یه سوال شـــــــــــــرعی دارم................

omid_008

عضو جدید
تا حالا من بهش فکر نکرده بودم.ولی خب بزاریم پای غارتی که قرن ها از ما کردن.همین تحریم ها چقدر به ما فشار میاره؟از هوایپمای سالم محرومیم.دوست داری برو بهشون پول بده.اورجینالش هم هست.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا رو هم مطالعه بفرمایین

http://www.makaremshirazi.org/persian/estefta/?mit=819

در ضمن مسئله بعدی که باید توجه کرد برای من و شما که مصرف کننده ایم به خصوص در مرود نرم افزارهایی که در خارج تولید میشن الزام آور نیست
بلکه برای شخصی که از ایران با اون شرکتها قرارداد میبنده الزام آور است .
در ضمن نباید فراموش کرد که خیلی موارد اونها کشور ما رو به ناحق تحریم کردن و چون این اقدام یکطرفه بوده
طبیعتا ما هم حق یکطرفه انجام دادن رو داریم

و فکر نمیکنم قلبا هم هیچ ایرانی دوست داشته باشه پولش تو جیب کشورهایی بره که به بهانه های واهی کشور ما رو متهم میکنند و قصد دارن جلوی پیشرفت ما رو بگیرن و در این راستا از هیچ اقدامی فروگذار نیستن
از توطئه ها و ترورهایی که در قبال دانشمندان هسته ای کشورمان انجام دادن بگیرید تا همین چند وقت پیش ترور یک دانشجوی فوق لیسانس کشورمون که بر حسب اتفاق هم رشته من و شما بود تا تحریمهای کاملا ناشنیانه

به خصوص تحریم پایگاه های علمی برای چندین دانشگاه معتبر کشور از جمله شهید بهشتی
.
.

ولی به فضل خدا

قطار سیر و پیشرفت ایران در تمامی عرصه ها از حرکت نخواهد ایستاد

انشاالله
.
.
.
در ضمن در صفحه قبل نظر مراجع رو قرار دادم
[h=1]یه سوال شـــــــــــــرعی دارم................[/h]

آخرین ویرایش:

Ice Man

مدیر تالار مهندسی برق
مدیر تالار
کسایی که نگرانند میتونند از برخی نرم افزار های متن باز استفاده کنند و یا دست در جیب مبارک کنند و لایسنس نرم افزارهاشون رو بگیرن.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه مثالی بزم فکر کنم دوست استارتر تا حدودی متوجه بشن.

در زمان جنگ و تحریم و همین الان هم در زمان تحریم برای اینکه بتونیم مملکت رو سراپا نگه داریم و در مقابل دشمن بعثی استقامت میکردیم مجبور بودیم حتی در بازار سیاه دنبال سلاح بگردیم.
الان هم با توجه به تحریم ها برای قطعات هواپیما و ... مجبوریم یه جور تحریم ها را دور بزنیم.
خب اینها یعنی چی؟؟؟همون زیر پا گذاشتن قانون نیست؟؟؟اگه میخواستیم اینطور که شما میگی عمل کنیم که الان بعثی ها ایران رو گرفته بودند.

اینجا هم تو این بحث وقتی اونها مارو برای اهداف سیاسی و بغض و کینه تاریخی که دارن میخوان به هر عنوان تحت فشار بزارن خب شما برای اون رگ گردنتون باد نمیکنه ولی برای استفاده مجبوری از ابزار اونها فریاد "وا اسلاما" سرمیدی؟؟؟

در ضمن ما قانون کپی رایت جهانی رو امضا نکردیم که متعهد به رعایت قوانینش باشیم.در ضمن شرکتهای اونها اصلا تو معادلات اقتصادشون ایران رو حساب نمیکنن که بعدش بخوان بگن ما متضرر شدیم.

