تا حالا شده یه خواب خیلی بد ببینید؟
چقدر به خواباتون ایمان دارید؟
چند درصد مطمئنید که تعبیر میشه
من خودم به شخصه از خواب هام میترسم اکثرا هم تعبیر میشه البته اون خوباش تعبیر نمیشه ها هر چی بد و مصیبته تعبیر میشه
این تاپیک مضمونش تکراریه ولی یه جور برای اروم کردن خودم زدم
دیشب یه خوابی دیدم خیلی طولانی و دنباله دار بود
اخرای خوابم یکی و که نمیدیدمش و حتی صداش هم برام اشنا نبود اومد یه دعایی و بهم داد گفت این و بخون من هم تو خواب با صدای بلند میخوندم گفت فقط تا دوشنبه هفته دیگه وقت داری هفته دیگه دوشنبه روز مرگته و رفتنی هستی از خواب پریدم دیدم موقع اذانه و از همه جالب تر این بود که بیدار شدم اون دعا یادم بود ولی بعد از نیم ساعت یادم رفت
متاسفانه من قبل از اینکه عزیزام و به هر نحوی از دست دادم خواب میبینم
نمیدونم این خواب چه تعبیری داره
ولی در کل خیلی اشفته و دپرسم کرد
یادمه تو یه تاپیکی که سوال کرده بودن اگر بگن فردا میمیری چکار میکنی؟ من گفتم هیچی خیلی ریلکس هستم ولی الان حرف و پس میگیرم
راستش همش نگرانم
جون عزیزی هم عالمی داره ها
هیچی دیگه
همین خواستم یکم اروم بشم اومدم درد و دل کردم
چقدر به خواباتون ایمان دارید؟
چند درصد مطمئنید که تعبیر میشه
من خودم به شخصه از خواب هام میترسم اکثرا هم تعبیر میشه البته اون خوباش تعبیر نمیشه ها هر چی بد و مصیبته تعبیر میشه
این تاپیک مضمونش تکراریه ولی یه جور برای اروم کردن خودم زدم
دیشب یه خوابی دیدم خیلی طولانی و دنباله دار بود
اخرای خوابم یکی و که نمیدیدمش و حتی صداش هم برام اشنا نبود اومد یه دعایی و بهم داد گفت این و بخون من هم تو خواب با صدای بلند میخوندم گفت فقط تا دوشنبه هفته دیگه وقت داری هفته دیگه دوشنبه روز مرگته و رفتنی هستی از خواب پریدم دیدم موقع اذانه و از همه جالب تر این بود که بیدار شدم اون دعا یادم بود ولی بعد از نیم ساعت یادم رفت
متاسفانه من قبل از اینکه عزیزام و به هر نحوی از دست دادم خواب میبینم

نمیدونم این خواب چه تعبیری داره

ولی در کل خیلی اشفته و دپرسم کرد

یادمه تو یه تاپیکی که سوال کرده بودن اگر بگن فردا میمیری چکار میکنی؟ من گفتم هیچی خیلی ریلکس هستم ولی الان حرف و پس میگیرم

راستش همش نگرانم

جون عزیزی هم عالمی داره ها

هیچی دیگه
همین خواستم یکم اروم بشم اومدم درد و دل کردم