یه سوال جالب

sh@y@nesf

عضو جدید
سلام به نظرتون جمعیت دخترا توی دانشگاه بیشتره یا گل پسرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به نظرتون جمعیت دخترا توی دانشگاه بیشتره یا گل پسرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مخ زنایی مثل تو از همه بیشتره گمونم

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه چیکار کرده بنده خدا!!!!!!

بنده ی خدا آخرین کاری که من ازش می بینم اینه که یه تاپیک آبکی الکی به یه موضوع الکی تر که جوابش هیچ دردی رو دوا نمی کنه زده که ساده هایی مثل تو بیان توش نظر بدن بعد پیام خصوصی بزنه بگه سلام از نظری که دادین خیلی خوشم اومد حتما دختر فهیمی هستین آآآآااا آواتارتون چه خوشگله حتما خودتون هم زیبا هستین حالا خر بیار معرکه بار کن

اون تاپیکه که حامد زده پیشنهاد به مدیرا برا امثال این بابا بود دیگه
چن نفر بیان انتخاب بشن برا شناسایی همچین افرادی
البته من خوب می شناسمشون سر موقع هم حال گیری می کنم الان وقتش نرسیده ولی

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بنده ی خدا آخرین کاری که من ازش می بینم اینه که یه تاپیک آبکی الکی به یه موضوع الکی تر که جوابش هیچ دردی رو دوا نمی کنه زده که ساده هایی مثل تو بیان توش نظر بدن بعد پیام خصوصی بزنه بگه سلام از نظری که دادین خیلی خوشم اومد حتما دختر فهیمی هستین آآآآااا آواتارتون چه خوشگله حتما خودتون هم زیبا هستین حالا خر بیار معرکه بار کن

مرسی داش بهنام!!!!

این پسره رو من یه بار دمشو قیچی کردم
دیگه از من میترسه
خدا رو شکر....

#AREZOO#

عضو جدید
کاربر ممتاز

اولا چرا دعوا میکنی داداش؟؟!!من تو هرتاپیکی دلم بخواد نظر میدم
بعدشم اون خانوما خیلی شاکین جوابشو ندن ببینن چه اتفاقی میفته

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز

به من که پیام داده بود داشت از اواتار خودش میگفت :surprised:

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا چرا دعوا میکنی داداش؟؟!!من تو هرتاپیکی دلم بخواد نظر میدم
بعدشم اون خانوما خیلی شاکین جوابشو ندن ببینن چه اتفاقی میفته

مگه من گفتم پست نده؟؟!! می خوای نظر بده می خوای نده
تو گفتی مگه چی کار کرده منم گفتم ساده ای و الا الان هر پسری بود درجا می فهمید که از این تاپیک آبکی طرف چه منظوری می تونه داشته باشه
خانوما هم تا حد ممکن گفتیم که پیام خصوصی و پروفایل رو ببندن ولی باز خیلی ها بار اولشون میان نت و با فروم آشنایی ندارن و خام می شن
در ضمن همه که نمی تونن به خاطر چند نفر کل پروفشون رو ببندن

باید یه دادگاه تشکیل بدیم :دی

نه فقط پیرجو با من کاری نداشته باشه خودم حلشون می کنم

#AREZOO#

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه من گفتم پست نده؟؟!! می خوای نظر بده می خوای نده
تو گفتی مگه چی کار کرده منم گفتم ساده ای و الا الان هر پسری بود درجا می فهمید که از این تاپیک آبکی طرف چه منظوری می تونه داشته باشه
خانوما هم تا حد ممکن گفتیم که پیام خصوصی و پروفایل رو ببندن ولی باز خیلی ها بار اولشون میان نت و با فروم آشنایی ندارن و خام می شن
در ضمن همه که نمی تونن به خاطر چند نفر کل پروفشون رو ببندن
لزومی نداره ببندن میتونن جوابشو ندن!!! من تا الان همچین پیامی نگرفتم

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
لزومی نداره ببندن میتونن جوابشو ندن!!! من تا الان همچین پیامی نگرفتم

خوب الان نگرفتی مثل سابق می اومدی سایت می گرفتی

ببین دخترا مثل پسرا نیستن که بگن بیای پیام بزاری گوشتو می برم، طرف میاد پیام می ذاره اینم مجبوره جواب بده چون اگه نده می ترسه پشت سرش بگن حتما یه قضیه ای بوده و الا الکی نمیومد پروفش پیام بذاره و اینا

ehsan_l

عضو جدید
بابا چند نفر به یه نفر

بابا چند نفر به یه نفر

بابا چند نفر به یه نفر آخه یه سوال کوچیک این قدر دنگ و فنگ نداره که میخواید جواب بدید میخواید ندید
ولی به نظر من جمعیت دخترا بیشتره چون برر اساس آمار 69% پذیرفته شدگان دانشگاه ها دختر هستند
آقا بازم خواهش اگه میتونید نظر سازنده بدبد اگه نمیتونید از قضیه بگذرید:)

sh@y@nesf

عضو جدید
دفاع

دفاع

سلام من چند بار گفتم برا چندمین بار میگم اونی که فکر میکنید نیسم بهنام و آوا من نمیدونم شما رو چیکارتون کردم که اینقد کینه برداشتید ولی در هر صورت ما اونی که فکر میکنید نیسم .در ضمن من تا حالا به کسی نگفتم اواتارت چقدر شبیه خودته یا نه چرا حرف در میارید .هفته اولی که عضو شدم چند تا عکس لاو از خودم فرستادم همین وبس .بهنام کافر همه را به کیش خود پندارد

ehsan_l

عضو جدید
دعوت به صلح

دعوت به صلح

خوب الان نگرفتی مثل سابق می اومدی سایت می گرفتی

ببین دخترا مثل پسرا نیستن که بگن بیای پیام بزاری گوشتو می برم، طرف میاد پیام می ذاره اینم مجبوره جواب بده چون اگه نده می ترسه پشت سرش بگن حتما یه قضیه ای بوده و الا الکی نمیومد پروفش پیام بذاره و اینا

بهنام جان اینکه تا یکی یه نظری داد بزنیم تو پرش درست نیست این بنده خدا هم یه سوال پرسیده چرا اینقدر شلوغش کردی؟
لطفا بیاید فضای دوستانه رو حاکم کنیم:gol: