نانا اگه خودت پیشنهاد بدی از همین الان خودتو یه بازنده باید ببینی.زیاد بهش محل نذار .بد هم برخورد نکن .خیلی تحویلش نگیر یه مدت جوری که بفهمه نسبت بهش بی تفاوتی اونوقته که جذبت میشه و حس کنجکاویش گل می کنه و بیشتر میاد طرفت تا دلیله حسه جدیدتو بفهمه.به نظر من زیادی داری بهش توجه میکنی که اون داره هر روز ازت دورتر میشه
اهان!اونوقت شما چجوری از یه دختر خوشتون میاد اقای متاسف؟؟؟بياين اين منطق خانوماااااا
بابا دوست داشتن يعني بدون هيچ قيد وشرطي دو طرف همديگر رو دوس داشته باشن.....
مگه ميخوان معامله كنن كه شما داري طريقه صحيح معامله رو توضيح ميدي كه سرش كلاه نره؟؟؟!!!
واقعاً اگه پسري به خاطر آرايش صورت دختري رو بخواد واسش متاسفم
از زدن این تاپیک قشنگ معلومه شما اهل دوستی و این حرفها نیستیمرسی راهنماییتون خوب بود ولی این کسی که من می گم اهل دوستی نیست منم اهل دوستی نیستم این کسی که گفتم سعی میکنه طرف رو جوری بپسنده که همیشه باهاش باشه
تابلوه برم به همچین کسی بگم من قصد آشنایی باهات دارم خواستی بیا دوست بشیم اگه نه![]()
پسرا از دخترایی که واسشون دست نیافتنیتر باشنو یه هوا غرور داشته باشن بیشتر خوششون میادو جذبشون میشن.کمی ارایش کن چون با ارایش زیباییهای صورتت بیشتر خودشو نشون میدن
سلام:gol
مخاطب من استارتر گرامی هست.
البته من در این زمینه تجربه ای همتای دوستانی که تا الان نظر دادن ندارم.
چند توصیه دارم
احساسات ادم باعث میشه بعضی کارها در نظر انسان کاملا منطقی و درست بنظر بیاد.
شناخت موجودی بنام انسان به این اسانی ها نیست .
وقتی قصد انجام کاری را دارید به چند متر انطرف تر هم نگاهی بندازید و تمام مشکلاتی که احتمالا بوجود خواهند اومد هم نیم نگاهی بیندازید. بد بین نباشین بلکه واقع بین باشید.
یا حق
من با حرفهای سارا کاملا موافقمكافيه باهوش ؛ و جذاب( به لحاظ ظاهري) جلوه كني ، همين
البته معني ش اين نيست كه اين خصوصيات دور از دسترسه ، چون هيچ كدوم كار سختي نيست ، كافيه خودت باشي + برطرف كردن نقص هاي احتمالي كه البته همه ازين نقص ها دارن
و داشتن شرم ، حيا و يه حدي از اعتماد به نفس و غرور ، مهم ترين فاكتور آقايون براي رابطه ي پايدار( ازدواج) هست . از هر كدوم كه ميخواي بپرس (البته مردهاي ايراني اكثرا اينطوري هستن + مردهاي اصيل غير ايراني )
بعضي از دوستان گفتن كه بايد دم دستش باشي ، به نظرم چيزي كه دم دست (چه مرد ، چه زن) باشه ، چون براش عادي ميشه ، ارزش كنجكاوي كردنو راجع به خودش از دست ميده ، يعني اگه همه چيزو راجع به شما بدونه ، ديگه حتي اگه از لحاظ زيبايي هم كامل ترين دختر باشي ، به چشمش نمياي
به قول ادبي ها ، راز آلود باش و حس كنجكاويشو راجع به افكار و درونيات ت ( نه ظاهرت ) تحريك كن
فاصله تو باهاش حفظ كن و كمتر كنارش باش ، اما نه اينكه رابطه تو قطع كني
در ضمن مردها ازينكه شروع كننده باشن لذت ميبرن ولي در ادامه انتظار ِ همراهي دارن ، همراهي كه با دست پس بزنه با پا پيش بكشه ، كه اين خصوصيت تو اكثر خانوما به صورت ذاتي هست![]()
به هر حال مردي كه خودت بخواي مستقيما به دستش بياري ، اصلا ارزش ِ يه ذره حركتو هم نداره (ميخوام كه نباشه ...واللا)![]()
چون اگه واقعا مرد باشه ، اگه چيزيو بخواد ، خودش پيش قدم ميشه
كافيه دورادور خودش و نقاط ضعفشو بيشتر بشناسي(بعضي ها رابطه هاي احساسي رو با معامله اشتباه ميگيرن ، معامله اينه كه طرف جنس و زير و رو كنه و بدن دستش :دي كه رابطه احساسي درست عكسشه ، چون نميخواد كه خونه بخره يا ماشين عوض كنه ، قراره يه عهد مقدس بين شون باشه)![]()
راستي يكي از بچه ها گفته بود ، نميدونم چرا دخترا كه عاشق ميشن به فكر ازدواج ميوفتن ، بايد بگم همه ي پسرا هم همين ن ولي به روي خودشون نميارن![]()
اگه غير از اين باشه ، دختري كه با پسري دوست ميشه ، مسلما پسر رو برا بازيچه و fun ميخواد .... و اين ميشه كه آقا شكست عشقي ميخوره(و بر عكس)![]()
اهان!اونوقت شما چجوری از یه دختر خوشتون میاد اقای متاسف؟؟؟
کنجکاوم می شه بگید چطور؟سلام ممنون از همه مشکلات من حل شد مرسی![]()
سلام ممنون از همه مشکلات من حل شد مرسی![]()
اگه دقت کرده باشی گفتکنجکاوم می شه بگید چطور؟![]()
اگه تو یک مشکلی داری برای اینکه مشکلت حل بشه این کار رو بکنhah?
چطور؟
بچه ها اگه آدم یه نفر رو خیلی منطقی توی دانشگاه دوست داشته باشه چه جوری بهش بفهمونه ؟؟؟ توی دانشگاه باشه هم کلاسیت هم باشه ؟؟؟؟ تورو خدا بگید![]()
تو خک مشکل داریاگه تو خک مشکلی داری برای اینکه مشکلت حل بشه این رو رو بکن
دوتا سیم برق و![]()
دوستی فکر کنم ایشون دخترند نه پسربه نظر من اگه سن تو و اون دختر زیر 22 یا اگه بهتون ارفاق کنیم زیر 21 باشه قضیه را ولش کن چون لحظه ای نه اینکه بگم هوسه نه مثل اینکه بگی من عاشق یه بازیگر زنم وبهش میخوام برسم هستم یا کسی دیگه
بابا چرا عینک هاتو چرا نمیزنیتو خک مشکل داری![]()
این رو رو بکن دوتا سیم برق![]()
تو خودت متوجه شدی چی گفتی؟
دوستی فکر کنم ایشون دخترند نه پسر
از وقتی شما متوجه اشتباهت و فولت می شی بر می گردی ویرایش می کنی احتیاجی به عینک ندارمبابا چرا عینک هاتو چرا نمیزنیعینکت رو بزن به چشمات دوباره ببین
درسته یا نه؟
![]()
از وقتی شما متوجه اشتباهت و فولت می شی بر می گردی ویرایش می کنی احتیاجی به عینک ندارم
تازه اگر عینک بزنم که کلیضایع می شی![]()
تازه ویرایشها هم معلوم می شه
دوستی یعنی مشابه این شکلکهدقیقا همین جوری مشکلم حل شدali-vb درست گفت بابا چرا باور نکردین
مرسی از این همه مشاوره واقعا عالی بود بعضی ها واقعا عاقلانه گفته بودن ولی واقعا از برخود بعضی ها آدم
میگه برو ماچش کن خودش می فهمه مرسی از این همه راهنمایی جاوید اصلا تو رو نمیگمااااااااااااااااا به خودت نگیر
butterfly_سبز ایشون هم خیلی کمک کردن واقعا ممنون
کلا مرسی از راهنمایی هاتون سارا جان و setareharchitect و قاصدک... و خیلی های دیگه که کمک کردن مرسسسسسسسسسسسسسسسسیییییییییییییییییییییی![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
یه مورد اورژانسی بچه ها بهم کمک کنید نظر بدید!! خواهش میکنم | تالار مشاوره | 99 | |
![]() |
بچه هاي طلاق را ياري كنيم........ | تالار مشاوره | 3 | |
S | مشاوره از قول یه بچه یتیم | تالار مشاوره | 12 | |
![]() |
بچه ها بیاین تو | تالار مشاوره | 0 | |
![]() |
امشب به کمک همتون نیاز دارم بچه ها | تالار مشاوره | 104 |