سلام دوستان
من ترم 4 صنایعم فعلا زیاد درسا تخصصی نیست،به همین دلیل چیز زیادی ازصنایع به صورت تخصصی دستگیرم نشده!!!
چون خیلی دوست دارم درمورد صنایع یادبگیرم،میخواستم ازتون کمک بگیرم ببینم اگه بخوام اصولی وپایه ای شروع کنم
باید چه نرم افزارایی یا چه کتابایی رو مطالعه کنم؟؟؟واقعا ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
با عرض سلام خدمت همگی
با توجه به پستهای دوستان به این نتیجه رسیدکم مه نرم افزارهایی قبیل
MSP. Excel.Access,minitab
خیلی خوب و کاربردی هست
البته بعضی دوستان به ایزوهای مختلف و 6sigm و fmeaهم اشاره کردن
حالا من یه کمکی از دوستان میخاستم
واسه یادگیری اینها منبع خاصی دارید؟ که معرفی کنید؟
یا میشه تو همین تالار به اموزش بپردازید؟
البته من خودم با iso 9001 , 5s , primavera
اشنایی دارم الانم دنبال minitab هستم
ممنون میشم
چرا.اما به نظر من بايد اول كمي يه جا كار كنه هرچند كوچيك و ضعيف.اما خيلي چيزا رو ياد ميگيره.هنر حرف زدن،اعتماد به نفس و حتي چند تا كلمه !!به نظرتون اول نباید تخصص داشته باشه
چرا.اما به نظر من بايد اول كمي يه جا كار كنه هرچند كوچيك و ضعيف.اما خيلي چيزا رو ياد ميگيره.هنر حرف زدن،اعتماد به نفس و حتي چند تا كلمه !!
در كنارش تخصص شرط هستش.
زبان و اعتماد به نفسم خوبه، نرم افزارم یاد میگیرم، حالا این روابط عمومیو چیکارش کنم؟تسلط به نرم افزار های صنایع
زبان انگلیسی
اعتماد به نفس
روابط عمومیه بالا
دونستن جوشکاری به درد مهندس صنایع میخوره؟چون اون یه واحد که پاس کردیم من خوشم اومدمیخواستم بدونم به دردی میخوره یا فقط باید اشنا باشی؟
پست قبلی نمیدونم چرا ویرایش نداره مجبور شدم یه پست دیگه بفرستم
گرایش نداریم صنایع خالی هست (وانیلیسلام!
گرایش شما چیه؟!!
یکمی توضیح بدید ...
مهندسی اجتماعیبه طور ساده و عمیق بیان می کنم
اگر تونستید به وسیله ی صحبت کردن با مدیر سایت - رمز عبورش رو ازش بگیرید بدون اینکه ناراضی باشه - شما مهندس صنایع موفقی خواهید بود
باز هم عرض می کنم که بعدا معنی این جمله رو درک خواهید کرد
به طور ساده و عمیق بیان می کنم
اگر تونستید به وسیله ی صحبت کردن با مدیر سایت - رمز عبورش رو ازش بگیرید بدون اینکه ناراضی باشه - شما مهندس صنایع موفقی خواهید بود
باز هم عرض می کنم که بعدا معنی این جمله رو درک خواهید کرد
مهندسی اجتماعی
باید قدرت بیان و روابط اجتماعی بسیار بالایی داشته باشه، زمان شرکت در مصاحبات شغلی با اعتماد به نفس ظاهر بشه، خوشرو باشه و به جای اینکه تو مصاحبه منتظر پاسخ به سوالات باشه خودش مصاحبه کننده باشه و جلسه رو بگردونه! جلسه رو به سمتی ببره که حرفای تخصصی بیشتری راجع بهش داشته باشه... مهمتر از همه توکل به خداست... بهش قول بدین تو هر عرصه ای که وارد شدین یه مرهمی واسه زخم های جامعه باشین، هدفتون بهبود باشه و صادقانه کار کنین...
هرمهندسی باید یک رزومه عالی از خودش ارائه بده.یک مهندس صنایع باید تسلط کامل به زبان انگلیسی داشته باشه وکار کردن باچند نرم افزار مربوط به رشته وگرایش میتونه رزومه کاملی بشه .باداشتن اینا فکر نکنم در مورد سابقه کار مشکلی پیش بیاد.نوشتن مقاله سابقه رو کامل تر میکنه.برای شروع باید مقاله های خارجی رومطالعه کرد.![]()
آقا نرم افزار کامفار به درد میخوره یا نه؟