من زیاد به خواب اعتقادی ندارم....
در حقیقت، بیشتر دوست دارم کابوس ببینم.....
اینکه شخصی رو که نمیشناسی و ندیدی رو تو خواب ببینی، حس جالبی داره.... من خیلی اینجوری خواب میبینم و بعد از یکی دو هفته یا چند ماه، و اخیرا یه روز متوجه شدم که این لحظه رو چند سال پیش خواب دیدم!!!!!
کلا من زیاد خواب اینده رو میبینم که همونجوری اتفاق میافته...... اون شخص رو بعدا خواهید دید که چی میگه و چی میخواد(تجربه میگه....)
پیشنهاد من:
خوابتون چقد واقعی بود؟!!! گاهی اوقات خواب هامون زیادی فانتزین!! مثلا من خواب دیدم به یه خره سنگ انداختم، اقا دنبالم کرد!!!! در و دیوار بالا میرفتم، پرواز کردم

هر کاری کردم ولم نکرد!!!! این خوابا چرتن و وقتتون رو روش نذارین....
فقط خوابهایی که وقتی بیدار میشین، تو کفش میمونین که چقد واقعی بوده مهمه که چیه داستانش...
به هر صورت، من به مردم و اینجور چیزا به دلیل اینکه تو خواب دیدی یا یکی چشمت زده اعتقاد چندانی ندارم...... این نظر شماست.... صدقه دادین و .... کار دیگهای از دستتون بر نمیاد....
-------------ترسناک:::
من دقیقا دو بار تا حالا تو شرایطی بودم که مثلا اخر وقت امروز یا فردا دیگه باید بمیرم!!(یه بار هم مردم و زنده شدم!!!!)... من احساس ترسی نداشتم با اینکه ادم ترسویی هستم و خیالم خیلی راحت بود!!!
پیشنهاد میکنم چیزی رو جا نذارین... منظور اینه که ادم وقتی میمیره، یه سری کار انجام نشده هست که رو دوشش مونده....من اگر بدونم قراره دو هفته دیگه بمیرم، اینجور کارها رو راه میندازم....
به کسی نگین این مسئله رو.... اگر اتفاقی براتون بیوفته، طرفتون نمیتونه خودش رو ببخشه.... برا چی؟ برا اینکه فکر میکنه میتونسته بهتون کمک بکنه اگر باورتون میکرد!!!
و راحت و اسوده منتظر مردنتون باشید... اگر با تصادف و اینا ادم نمیره، معمولا دردی نداره!!(گفتم که....دیدم که میگم!!!) اصلا نمیفهمید که چی شده...