در اخر بگم که اگه قرار بود ما زیر نظر قوانین کپی رایت اونها بریم همین فردا از همین اهرم فشار ویندوزشون استفاده میکردن و کل مملکت رو از کار مینداختن.

ab 84

عضو جدید
در اسلام میگه استفاده از مال کسی که راضی نیست = دزدی

هر روزه ما از نرم افزار هایی استفاده میکنیم که متعلق ب کشورهایی همچون اسراییل و انگلیس و امریکا هستند
و به سبب مسایل دیپلماتیک نمیخوان ما ازشون استفاده کنیم ولی ما اونا رو به شیوه های مختلف هک و غیر قانونی استفاده میکنیم.....ازجمله همین ویندوزی ک من دارم ازش استفاده میکنم
پس صاحب مال راضی نیست
ولی ما استفاده میکنیم.....به شیوه ی کاملا رایگان

در خارج این شرکت ها با استفاده از این نرم افزار ها کاسبی میکنن........حالا تو ایران یه هارد برمیداریو میری پیش دوستت و کلی فیلم و برنامه به صورت کاملا مفتی میگیری و میری و حال اش رو میبری

چطور فیلمای خارجی حق کپی داریم ....ایرانی نه!!!!!!
الان ما و تمامی ایرانی هااااا باعرض معذرت دزد هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cry::cry::cry::cry:
دوست محترم با احترام کامل خدمتتون عرض میکنم که آیا همه کارای ما درسته فقط تو درست و غلط بودن نرم افزارامون موندیم ؟ بعدش هم زکات علم نشر اونه اگه هر نرم افزار بخواد تو کامپیوتر ، شهر یا کشور شخص تولید کننده بمونه که دیگه علم گسترش پیدا نمیکنه و در ضمن پیشرفتی هم نداره ...مگه نه ؟ به نظر من کشورهای خارجی با محدود کردن دستاوردهای علمیشون فقط میخوان ما رو به خودشون وابسته کنن همین و بس

به شخصه هیچ اعتقادی به روحانیت و آخوند و مرجع تقلید ندارم. چون برام مسجل شده که کسی که وارد این لباس بشه نه بخاطر مسائل اخروی، بلکه برای سودجویی دنیوی هست! به جز تعداد خیلی خیلی خیلی کم و انگشت شمار مثل آیت الله بهجت، آیت الله طباطبایی، آیت الله نخودکی، آیت الله حسن زاده آملی. آیت الله قاضی و چند تا دیگه از بزرگانی که در کتاب «نشان از بی نشان ها» ازشون یاد شده.

امام حسین فرمودند «اگر که دین ندارین، لااقل آزاده زندگی کنید». آزاده بودن یعنی در قید بند چیزی نبودن، از جمله منفت فردی. کدوم یکی از این آیات عظام هستند که این ظلمی که در حال حاضر در ایران وجود داره رو دیده و منفعت جمعی رو به سودجویی فردی ارجح دونسته و ابراز مخالفت کرده ؟؟؟ پس برای من به شخصه، حرف هیچکدومشون مطلقا بی ارزشه و فقط اخلاقیات و برداشت های عقلی خودم ملاکه چون می دونم تو اون دنیا ازم میپرسن «مگه خدا بهت عقل نداد ؟ پس چرا کورکورانه دنباله رو یکی دیگه شدی و عقلت رو نادیده گرفتی؟» مگه تو قرآن بارها و بارها گفته نشده « افلا تعقلون » اما حتی یکبار هم حرفی از تقلید زده شده؟ در مورد «اطیعوا الله و اطیعوا الرسول و اولی الامر منکم» هم بحثش از تقلید و این جور چیزا کاملا جداست. اگه مایل بودین سر فرصت در موردش صحبت می کنیم.

