یک اتفاق ناگوار-به راستی مقصر کیست؟!

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
azizam, janam man ke nemitooanm be marizam dooroogh begam,

in bashgah kolan marizan ham haaaa . bikhodi ekhtar midan!! maraz dare????
akhe be to che delam mikad spam konam, ah cheghadr gher mian sare adam,
migan en benevisi ekhtar farsish mikoni ye cherte dige migan, khaste mikoann adamo

با اون حرفتون که گفتید اسپم اخطار داره موافقم ..چون دیشب ساعت 4 صبح یه اخطار از نوع قرمزش برام اومد که گفته بود اسپم نکن ..

آخه ساعت 4 صبح خوابو زندگی ندارید که اخطار میدید..

منتظر اخطار الان هم باشید

در ضمن اینم بدون که مدیران اینجا به صورت نامحسوس همه جا حضور دارن ...( چراغ خاموش)

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه بحث جدی نمیشه اینجا راه انداخت!!
همش تاپیکای آدمو به اسپم میکشونید!!
مشکل ما اینه که باید زور بالا سرمون باشه!!
یاد نگرفتیم خودمون درست رفتار کنیم!!
وقتی من خودم قانونی رو زیر پا میذارم این اجازه رو به بقیه هم میدم که در مورد من خیلی چیزا رو نادیده بگیرن!!
اول باید به خودمون اخترام بذاریم تا دیگران خودشونو موظف به حفظ احترام ما بدونن!!

Sarp

مدیر بازنشسته
احوال پرسی، به حاشیه کشاندن تاپیک،درج مطلبی بی ربط به عنوان تاپیک و پست تشکر یک پست اسپم محسوب می شود،

ارسال های اسپم مذکور، نخست حذف خواهند شد،در صورت تکرار، حذف اسپم می شوند.بدین معنی که پاک شدن هر پست اسپم شما موستوجب دریافت اخطار خواهد بود.

chehresaz

عضو جدید
نسترن جان تو زندگی هر کس مشکلاتی وجود داره که حتی ممکنه انقدر بزرگ باشه که منجر به مرگ باشه...شاید قضاوت کردن در موردشون اصلا در صلاحیت من نباشه اما اینقد رو مطمعنم که خیلیا وظیفشون رو به درستی انجام نمیدن و حاضرن به خاطر هر چیز پوچی آینده بقیه رو خراب کنن...
همشونو به خدا واگذار کن عزیزم...

lutos_niloo

اخراجی موقت
یه بحث جدی نمیشه اینجا راه انداخت!!
همش تاپیکای آدمو به اسپم میکشونید!!
مشکل ما اینه که باید زور بالا سرمون باشه!!
یاد نگرفتیم خودمون درست رفتار کنیم!!
وقتی من خودم قانونی رو زیر پا میذارم این اجازه رو به بقیه هم میدم که در مورد من خیلی چیزا رو نادیده بگیرن!!
اول باید به خودمون اخترام بذاریم تا دیگران خودشونو موظف به حفظ احترام ما بدونن!!

chera azizam age mozahem nabashe, hame kari mishe kard. bebin golam ma ye bahsi darim mikonim ke na maloomatemoon bala mire na kari az dastemoon bar miad, faghato faghat mitoonim be hale iran va irani zarrrrr bezanim, hamin.
chera vasatesh spam nakonim? chera vasatesh nakhandim?
gonah ke nemikonim, fosh ke be maghamate keshvar nemidim ke.

midim??

lutos_niloo

اخراجی موقت
احوال پرسی، به حاشیه کشاندن تاپیک،درج مطلبی بی ربط به عنوان تاپیک و پست تشکر یک پست اسپم محسوب می شود،

ارسال های اسپم مذکور، نخست حذف خواهند شد،در صورت تکرار، حذف اسپم می شوند.بدین معنی که پاک شدن هر پست اسپم شما موستوجب دریافت اخطار خواهد بود.

ahyanan emzaye shoma khodesh spam vase har mabhasi nis????

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز

خداییش الان همین اظهار وجود تاپیکو از بحث دور کرد یا اون اسپم من؟

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
chera azizam age mozahem nabashe, hame kari mishe kard. bebin golam ma ye bahsi darim mikonim ke na maloomatemoon bala mire na kari az dastemoon bar miad, faghato faghat mitoonim be hale iran va irani zarrrrr bezanim, hamin.
chera vasatesh spam nakonim? chera vasatesh nakhandim?
gonah ke nemikonim, fosh ke be maghamate keshvar nemidim ke.

midim??

