نه دوست داری این روزا سریع تر بگذرن یا روال خودشو بگذرونه؟
sara20012 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 31, 2025 #4,981 نه دوست داری این روزا سریع تر بگذرن یا روال خودشو بگذرونه؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Dec 31, 2025 #4,982 سریعتر توی مدرسه شیطون بودی یا مودب؟
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 31, 2025 #4,983 خیلی شیطون :| البته موادب در واقع خیلی بازیگوش و تخیلی ،کنجکاو کتاب جان شیفته یا کتاب الیورتویست؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Dec 31, 2025 #4,985 بیشعوری موبایل باز هستی یا نه؟
حميدرن کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 1, 2026 #4,988 فعلا هیچکدوم واقعا دیگه خیلی تکراری شدند. سالاد شیرازی یا زیتون پرورده
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 1, 2026 #4,990 مدیرم اشتباه ارسال میکنه ؟ آره دیدیم شب برفی یا شب بارانی
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 1, 2026 #4,991 شب بارانی و قدم زدن توی بارون بارون با چتر یا بی چتر؟
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 1, 2026 #4,993 توی زمانهایی که دلم می گیره معین ولی چاووشی و علیزاده رو گاهی آخر شب قبل خوابم گوش میدم صداش و مفهوم ترانه هاش رو دوست دارم پسته یا بادوم؟چیزی دیگه نیومد توی ذهنم
توی زمانهایی که دلم می گیره معین ولی چاووشی و علیزاده رو گاهی آخر شب قبل خوابم گوش میدم صداش و مفهوم ترانه هاش رو دوست دارم پسته یا بادوم؟چیزی دیگه نیومد توی ذهنم
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 1, 2026 #4,995 صبح روز شنبه ،جمعه بعد از ظهر خیلی دلگیره کربلا پیاده یا با کاروان؟
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 1, 2026 #4,996 اربعین باشه صد در صد پیاده من چند باری رفتم ولی هیچی اربعین و پیاده رویش نیست ی عشق همگانی و قشنگی هست که مسیحی و مسلمون و... نداره
اربعین باشه صد در صد پیاده من چند باری رفتم ولی هیچی اربعین و پیاده رویش نیست ی عشق همگانی و قشنگی هست که مسیحی و مسلمون و... نداره
sara20012 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 1, 2026 #4,997 پسر بهاری گفت: اربعین باشه صد در صد پیاده من چند باری رفتم ولی هیچی اربعین و پیاده رویش نیست ی عشق همگانی و قشنگی هست که مسیحی و مسلمون و... نداره کلیک کنید تا باز شود... از خانم مدیر ایراد میگیری خودتم یادت رفت سوال کنی plant_biology گفت: صبح روز شنبه ،جمعه بعد از ظهر خیلی دلگیره کربلا پیاده یا با کاروان؟ کلیک کنید تا باز شود... تا حالا نرفتم ولی پیاده خورشت کرفس یا خورشت بامیه ؟
پسر بهاری گفت: اربعین باشه صد در صد پیاده من چند باری رفتم ولی هیچی اربعین و پیاده رویش نیست ی عشق همگانی و قشنگی هست که مسیحی و مسلمون و... نداره کلیک کنید تا باز شود... از خانم مدیر ایراد میگیری خودتم یادت رفت سوال کنی plant_biology گفت: صبح روز شنبه ،جمعه بعد از ظهر خیلی دلگیره کربلا پیاده یا با کاروان؟ کلیک کنید تا باز شود... تا حالا نرفتم ولی پیاده خورشت کرفس یا خورشت بامیه ؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Jan 1, 2026 #4,998 کرفس این هفته برای خودت چیزی خریدی یا نه؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز جمعه ساعت 22:15 #5,001 هردوتا این هفته خبر خوبی شنیدی یا نه؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز شنبه ساعت 00:49 #5,004 هرکدوم کاربرد خودش رو داره، مجلسی پارچهای ولی برای روزمره لی، کتان، دورس توی روزمره اسپرت پوش هستی یا رسمیپوش؟
هرکدوم کاربرد خودش رو داره، مجلسی پارچهای ولی برای روزمره لی، کتان، دورس توی روزمره اسپرت پوش هستی یا رسمیپوش؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز شنبه ساعت 01:00 #5,006 آش سوپ شیر یا سوپ قرمز؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز شنبه ساعت 20:38 #5,008 آرامش بستنی یخی یا کاکائویی؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز یکشنبه ساعت 07:22 #5,010 فالوده فالوده با آبلیمو یا بدون آبلیمو؟