و اما سوال شما:

از نظر اخلاقی خودتون قضاوت کنید: سالها وقت گذاشتید که یک علمی رو یاد بگیرید، بعد ساعت ها و روزها وقت گذاشتید زحمت کشیدید که یک چیزی رو با اون علم بسازید و خلق کنید. بعد کسی بیاد بدون اجازه شما از اون چیز برای منافع شخصی استفاده کنه بدون اینکه هیچ بهایی بابت این وقت و زحمت و تلاش شما به شما بپردازه. هیچ کاری نداریم این چیزی که ساخته شده یک شیء باشه یا یک غیر شیء، مثلاً یک دانش و علم باشه. از نظر اخلاقی اینکار درسته؟ پس «حق» چیه ؟! شما خوشحال میشید که اینجوری از حاصل زحمت شما سوء استفاده بشه؟! وصیت حضرت علی به امام حسن مگه این نبود که خودتو جای دیگران بزار، اونچه که برای خودت می پسندی برای دیگران هم بپسند و چیزی رو که برای خودت نمی پسندی برای دیگران هم نپسند.

قطعاً از نظر اخلاقی این کار درست نیست و با انجام دادن این کار، حق شما رو ضایع کرده. هیچ فرقی هم نمی کنه که اون چیزی که شما خلق کردید تنها یک وسیله باشه که نشه از روش کپی برداری کرد یا یک علم باشه که در اختیار دیگران قرار دادنش کاملاً منوط به انتخاب خودتونه و یا یک برنامه باشه که دیگران به سادگی بتونن اونو کپی کنن.

این که در ایران به این برنامه ها نیاز هست و هیچ جایگزینی براش نیست و در عین حال امکان خریدنش نیست، پس ما می تونیم اون رو کرک کنیم و استفاده کنیم هم فقط کلاه شرعی هست که داریم سر خودمون میزاریم! به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی هدف وسیله رو توجیح نمیکنه.

عقل تنها عامل تمایز انسان با حیوان هست! عقل خودتون رو به هیچ چیز دیگه نفروشید!

پادشاهی

اخراجی موقت
سلام این محمد اقا تو ایران زندگی می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! تو توهمات فانتزی بسر می برند

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا کنه زودتر بیادتا ازین داستانا نجات پیدا کنیم. تا ازین انزوا دربیایم.خیلی نامردن.هرسایتی میریم همه نوع زبان توش هست بغیر فارسی .
اللهم عجل لولیک الفرج.

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی جواب ها تاسف داشت . . .
واقعا کسی که توی آلمان یک برنامه نوشته و همه شرکت های عمرانی ایران دارن از برنامه اون شخص استفاده میکنن ما رو چپاول کرده ؟
چقدر باید جهان چهارم پنجمی فکر کنیم ؟!!!
تا وقتی پول بابت برنامه هایی که استفاده میکنیم به پابلیشر ندیم از کارفرما های هم پول نمیگیریم و مشکلاتی داریم که هیچ جای دنیا ندارن !
به نظر من دزدی هست ولی . . .
به عنوان مثال من اگر بخوام برنامه های کاربردیم رو بخرم 6000 $ میشه ولی خوب من نمیتونم با اون برنامه ها پولی که یک آلمانی در بیاره رو از زیر دندون کارفرماها بکشم بیرون :D !!! پس مجبورم کپی استفاده کنم خود شرکت های بزرگ هم میدونن وبه نظر من مشکلی باهاش ندارن چون سطح درآمد من شهروند ایرانی رو میدونن . . . ولی اگر من ایرانی شرکت داشته باشم فرق میکنه . . . باید بخرم از لحاظ انسانی درست نیست
و نکته آخر ...
کجای کارید ؟ توی دانشگاهها ی آزاد با اون پول کلانی که میگیرن و یک محیط فرهنگیه دارن برنامه های کرک شده استفاده میکنن !!! واقعا جای تاسف داره

black banner

عضو جدید
کاربر ممتاز
از یه آخوند پرسیدم
میدونی چی گفت
گفت که اگه زیر پرچم اسلام باشه اشکال داره و اگه زیر پرچم اسلام نباشه اشکالی نداره

