سلام به نظرتون جمعیت دخترا توی دانشگاه بیشتره یا گل پسرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مخ زنایی مثل تو از همه بیشتره گمونم![]()
سلام به نظرتون جمعیت دخترا توی دانشگاه بیشتره یا گل پسرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مخ زنایی مثل تو از همه بیشتره گمونم![]()
احسنت
طرف مشکل داره؟![]()
کاملا مشهوده....منكراتي
با هيچ امر به مغروفي و نهي از منكري هم كارش راه نميوفته
طرف مشکل داره؟![]()
منكراتي
با هيچ امر به مغروفي و نهي از منكري هم كارش راه نميوفته
کاملا مشهوده....
سلام آرزو جونمگه چیکار کرده بنده خدا!!!!!!
چیکار نکرده؟؟!!!سلام آرزو جون
بپرس چیکار نکرده؟!
مگه چیکار کرده بنده خدا!!!!!!
هیچ کارچیکار نکرده؟؟!!!
مرسی داش بهنام!!!!بنده ی خدا آخرین کاری که من ازش می بینم اینه که یه تاپیک آبکی الکی به یه موضوع الکی تر که جوابش هیچ دردی رو دوا نمی کنه زده که ساده هایی مثل تو بیان توش نظر بدن بعد پیام خصوصی بزنه بگه سلام از نظری که دادین خیلی خوشم اومد حتما دختر فهیمی هستین آآآآااا آواتارتون چه خوشگله حتما خودتون هم زیبا هستین حالا خر بیار معرکه بار کن
اون تاپیکه که حامد زده پیشنهاد به مدیرا برا امثال این بابا بود دیگه
چن نفر بیان انتخاب بشن برا شناسایی همچین افرادی
البته من خوب می شناسمشون سر موقع هم حال گیری می کنم الان وقتش نرسیده ولی
اولا چرا دعوا میکنی داداش؟؟!!من تو هرتاپیکی دلم بخواد نظر میدمبنده ی خدا آخرین کاری که من ازش می بینم اینه که یه تاپیک آبکی الکی به یه موضوع الکی تر که جوابش هیچ دردی رو دوا نمی کنه زده که ساده هایی مثل تو بیان توش نظر بدن بعد پیام خصوصی بزنه بگه سلام از نظری که دادین خیلی خوشم اومد حتما دختر فهیمی هستین آآآآااا آواتارتون چه خوشگله حتما خودتون هم زیبا هستین حالا خر بیار معرکه بار کن
بنده ی خدا آخرین کاری که من ازش می بینم اینه که یه تاپیک آبکی الکی به یه موضوع الکی تر که جوابش هیچ دردی رو دوا نمی کنه زده که ساده هایی مثل تو بیان توش نظر بدن بعد پیام خصوصی بزنه بگه سلام از نظری که دادین خیلی خوشم اومد حتما دختر فهیمی هستین آآآآااا آواتارتون چه خوشگله حتما خودتون هم زیبا هستین حالا خر بیار معرکه بار کن
به من که پیام داده بود داشت از اواتار خودش میگفت![]()
باید یه دادگاه تشکیل بدیم :دیمن با بهنام موافق
آوا هم از همون شاكي هاست
اولا چرا دعوا میکنی داداش؟؟!!من تو هرتاپیکی دلم بخواد نظر میدم
بعدشم اون خانوما خیلی شاکین جوابشو ندن ببینن چه اتفاقی میفته
باید یه دادگاه تشکیل بدیم :دی
لزومی نداره ببندن میتونن جوابشو ندن!!! من تا الان همچین پیامی نگرفتممگه من گفتم پست نده؟؟!! می خوای نظر بده می خوای نده
تو گفتی مگه چی کار کرده منم گفتم ساده ای و الا الان هر پسری بود درجا می فهمید که از این تاپیک آبکی طرف چه منظوری می تونه داشته باشه
خانوما هم تا حد ممکن گفتیم که پیام خصوصی و پروفایل رو ببندن ولی باز خیلی ها بار اولشون میان نت و با فروم آشنایی ندارن و خام می شن
در ضمن همه که نمی تونن به خاطر چند نفر کل پروفشون رو ببندن
لزومی نداره ببندن میتونن جوابشو ندن!!! من تا الان همچین پیامی نگرفتم
آرزو جان ناراحت نشو ولی بهنام راس میگه!لزومی نداره ببندن میتونن جوابشو ندن!!! من تا الان همچین پیامی نگرفتم
خوب الان نگرفتی مثل سابق می اومدی سایت می گرفتی
ببین دخترا مثل پسرا نیستن که بگن بیای پیام بزاری گوشتو می برم، طرف میاد پیام می ذاره اینم مجبوره جواب بده چون اگه نده می ترسه پشت سرش بگن حتما یه قضیه ای بوده و الا الکی نمیومد پروفش پیام بذاره و اینا