اگر امروز روز حرف های بی رودربایستی باشد به من چی میگی؟!!!!

سروري![]()
مرسی عزیزم.......منم دوستت دارم یه دنیا..دوست دارم...![]()
تو شادمهر عقیلی هستی؟
نه عزیز
خخخخخخ![]()
ممنون..ولی چیزی که میخوای بگو...این تاپیکو برای همین زدم...بی رودربایستی!!!نمیشه گفت..........بیخیال....
ولی در همین حد که خیلی مهربونی........![]()
به شما باید چیزی بگم یا مخاطب خودم؟
من که شمارو نمیشناسم!
هیچ چیزی برتر از این نیست که یه روزی پای یه نذری که هیچ امیدی بهش نداری وایسی و از ته دل یه چیزی بخوای و تجلی شو درست همون زمان که پیش بینی میکردی ببینی به هزار و یک دلیل میتونم برات بگم که احساس درونی آدما هیچ ربطی به اعتقاداتشون نداره و دوست ندارم در مورد اعتقاداتم بحث کنم و فقط میگم بعضی چیزا فقط واسه اعماق ِ ته ِ دلمه و به هیچ احدی ام نه مربوط میشه نه خودم ربطش میدم...که میدونم هر کدوم از شما چیزی رو تو دلتون دارین و به هیچ احدی مربوط نیست... زیادی جدی شدم؟قصد از مربوط نیست بی احترامی نبود...منظورم اینه که بعضی چیزا واسه همون درونه....
..........
عالی بود..ممنون......
هیچ چیزی برتر از این نیست که یه روزی پای یه نذری که هیچ امیدی بهش نداری وایسی و از ته دل یه چیزی بخوای و تجلی شو درست همون زمان که پیش بینی میکردی ببینی به هزار و یک دلیل میتونم برات بگم که احساس درونی آدما هیچ ربطی به اعتقاداتشون نداره و دوست ندارم در مورد اعتقاداتم بحث کنم و فقط میگم بعضی چیزا فقط واسه اعماق ِ ته ِ دلمه و به هیچ احدی ام نه مربوط میشه نه خودم ربطش میدم...که میدونم هر کدوم از شما چیزی رو تو دلتون دارین و به هیچ احدی مربوط نیست... زیادی جدی شدم؟قصد از مربوط نیست بی احترامی نبود...منظورم اینه که بعضی چیزا واسه همون درونه....
..........
عالی بود..ممنون......
خواهش میکنم...بر گرفته از احساسات درونی بود...
![]()
دیدی درست گفتم...احساساتی هستید![]()
من حساس تر.........شما همیشه درست میگید..من که چیزی نگفتم...منم حساس...![]()
تونیستی؟؟؟برام سواله؟؟این نفر چهارم کی بید؟؟؟![]()
آخیش خیالم راحت شد...هیشکی منو دوست نداره...![]()
دوس که داریم ول اینجا ایران جمهوری اسلامی ایران...موضوع همون محرم ونامحرمه..![]()
آهان از اون لحاظ میگی...یه وقت اداره بوووووووق سر نرسه..به جرم کار نکرده و دهان سوخته بگیرمون.....![]()
همین دیگه الان بووووووووووووق ها میرسن ها...![]()
پس قربونت هر وقت اومدن منو خبر کن تا امادگی داشته باشم...![]()
کدوم ؟اونی که داره بغل میکنه که خودمم!!!!برام سواله؟؟این نفر چهارم کی بید؟؟؟![]()
ممنون عزیزمنمیشناسمت ولی تایپیکات و لحنه مهربونتو دوست دارم![]()
این حرفها چیه!!!!شما که این همه طرفدار دارید پس چی هستن؟!!!!آخیش خیالم راحت شد...هیشکی منو دوست نداره...![]()
دوس که داریم ول اینجا ایران جمهوری اسلامی ایران...موضوع همون محرم ونامحرمه..![]()
چفد شما خوبی...بله حتما شماخودت گرم کن....
![]()
ای جانم...از شدت هیجان اشک در چشمانم غوطه ور شد..کدوم ؟اونی که داره بغل میکنه که خودمم!!!!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نجوای خودمونی با خدای مهربون... | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
یک سواله خودمونی.......... | گفتگوی آزاد | 57 | |
![]() |
گپ خودمونی | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
معنی مردن در فرهنگ خودمونی !! (طنز) | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
تست امتحان خودمونی | گفتگوی آزاد | 5 |