این جواب واقعا مسخره بود
میدونی مثل چی میمونه
مثل این میمونه
که بگن اگه همسایه تون کافره شما میتونید غارت اش کنید
اگه مسلمونه نه

عجب حرفي زدي هاااااااااااااااااااا ، نميدونم

آخونده چرت جواب داده !!! از چرتم ، چرت تر

بیتا24

عضو جدید
. اگر ندانيم كه توليد كننده نرم افزار به كپي و تكثير و استفاده آن رضايت ندارد، تكليف چيست؟
آيات عظام امام، سيستاني، صافي و تبريزي:
تكثير و استفاده از آن اشكال ندارد. (امام، تحريرالوسيله، ج 2، فروع متفرقه، الثالث، دفتر صافي، تبريزي، صراط النجاه، ج 5، س 706، دفتر سيستاني)
آيات عظام وحيد و بهجت و مقام معظم رهبري:
بنابر احتياط واجب بايد رضايت و اجازه توليد كننده احراز و كسب گردد. (خامنه اي، اجوبه، س 1341 و 1342؛ دفتر وحيد و بهجت)
آيات عظام مكارم، فاضل، نوري و صانعي:
حق نشر و كپي رايت براي مؤلف و توليد كننده است، و بايد رضايت و اجازه توليد كننده احراز و كسب گردد. (مكارم، استفتاءات، ج 1، س 1697 و 1624؛ فاضل، جامع المسائل، ج 1، س 1419؛ نوري، استفتاءات، ج 1، س 501 و 504)
10. آيا خريد و فروش CD قفل شكسته جايز است؟
آيات عظام امام، تبريزي، صافي، فاضل و سيستاني: جايز است.
مقام معظم رهبري: خريد و فروش CDهاي تكثير شده از قبل اشكال ندارد اما اگر خريد CD موجب تكثير مجدد شود بنابراحتياط واجب اشكال دارد. (دفتر استفتائات)
آيات عظام مكارم، نوري و صانعي: جايز نيست.
آيات عظام وحيد و بهجت: بنابر احتياط واجب جايز نيست

بخاطر زحمتت واقعا ممنونم............خیلی خوب ج دادی

درهر صورت اگه من روزی یه همچین چیزی برام پیش اومد و یه چیزی اختراع کردم دوست دارم حداقل زحماتم جبران بشه

فقط مادی نیست.......معنویش هم هست

یه جایی نوشته i accept و ما اون رو توپر میکنیم و میره
تو همون نوشته که من قسم یاد میکنم ک از این نرم افزار استفاده ی غیر قانونی نمیکنم
ک به دلیل سواد کم اینو معمولا یه نوشته ی مسخره میدونن و زود رد میشن

علّامه

عضو جدید

هر روزه ما از نرم افزار هایی استفاده میکنیم که متعلق ب کشورهایی همچون اسراییل و انگلیس و امریکا هستند
و به سبب مسایل دیپلماتیک نمیخوان ما ازشون استفاده کنیم ولی ما اونا رو به شیوه های مختلف هک و غیر قانونی استفاده میکنیم.....ازجمله همین ویندوزی ک من دارم ازش استفاده میکنم
پس صاحب مال راضی نیست

در خارج این شرکت ها با استفاده از این نرم افزار ها کاسبی میکنن........حالا تو ایران یه هارد برمیداریو میری پیش دوستت و کلی فیلم و برنامه به صورت کاملا مفتی میگیری و میری و حال اش رو میبری

