اشتباهه دیگه پیش میاد شرمندهالبته NYC .اینم عکس آواتار من.
سلام به دوستان گرامی اگه ممکنه به ما یعنی من وNCY کمک کنید و تو نظر سنجی ما شرکت کنید
با تشکر
البته NYC .اینم عکس آواتار من.
اشتباهه دیگه پیش میاد شرمنده
توو این تاپیک یه بویی میاد...![]()
یادش بخیر یادمه یه بار همچین نظر سنجی بین سارا (سارا رشتیه نه من ) و آرش به پا شد آخرشم سارا برد و روی آرش خان کم شد
![]()
این نظر سنجی بسی نامردی هست.
بنده به عنوان یک آقای مجرد از حق دارم از آواتار ساناز خوشم بیاد زیرا بسی خوشگل و جیگر میباشد. اما ان وای سی بسی خفن بازار می نماید و من از اون خاکوبی خوف و اون ... های بر آمده بسی لذت میبرم از اون گذشته ایشون دوست بنده هستند.
در نتیجه رای من به ان وای سی
همین جوری امشب زد کانال اینچرا امشب همش در حالت وحشت و خوف وبه سر میبری ؟؟؟
نه دیگه. چیچیش خوبه .همین جوری امشب زد کانال اینفردا هم میزنم کانال این
خوبه؟
![]()
هر کدوم زودتر برام نوشابه باز کنین به اون رای میدم![]()
ممنون عزیزم خیلی لطف داریفقط اواتور سارا قشنگه!!!!
شما به من رای بده من بجایه یه نوشابه 500تا باز میکنمهر کدوم زودتر برام نوشابه باز کنین به اون رای میدم![]()
درست راي ميداديا چون ما حوصله بازشماري آراي رو نداريم و اگه كسي بگه تقلب شده جاش بند259 زندان اوينه..ما نیز رای خودمان را به صندوق انداختیم.
در حالی که 6 - 6 مساوی بود بنده بهNCY رای دادم تا برنده شود.(یادت باشه 30 تا تشکر ازم بکنی)
امیدواریم که ساناز جان از ما دلگیر نشوند.(شکلک
که از وسطش یه تیر رد شده باشه)
ما نیز رای خودمان را به صندوق انداختیم.امیدواریم که ساناز جان از ما دلگیر نشوند.
در حالی که 6 - 6 مساوی بود بنده بهNCY رای دادم تا برنده شود.(یادت باشه 30 تا تشکر ازم بکنی)
(شکلک
اون موقع ما هم باید بسی از آواتار NYC وشمان بیایداین نظر سنجی بسی نامردی هست.
بنده به عنوان یک آقای مجرد از حق دارم از آواتار ساناز خوشم بیاد زیرا بسی خوشگل و جیگر میباشد.
عاشقتم عزیزم خیلی خوب جواب دادی مرسیاون موقع ما هم باید بسی از آواتار NYC وشمان بیاید
آره ؟؟؟؟؟؟؟
خیلی خیلی ممنون امیدوارم بتونم جبران کنمما به ساناز رای دادیم امیدواریم خداوند منان ما را ان دنیا با هاله ای از نور محشور کرده![]()
خیلی ممنون زحمت کشیدیما نیز رای خودمان را به صندوق انداختیم.
امیدواریم که ساناز جان از ما دلگیر نشوند.(شکلک