اي جاااااااااااااااانم...عزيزدلم...كمندم...نازنينم...مرسي مادر...واي خدا ....ذوق زده شدم از اينهمه مهربوني...وایییییییییییییییییییییییی...
تولد مامان خوشگلمه....مامان سایه ی مهربونم!!!!!
قربون قلب مهربونت برم مننننننننننننننننننننن!
تولدت مبارک مامانم.
بهترین آرزو ها رو برات دارم عزیز دل..
هدیه من به مامان خوشگلم...چیزه...امممممممممممممممم...
وای کادوم یادم رفت!!!!!!!!!!!!!!
گلاب جونم تولدت مبارک
ببخشید من دیر دارم بهت میگم من یه جورایی تازه واردم این بچه های باشگاه هم خیلی بدن هیچ کدومشون به من تولدارو نمیگه همش خودم باید بگردم تولدارو پیدا کردم تبریک بگم
مامانی منم میشی؟![]()
فداي تو بشم كمندم...ممنونم عزيزدلم...تو خودت خوبي گلم كه منو خوب ميبيني..عزيزمممممم...مرسسسسسي...حیف که مامانم الان نیست..
ولی دورادور تولد منشا تموم خوبی ها مبارک!
.
اوه چه هيجان انگيزززز...مرسي عزيز شما لطف داريد...ممنونماصلا وارد نيستين!
بايد لامپ ها رو خاموش مي كردين بعد موقعيي كه ميومد تو لامپ ها رو روشن مي كردين!
آبروی اهل دل از خاک پای مادراست
هرچه دارد این جماعت از دعای مادراست
آن بهشتی را که قرآن میکنند توصیف آن
صاحب قرآن بگفتار زیر پای مادر است
سلام به روي ماهت ونوس جان...ممنونم خانومي توخودت هديه ايي عزيزم...ممنونمسلام سایه جان..پیشاپیش تولدت مبارک باشه
انشالله 27 با کادومیام![]()
متشكرم اميرجان..ممنونم...خيلي لطف داري عزيزگلابتون جان تولدت مبارک ایشالله شاد سالم و پاینده باشی
سلام پسرم...واي دلم واست يه ريزه شده بود كجا بودي...راستي تو داداشم بودي يا پسرم؟؟؟مامان گلاب تولدت مبارک![]()
از رو کوچولو هام یه بوس آبدار از طرف من![]()
الان کیک نمیدی ها.اخر وقت.هنوز همه نیومدن بعدشم که هنوز وقت هستخووووووووووووووف .. کیکه رو پوخیدم![]()
![]()
الان کیک نمیدی ها.اخر وقت.هنوز همه نیومدن بعدشم که هنوز وقت هست
عزيزمممم..ملي جون مادر...ممنونم خانومم...نه عزيزم خيلي هم سرموقع رسيدي گلم...مرسسسسسي عزيزدلم...مامان خوشگلم تولدت مبارک...
ببخشید دیر رسیدم...
بوووووووووووووووووووس
همیشه شاد و سلامت و سربلند باشی عشقم..:-*
ممنونم ريكاردو جان...مرسي از اينكه اومدي عزيزم...خاله به قربونت....تولدت مبارک خاله
مامان گلاب تولدت مبارک انشالله تولد یکصد سالگیت
واي خداييييييييييي من...مرسي عزيزدلم...مرسي از اينهمه مهربوني و صفا ...واي باوركن اشك تو چشمام جمع شده ...نميدونم بايد چي بگم..
ممنونم عزيزم...مرسي خيلي لطف كردي كه تشريف آوردي...
لمس بودنت مبارک با آرزوی بهترین ها
عزيزمممممممممي ....محيا جونم...دختر خوشگل و نازم...ممنونم خانومم...![]()
وای خدای من
ببین تولد کیه
خیلییییییییییی تبریک گلاب جون
بهترین آرزوها رو برای خودت و خانوادت دارم
خوب من دارم از مهمونها پذیرایی میکنم .خب دیگه مامان گلاب..امروز دیگه اصل تولده..من و مریمی پیشواز رفتیم..
شرمنده من امروز دیر اومدمااا!!!داشتم برای مهمونا شربت درست میکردم این مریم وملیسا هم از زیر کار هی در میرن من دست تنهام مامان !!!!
تولدت مبارک عشقم.![]()
از همه عزيزاي دلم ممنونم...واقعا شرمنده ام كرديد.
تقديم با همه وجودممممممم
![]()
ببخشيد تشكراتم تموم شده...ايشالا سرفرصت جبران ميكنم....