الان ما و تمامی ایرانی هااااا باعرض معذرت دزد هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cry::cry::cry::cry:
سلام دوست عزیز
وقتی بحث حکم شرعی و از این حرفاست ما نباید از خودمون حرف بزنیم بلکه باید از مجتهد بپرسیم تا نظر اسلامو بهمون بگه نه کس دیگه پس نه عقل اینجا به درد میخوره که بعضی دوستان گفتند خودتون چی میگین نه نظر شخصی غیر مرجع حالا چه اون آخوند باشه چه غیر آخوند به همین خاطر نظرات مراجع رو براتون میارم که مسئله حل بشه.
نظر آقایان تبریزی. سیستانی وحید خراسانی و صافی: تفاوتی بین تولید داخل و خارج در حکم نیست.
آیت الله خامنه ای:بنابر احتیاط واجب اجازه تولید کننده شرط است و اگر تولیدخارج است باید تابع قراردا بود
آیت الله مکارم:تفاوتی بین تولید داخل و خارج نمیکند مگر اینکه تولید آمریکا یا ااسرائیل باشد

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
وقتی بحث حکم شرعی و از این حرفاست ما نباید از خودمون حرف بزنیم بلکه باید از مجتهد بپرسیم تا نظر اسلامو بهمون بگه نه کس دیگه پس نه عقل اینجا به درد میخوره که بعضی دوستان گفتند خودتون چی میگین نه نظر شخصی غیر مرجع حالا چه اون آخوند باشه چه غیر آخوند به همین خاطر نظرات مراجع رو براتون میارم که مسئله حل بشه.
نظر آقایان تبریزی. سیستانی وحید خراسانی و صافی: تفاوتی بین تولید داخل و خارج در حکم نیست.
آیت الله خامنه ای:بنابر احتیاط واجب اجازه تولید کننده شرط است و اگر تولیدخارج است باید تابع قراردا بود
آیت الله مکارم:تفاوتی بین تولید داخل و خارج نمیکند مگر اینکه تولید آمریکا یا ااسرائیل باشد
یعنی به نظر آین آقایی که عقلش از ما خیلی بیشتره یک نفر توی آمریکا برنامه تولید کنه چون آمریکایی هست ما باید ازش دزدی کنیم ؟
اینه اون شرعی که به عقل ارجهیت داره ؟
اینه آرمانهای یک جامعه ؟

علّامه

عضو جدید
یعنی به نظر آین آقایی که عقلش از ما خیلی بیشتره یک نفر توی آمریکا برنامه تولید کنه چون آمریکایی هست ما باید ازش دزدی کنیم ؟
اینه اون شرعی که به عقل ارجهیت داره ؟
اینه آرمانهای یک جامعه ؟
کسی نگفته که شرع به عقل ارجهیت داره بلکه نمیشه با عقل ملاک اونو فهمید و با عقل به قضاوت اون پرداخت

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی نگفته که شرع به عقل ارجهیت داره بلکه نمیشه با عقل ملاک اونو فهمید و با عقل به قضاوت اون پرداخت
علامه عزیز اون ملاک اصلی که به نظر شما عقل نیست دینه ؟ درست میگم ؟ همه میدونیم هیچ انسانی نمیتونه عقل خودش رو به عقل بقیه انسانها ارجح بدونه مگر اینکه دارای مشکلات روانی باشه . و در نهایت اون تصمیم اصلی با عقل گرفته میشه دیگه ؟ نه ؟ ما که توی انسان چیزی به نام دین نداریم . . . پس با مطالعه میشه به اون سطح عقل دست یافت مثل هر علم دیگه ای . . . پس زیاد به نظر من جالب نیست نظرات بقیه انسانها رو چون مرجع هستند قبول کرد شاید به خاطر این گوش دادن به حرف مراجع مورد پسند باشه که همه گناهان به گردن اون مرجع میوفته اگر خطایی توی احکامش باشه !!! به نوعی از سر خود باز کردن گناه ! حالا سوال اصلی من این بود : یعنی به نظر آین آقایی که عقلش از ما خیلی بیشتره یک نفر توی آمریکا برنامه تولید کنه چون آمریکایی هست ما باید ازش دزدی کنیم ؟ اگر عقل من ناقص هست خدا رو روزی دو بار بیشتر شکر میکنم به اون سطح عقلی نرسیدم . . . و هنوز چیزهایی توی زندگی برام مهمه

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
اگر کسى یک نرم افزار داشته باشد و به صورت قفل شکسته باشد، اگر ما آن را بخریم و استفاده کنیم درست است یا نه؟
این کار جز با رضایت تولید کنندگان اصلی آن جایز نیست، مگر در صورتی که از کفار حربی باشند، که در این صورت اشکالی ندارد.

