میخام بدونم level وactivity به چه چیزایی ربط داره و چجوری بالا میره;)
hami_sani کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 13, 2010 #1 میخام بدونم level وactivity به چه چیزایی ربط داره و چجوری بالا میره
hami_sani کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 13, 2010 #4 mehrshad53 گفت: فقط میدونم که با فحش دادن و مسخره کردن بالا نمیره! کلیک کنید تا باز شود... پرفیلت که نشون میده همین جوری بالا میره چون کاری به جز مسخره بازی بلد نیستی
mehrshad53 گفت: فقط میدونم که با فحش دادن و مسخره کردن بالا نمیره! کلیک کنید تا باز شود... پرفیلت که نشون میده همین جوری بالا میره چون کاری به جز مسخره بازی بلد نیستی
hami_sani کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 13, 2010 #5 joliet_arch گفت: ؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... خوب بگو نمیدونم
*setareh66* عضو جدید کاربر ممتاز Mar 13, 2010 #6 activity نمیدونم چه سیستمی داره که من اگه هر روز بیام میزنه حتی پست هم نذارم37%میشه اما اگه یه روز نیام یهو میشه20%!!!!!!!!!!!!
activity نمیدونم چه سیستمی داره که من اگه هر روز بیام میزنه حتی پست هم نذارم37%میشه اما اگه یه روز نیام یهو میشه20%!!!!!!!!!!!!
hami_sani کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 13, 2010 #7 *setareh66* گفت: activity نمیدونم چه سیستمی داره که من اگه هر روز بیام میزنه حتی پست هم نذارم37%میشه اما اگه یه روز نیام یهو میشه20%!!!!!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... پس شما هم مثل من توش موندی؟
*setareh66* گفت: activity نمیدونم چه سیستمی داره که من اگه هر روز بیام میزنه حتی پست هم نذارم37%میشه اما اگه یه روز نیام یهو میشه20%!!!!!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... پس شما هم مثل من توش موندی؟
arashpak عضو جدید کاربر ممتاز Mar 13, 2010 #8 hami_sani گفت: میخام بدونم level وactivity به چه چیزایی ربط داره و چجوری بالا میره کلیک کنید تا باز شود... دو تا چیزی که ارزش فکر کردن نداره
hami_sani گفت: میخام بدونم level وactivity به چه چیزایی ربط داره و چجوری بالا میره کلیک کنید تا باز شود... دو تا چیزی که ارزش فکر کردن نداره
cinderella عضو جدید کاربر ممتاز Mar 13, 2010 #9 hami_sani گفت: میخام بدونم level وactivity به چه چیزایی ربط داره و چجوری بالا میره کلیک کنید تا باز شود... لول درصده محبوبیتتو نشون میده یعنی اینکه چقدر تا حالا ازت تشکر زدن و اون یکی به تعداد پستایی که میزنی ربط داره!!!!
hami_sani گفت: میخام بدونم level وactivity به چه چیزایی ربط داره و چجوری بالا میره کلیک کنید تا باز شود... لول درصده محبوبیتتو نشون میده یعنی اینکه چقدر تا حالا ازت تشکر زدن و اون یکی به تعداد پستایی که میزنی ربط داره!!!!
*setareh66* عضو جدید کاربر ممتاز Mar 13, 2010 #10 hami_sani گفت: پس شما هم مثل من توش موندی؟ کلیک کنید تا باز شود...
hami_sani کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 13, 2010 #11 arashpak گفت: دو تا چیزی که ارزش فکر کردن نداره کلیک کنید تا باز شود... منم کاری به ارزشش ندارم ولی برام سواله چون در عرض چند ساعت تغییرات زیادی کرد(خودمو میگم)
arashpak گفت: دو تا چیزی که ارزش فکر کردن نداره کلیک کنید تا باز شود... منم کاری به ارزشش ندارم ولی برام سواله چون در عرض چند ساعت تغییرات زیادی کرد(خودمو میگم)
rambod-g عضو جدید Mar 13, 2010 #12 hami_sani گفت: میخام بدونم level وactivity به چه چیزایی ربط داره و چجوری بالا میره کلیک کنید تا باز شود... والا منی که از وقتی اومدم تو این سایت تاحالا کلی تاپیک و پست زدم و . . . ولی هنوز اکتیویتیو و لِولم هیچ تغییری نکرده activity : 0% level : 1
hami_sani گفت: میخام بدونم level وactivity به چه چیزایی ربط داره و چجوری بالا میره کلیک کنید تا باز شود... والا منی که از وقتی اومدم تو این سایت تاحالا کلی تاپیک و پست زدم و . . . ولی هنوز اکتیویتیو و لِولم هیچ تغییری نکرده activity : 0% level : 1
hami_sani کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 13, 2010 #13 rambod-g گفت: والا منی که از وقتی اومدم تو این سایت تاحالا کلی تاپیک و پست زدم و . . . ولی هنوز اکتیویتیو و لِولم هیچ تغییری نکرده activity : 0% level : 1 کلیک کنید تا باز شود... یه جورایی همین طوری شد واسه منم که این سوال برام بوجود اومد ....... ولی یه دفعه رفت بالا.حالا موندم واسه چی؟
rambod-g گفت: والا منی که از وقتی اومدم تو این سایت تاحالا کلی تاپیک و پست زدم و . . . ولی هنوز اکتیویتیو و لِولم هیچ تغییری نکرده activity : 0% level : 1 کلیک کنید تا باز شود... یه جورایی همین طوری شد واسه منم که این سوال برام بوجود اومد ....... ولی یه دفعه رفت بالا.حالا موندم واسه چی؟