که دوست خوبمون گفت دستشم درد نکنه
من 2تا موردو بهت معرفی میکنم اگه نخوندی و ندیدی حتما یه گذری بهش بنداز
یکی کتاب کیمیاگر
و یکی فیلم راز
به غیر از تمام مواردی که دوست خوبمون گفت دستشم درد نکنه
من 2تا موردو بهت معرفی میکنم اگه نخوندی و ندیدی حتما یه گذری بهش بنداز
یکی کتاب کیمیاگر
و یکی فیلم راز
اسم فیلم راز رو شنیده بودم اما ندیدمش.ولی یه چیزی هست من فکر میکنم باید برای رسیدن به این جذب یه ایمان خوب داشته باشیم اما فکر میکنم من ندارم همش فکر میکنم نمیشه بس که این چند سال تا اومده درست بشه همه چیز خراب شده میترسم نشه تا میآم فکر کنم درست میشه میگم الان همه چیز خراب میشه این زودگذره و میره.نمیدونم فکر کنم اشتباه اما این حس منفی تمام وجودم رو گرفته دیگه نمیتونم امیدوار باشم هر لحظه منتظر یه اتفاق بد هستم.تا وقتی این حس منفی هست مثبت نمیشه نمیدونم چطور دورش کنم این احساس منفی و ترسو
حتماسلام به همگی.واقعا مطالبتون مفید بود.از همتون ممنونم.بچه ها یکی دو هفته دیگه نتیجه کنکور ارشد اعلام میشه.من خیلی به خدا توکل کردم.قبل از جلسه امتحان.سر جلسه و بعد اون.خودمو سپردم دستش.اونقد بش امید بستم که واسه کنکور دانشگاه آزاد که این هفته دارم هیچ تلاشی نکردم.حتی یه مرور جزئی.آخه یکی از مراحل جذب همینه.یعنی فک کنی به اونی که میخوای رسیدی.دوستای خوبم شمام واسم دعا کنین.![]()
من که قدرتشو ندارم
چون حالم خیلی بد.....................
به نظرتون میشه توی راهی پیشرفت کرد و جلو رفت که بهش ایمان نداری؟نمی دونم چون هردفعه که خواستم پیش برم ترسیدم واسه همین نشد که برم جلو چون تا میرم جلو احساس میکنم نمیشه واقعا" هم نمیشه![]()
به نظرتون میشه توی راهی پیشرفت کرد و جلو رفت که بهش ایمان نداری؟نمی دونم چون هردفعه که خواستم پیش برم ترسیدم واسه همین نشد که برم جلو چون تا میرم جلو احساس میکنم نمیشه واقعا" هم نمیشه![]()
من فکر میکنم ایمانشو ندارم همش پوچ هست نمیدونم فکر میکنم همه اش حرف میزنم عمل نیست پس ایمان نیست اگه ایمان داشتم به خدا که اینجور ناامید نمیشدم.دوست خوبم اين بهترين تصميمه....مطمئنا با ايمان خيليييييي زودتر ميرسي به خواستت.... شك نكن.... جلو برو.... خداباهاته![]()
چجوری خرابش کنم راهشو بهم بگین چه دوستای خوبی من همچین دوستایی رو توی عمرم نداشتم مرسیخب تو وقتی اومدی اینجا یعنی یکم ایمانو داری احتمالا یعنی داری دنباله یه راهی میگردی که پیداش کنی وگرنه اینجا چیزی نمینوشتی
پس خودتم یکم از این دیوار سرسخت جلوتو خراب کن ضرر که نمیکنی
تازه انرژی مثبت و دعای همه بچه های اینجا هم باهاته
چجوری خرابش کنم راهشو بهم بگین چه دوستای خوبی من همچین دوستایی رو توی عمرم نداشتم مرسی![]()
من فکر میکنم ایمانشو ندارم همش پوچ هست نمیدونم فکر میکنم همه اش حرف میزنم عمل نیست پس ایمان نیست اگه ایمان داشتم به خدا که اینجور ناامید نمیشدم.
خانه از پایبست ویران است.کمک![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
راز قانون جاذبه کائنات (خلاصه ای از فیلم راز) | راز موفقیت | 1 | |
![]() |
>>>محفلی برای بحث و گفتگو پیرامون "یک راز (قانون جاذبه)" | راز موفقیت | 483 | |
![]() |
راز موفقیت بیل گیتس با اجرای قانون 5 ساعت در هفته | راز موفقیت | 0 | |
A | 2 راز بزرگ دستیابی سریع به آرزوها | راز موفقیت | 0 | |
![]() |
راز شاد زیستن | راز موفقیت | 1 |