من سوالی از شما درباره ی استفاده از نرم افزار ها پرسیدم که بدون رعایت اجازه تولید کننده، مورد استفاده اکثر ما ایرانیان است و شما در جواب گفتید که «این کار جز با رضایت تولید کنندگان اصلى آن جایز نیست، مگر در صورتى که از کفّار حربى باشند»
مگر جز اسرائیل به کس دیگری هم کافر حربی می گویند؟ تقریبا همه ی نرم افزار های ما از امریکا است و بعد اروپا، شاید فقط یک برنامه ی ترجمه متن معروف از اسرایل موجود باشد. تکلیف چیست ؟ آیا ما گناهی مرتکب می شویم؟
امریکا، انگلیس، فرانسه، اسرائیل و... جزو کشورهای محارب هستند.

ملاک برای بگوییم شرکتی جزو کفار حربی است یا خبر چه چیز می باشد؟ آیا می توان گفت که شرکت های امریکایی جزو کفار حربی هستند یا خیر؟
شرکت ها و یا سازمان هایی که به کفار در حال جنگ با مسلمانان مثل امریکا، اسرائیل و انگلیس یا به محاربین کمک می کنند و یا به عمل آنها راضی و خوشحال می شوند در حکم محارب هستند.

آیا جایز است از طریق اینترنت از سایتهای دشمن که ما راتحریم کرده اند جنس اینترنتی یا نرم افزار سرقت کنیم؟
با توجه به اینکه این امور باعث بدنمایی چهره مسلمین با ایمان می شود باید از این امور اجتناب کرد.

آیا حربی بودن در موضوع جواز کپی رایت اخذ میشود؟ آیا صرف کافر بودن برای جواز کافی نیست ، چرا که طبق نظر خودتان مال کافر احترام ندارد ؟
کافر بودن کافی نیست و باید حربی باشند.

آیا مى توان برنامه هاى کامپیوترى، که توسّط مسلمانان یا کفّار غیر ذمّى تولید شده، را بدون جلب رضایت صاحبان اصلى آن تکثیر کرد؟
تمام افرادى که جان و مال آنها محترم است، حقّ امتیازات آنها نیز محترم است.

(منبع- سایت مکارم شیرازی)

سوالی که پرسیدید، یک بحث کاملاً فقهی است. بهتر هست از کسی که فقه رو میدونه بپرسید که فکر نمی کنم چنین کسی رو اینجا پیدا کنید.

heshmat khan

عضو جدید
تاپيك جالبيه و مطلب خوبي رو به بحث گذاشته .

راستش من هميشه اين فكر قدري ازارم ميده كه ايا اينكاري كه ما ميكنيم در حقيقت دزدي نيست ؟ كاري به دولتهاي غاصب مثل اسرائيل و امريكا نداريم چون بيشتر اين نرم افزارها دولتي نيست بلكه اشخاص و شركتها هستند كه اين نرم افزارها رو ساختند و مسلما حق دارند كه سود مادي ببرند ولي ما اينچيزا رو رعايت نميكنيم . :(

عجب گيري افتاديم ! فعلا داريم بدون هيچگونه رعاليت قوانين جهاني از اين نرم افزارها استفاده ميكنيم كه قطعا چون توليدكنندگانش راضي نيستند اين كارمون گناهه و بايد جوابگو باشيم و از طرف ديگه اگرم بخايم بريم اوريجينال اين نرم افزارها رو تهيه كنيم كه بيشنرمون پولشو نداريم !

