نه دوست داری این روزا سریع تر بگذرن یا روال خودشو بگذرونه؟
sara20012 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 19:59 #4,981 نه دوست داری این روزا سریع تر بگذرن یا روال خودشو بگذرونه؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 20:01 #4,982 سریعتر توی مدرسه شیطون بودی یا مودب؟
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 21:36 #4,983 خیلی شیطون :| البته موادب در واقع خیلی بازیگوش و تخیلی ،کنجکاو کتاب جان شیفته یا کتاب الیورتویست؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 22:41 #4,985 بیشعوری موبایل باز هستی یا نه؟
حميدرن کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 01:06 #4,988 فعلا هیچکدوم واقعا دیگه خیلی تکراری شدند. سالاد شیرازی یا زیتون پرورده
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 20:54 #4,990 مدیرم اشتباه ارسال میکنه ؟ آره دیدیم شب برفی یا شب بارانی
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 21:06 #4,991 شب بارانی و قدم زدن توی بارون بارون با چتر یا بی چتر؟
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 21:10 #4,992 بستگی داره،بیشتر بی چتر صدای معین یا چاوشی
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 21:15 #4,993 توی زمانهایی که دلم می گیره معین ولی چاووشی و علیزاده رو گاهی آخر شب قبل خوابم گوش میدم صداش و مفهوم ترانه هاش رو دوست دارم پسته یا بادوم؟چیزی دیگه نیومد توی ذهنم
توی زمانهایی که دلم می گیره معین ولی چاووشی و علیزاده رو گاهی آخر شب قبل خوابم گوش میدم صداش و مفهوم ترانه هاش رو دوست دارم پسته یا بادوم؟چیزی دیگه نیومد توی ذهنم
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 21:18 #4,994 بادام هندی صبح روز شنبه یا بعد از ظهر جمعه
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 21:21 #4,995 صبح روز شنبه ،جمعه بعد از ظهر خیلی دلگیره کربلا پیاده یا با کاروان؟
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 21:30 #4,996 اربعین باشه صد در صد پیاده من چند باری رفتم ولی هیچی اربعین و پیاده رویش نیست ی عشق همگانی و قشنگی هست که مسیحی و مسلمون و... نداره
اربعین باشه صد در صد پیاده من چند باری رفتم ولی هیچی اربعین و پیاده رویش نیست ی عشق همگانی و قشنگی هست که مسیحی و مسلمون و... نداره
sara20012 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 22:14 #4,997 پسر بهاری گفت: اربعین باشه صد در صد پیاده من چند باری رفتم ولی هیچی اربعین و پیاده رویش نیست ی عشق همگانی و قشنگی هست که مسیحی و مسلمون و... نداره کلیک کنید تا باز شود... از خانم مدیر ایراد میگیری خودتم یادت رفت سوال کنی plant_biology گفت: صبح روز شنبه ،جمعه بعد از ظهر خیلی دلگیره کربلا پیاده یا با کاروان؟ کلیک کنید تا باز شود... تا حالا نرفتم ولی پیاده خورشت کرفس یا خورشت بامیه ؟
پسر بهاری گفت: اربعین باشه صد در صد پیاده من چند باری رفتم ولی هیچی اربعین و پیاده رویش نیست ی عشق همگانی و قشنگی هست که مسیحی و مسلمون و... نداره کلیک کنید تا باز شود... از خانم مدیر ایراد میگیری خودتم یادت رفت سوال کنی plant_biology گفت: صبح روز شنبه ،جمعه بعد از ظهر خیلی دلگیره کربلا پیاده یا با کاروان؟ کلیک کنید تا باز شود... تا حالا نرفتم ولی پیاده خورشت کرفس یا خورشت بامیه ؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 22:56 #4,998 کرفس این هفته برای خودت چیزی خریدی یا نه؟