ببین عزیزم مشکل من صرفا اسپم کردن نیست...
حتی خود منم اون وسط بهت گفتم نیلو تو هم یه پا دکتری!!! (این هم اسپم محسوب میشه)
اما به بیراهه کشوندن تاپیک و بحث اصلی نه در شأن کاربراست که انجامش بدن نه مدیرا که هی بیان بگن نکن! نکن!
خوب وقتی من دارم یه کاری میکنم که میدونم اشتباهه باید انتظار هر برخوردی رو از بقیه داشته باشم دیگه!!
چیزی که عوض داره گله نداره!!
آخه این مطلب چه ربطی به ژنوم سلول و عوامل بروز سرطان و تک سلولی ها و یبوست داره من نمیدونم!!

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا اون بحث علمی رو من کاملا در جهت تاپیک میدونم.اگه ثابت نمیشد که ویروس نمیتونه عامل اون بیماری باشه کل تاپیک زیر سوال میرفت..

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
میری بیمارستان سنگ کلیه داری اونجا بهت میگن آپاندیسته باید فورا عمل شی.......... اخه به اینا میگن دکتر؟

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
با ويروس كه سرطان نمياد

ويروس باعث نابودي سلول ميشه ، انفجار سلول

سرطان يعني رشد بيش از اندازه سلول ، توليد زيادي سلول

اصلا ربطي به هم نداره

نگران نباشيد ، ويروس و سرطان هيچ ربطي بهم نداره

پوریا من کار ندارم این خبر درسته یا نه ولی مگه همین بیمارستان ولیعصر اراک نبود چند سال پیش یک پسر رو که سوزن رفته بود توی دستش آپاندیسش رو به جای سوزن در آوردن ؟
اخبار هم نشونش داد.........همه به چشم خودمون دیدم. تازه وقتی طفلک رو از اتاق عمل بیرون آوردن فهمیدن اشتباه عمل شده و دوباره انتقالش دادن به اتاق عمل تا سوزن رو از دستش خارج کنن.

mina.polymer.88

عضو جدید
همه این چیزایی که دووستان گفتن درستتتتته
اما اون پدر و مادر رو بگو که بچه رو به جای 4 تا دکتر درست حسابی خواستن ببرن جمکران.....
امان از دست این آدمای خرافاتیییییییی

واقعا فکر میکنین که این چیزا خرافاته؟
ابته خب شاید نتونین درک کنین که غیر از این چیزایی که می بینیم یه چیزای دیگه ای هم هست
من خودمم تا یک ماه پیش تقریبا مثل شما فکر میکردم اما...
اما خیلی اتفاقی وقتی داشتم وسایل پدربزرگمو که تازه فوت شده نگاه میکردم یه کتاب خیلی قدیمی
که مال پدر پدربزرگم بود رو پیدا کردم پدر پدربزرگم یه عارف بوده و اون کتاب در مورد اتفاقای عجیبی بود که واسه مردم
از طریق اماما یا علما رخ داده بود که شفا گرفتن بیمار لاعلاج یکی از عادی ترین داستانای این کتاب بود .
البته باید بگم که تمام داستان ها رو با ذکر سندهای کاملا موثق نقل کرده بود حتی من خودم یکی از سند هایی رو که داده
بود بررسی کردم و دیدم که واقعا درسته.
و اما الان من دیگه مثل قبل فکر نمی کنم.

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
1-قسم دروغ خوردن از هر نوعش گناه داره خصوصا به خدا
2-اگر درباره ی چیزی اطلاعات کافی نداری انقدر قاطع در موردش اظهار نظر نکن
3-همین الان که نت هستی یه سرچ کن معلوماتتم بره بالا...

منبع...

جهت اطلاع بیشتر..

1. قسم دروغ نبود ، تيكه كلام بود ، هرچند كه تيكه كلام هم ايراد داره

بله طبق اين اطلاعاتي كه توي اين سايت بود من اشتباه كردم

خب من طبق مطالعات خودم پاسخ دادم

از همه دوستان پوزش ميطلبم

بابك جان باز نگو اسپم ، جون خودم اسپم نيست ، اشتباه كردم ، الان اومدم ديدم بايد عذرخواهي ميكردم

به هر حال اميدوارم اين خبر صحت نداشته باشه و همه سالم و تندرست باشن

يا علي