zakari

عضو جدید
ما همگی ژان وار ژان هایی هستیم که یا باید یه نون بدزدیم (هرچند بعدا به خاطرش 10 سال زندانی بشیم) و یا از گرسنگی بمیریم! به شخصه ترجیح میدم به قدر احتیاج و ضرورتم بدزدم از روی ناچاری البته...به این میگن یه تضاد عقل و احساس

.حسين

اخراجی موقت
بخاطر زحمتت واقعا ممنونم............خیلی خوب ج دادی

درهر صورت اگه من روزی یه همچین چیزی برام پیش اومد و یه چیزی اختراع کردم دوست دارم حداقل زحماتم جبران بشه

فقط مادی نیست.......معنویش هم هست

یه جایی نوشته i accept و ما اون رو توپر میکنیم و میره
تو همون نوشته که من قسم یاد میکنم ک از این نرم افزار استفاده ی غیر قانونی نمیکنم
ک به دلیل سواد کم اینو معمولا یه نوشته ی مسخره میدونن و زود رد میشن

سلام
خيلي خوب بود

بیتا24

عضو جدید
اگر کسى یک نرم افزار داشته باشد و به صورت قفل شکسته باشد، اگر ما آن را بخریم و استفاده کنیم درست است یا نه؟
این کار جز با رضایت تولید کنندگان اصلی آن جایز نیست، مگر در صورتی که از کفار حربی باشند، که در این صورت اشکالی ندارد.

من سوالی از شما درباره ی استفاده از نرم افزار ها پرسیدم که بدون رعایت اجازه تولید کننده، مورد استفاده اکثر ما ایرانیان است و شما در جواب گفتید که «این کار جز با رضایت تولید کنندگان اصلى آن جایز نیست، مگر در صورتى که از کفّار حربى باشند»
مگر جز اسرائیل به کس دیگری هم کافر حربی می گویند؟ تقریبا همه ی نرم افزار های ما از امریکا است و بعد اروپا، شاید فقط یک برنامه ی ترجمه متن معروف از اسرایل موجود باشد. تکلیف چیست ؟ آیا ما گناهی مرتکب می شویم؟
امریکا، انگلیس، فرانسه، اسرائیل و... جزو کشورهای محارب هستند.

ملاک برای بگوییم شرکتی جزو کفار حربی است یا خبر چه چیز می باشد؟ آیا می توان گفت که شرکت های امریکایی جزو کفار حربی هستند یا خیر؟
شرکت ها و یا سازمان هایی که به کفار در حال جنگ با مسلمانان مثل امریکا، اسرائیل و انگلیس یا به محاربین کمک می کنند و یا به عمل آنها راضی و خوشحال می شوند در حکم محارب هستند.

آیا جایز است از طریق اینترنت از سایتهای دشمن که ما راتحریم کرده اند جنس اینترنتی یا نرم افزار سرقت کنیم؟
با توجه به اینکه این امور باعث بدنمایی چهره مسلمین با ایمان می شود باید از این امور اجتناب کرد.

آیا حربی بودن در موضوع جواز کپی رایت اخذ میشود؟ آیا صرف کافر بودن برای جواز کافی نیست ، چرا که طبق نظر خودتان مال کافر احترام ندارد ؟
کافر بودن کافی نیست و باید حربی باشند.

آیا مى توان برنامه هاى کامپیوترى، که توسّط مسلمانان یا کفّار غیر ذمّى تولید شده، را بدون جلب رضایت صاحبان اصلى آن تکثیر کرد؟
تمام افرادى که جان و مال آنها محترم است، حقّ امتیازات آنها نیز محترم است.

(منبع- سایت مکارم شیرازی)

سوالی که پرسیدید، یک بحث کاملاً فقهی است. بهتر هست از کسی که فقه رو میدونه بپرسید که فکر نمی کنم چنین کسی رو اینجا پیدا کنید.

یه سوال دارم............همین ویندوزی ک الان داری ازش استفاده میکنی مال همون حربی هست
واگه نباشه کشور ایران و تمام کشورهای دیگه فلج میشن

من تمام پست هارو خوندم ولی نتیجه ی اولیه ی خودم رو برداشت کردم
اگه کسی نظری غیر از این داره بگه
من متقاعد شدم ک تمامی ما داریم از تمامی نرم افزار های دنیا به صورت کاملا غیرقانونی استفده میکنیم
ک قیامت باید به تک تک سازنده هاشون ج بدیم

زنده باد دزدان دریایی ک تکلیف شون فقط کشتی هایی هست ک غارت کردن
ما که یه دنیا رو غارت کردیم:biggrin:

• Like
واکنش ها: beso

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
نرم افزارها که سهله
تمام کتابهای زبان اصلی ما داره کپی میشه
اصلا وسع دانشجویان ما اینقدر نیست که بتونن همه این کتابها را اورجینال بخرند.
چون کتابهای خارجی خیلی گرون هستند.

راستش من که تابحال راهی به ذهنم نرسیده.
ما کشورمان نسبت به کشورهای تولید کننده خیلی فقیر است و اگر بخواهیم به احکام گفته شده عینا عمل کنیم از این هم عقب افتاده تر میشیم.
همه کارا رو باید تعطیل کرد.
مگر اینکه دولت یه فکری بکنه وگرنه از دست مردم که کاری برنمیاد
البته تا جاییکه من دیدم اونا میدونن ما ایرانیها و خیلی از کشورهای شبیه به ما دارن این کارا رو میکنند با این حال من یادمه مثلا تو ایام انتخابات سعی میکردند وسیله راحتی بیشتری را برای ایرانیها در زمینه استفاده از اینترنت و کامپیوتر فراهم کنند.

بیتا24

عضو جدید
نرم افزارها که سهله
تمام کتابهای زبان اصلی ما داره کپی میشه
اصلا وسع دانشجویان ما اینقدر نیست که بتونن همه این کتابها را اورجینال بخرند.
چون کتابهای خارجی خیلی گرون هستند.

راستش من که تابحال راهی به ذهنم نرسیده.
ما کشورمان نسبت به کشورهای تولید کننده خیلی فقیر است و اگر بخواهیم به احکام گفته شده عینا عمل کنیم از این هم عقب افتاده تر میشیم.
همه کارا رو باید تعطیل کرد.
مگر اینکه دولت یه فکری بکنه وگرنه از دست مردم که کاری برنمیاد
البته تا جاییکه من دیدم اونا میدونن ما ایرانیها و خیلی از کشورهای شبیه به ما دارن این کارا رو میکنند با این حال من یادمه مثلا تو ایام انتخابات سعی میکردند وسیله راحتی بیشتری را برای ایرانیها در زمینه استفاده از اینترنت و کامپیوتر فراهم کنند.

آفرین ک اینقد فهمیده ای

دقیقا همه ی حرفات رو قبول دارم

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

پس صاحب مال راضی نیست

پس اسلام کشور ما ایراد داره نه خود ماهیت اسلام

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
از یه آخوند پرسیدم
میدونی چی گفت
گفت که اگه زیر پرچم اسلام باشه اشکال داره و اگه زیر پرچم اسلام نباشه اشکالی نداره

این جواب واقعا مسخره بود
میدونی مثل چی میمونه
مثل این میمونه
که بگن اگه همسایه تون کافره شما میتونید غارت اش کنید
اگه مسلمونه نه

خداوند در ایه 21 سوره ی احزاب محمد ص را به عنوان اسوه و الگو برای همه انسانها معرفی کرده نه آخوند ؛ اسلام یعنی قرآن و سنت پیامبر ؛ همین است چون آخوندا بدون در نظر گرفتن این دو مورد فتوا می دهند ... پسخودتا قرآن بخوانید که بهترین راهنمایی زندگی است (البته باز هم 80 درصد به اشتباه ترجمه شده اند)

بالا