یعنی کسی هست که بگه خدایی وجود نداره!!!؟

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم واقعا هنوزم کسی هست که بگه خدایی وجود نداره؟
برای مقدمه اگه دوست دارین این متنو بخونین بعد راجع به این موضوع بحث میکنیم
شاید همین متن قانع کننده بود:

ما کجاییم؟ در خانه ...شهر....کشوری که جزئی از جهان هستند. جهانی که در ان هستیم نمی تواند خود به خود یا به دست خودش بوجود امده باشد.
چرا؟ از انجایی که خدایی که خودش را بوجود اورده و علت خودش بوده باید بر خودش مقدم باشد و از انجایی که ساخته ی دست خودش است و معلول است باید از خودش متاخر باشد...که جمع متناقضین اتفاق می افتد و حتی به گفته ی افراد بی دین و لاییک محال است!
پس صد در صد این جهان سازنده و خدایی دارد که خود بخود بوجود نیامده است .
حال ایا خدا کامل است یا نه؟ فرض کنیم خدا ناقص است:
خدایی که ناقص است عمل ناقص از او سر می زند (مثل انسان) و هدفش یک هدف مادیست و برای رفع نیازهایش میکوشد و غایت و نهایت خواسته هایش رسیدن به کمال است!چیزی که خدا باید داشته باشد!
همچنین خدایی که نیازمند باشد برای رسیدن به نیازش احتیاج به وجودی برتر از خودش دارد تا نیازش براورده شود چون خودش از رفع نیازش عاجز است پس یعنی بی همتا نیست یکتا نیست بلکه وجودی(خدایی)برتر از ان خدا هست که در اصل می بایست ان خدا را خدای خود قرار دهیم....
حال فرض کنیم خدای برتر هم ناقص باشد....باز همان سیر قبلی تکرار میشود و فقط زمانی متوقف میشود که اخرین خدایی که انتخاب میکنیم کامل محض و مطلق باشد....
حال فرض کنیم 2 خدای کامل وجود داشته باشد ؟ 2 وجودی که از هر لحاظ شبیه هم اند و تمام صفات را کاملا و شبیه هم دارند!
هردو بی نیاز اند....هردو یکتا هستند ...هردو بی همتا اند....در حالی که امکان پذیر نیست
چطور ممکن است دو خدا مثل هم هردو بی همتا باشند؟! پس باز هم به تناقض میرسیم و به این نتیجه میرسیم که یک خدا انهم کامل وجود دارد.
در ضمن میتوان فرض کرد دو خدای کامل و لی متفاوت از هم داریم که مثلا اگر یکی مهربان است دیگری کمتر این خصلت را دارد یا اصلا ندارد...
مسلما خدایی که یک صفت کمال مثل مهربانی را به طور کمال ندارد کامل نیست پس فرض ما از ابتدا غلط بوده و ما به اشتباه یک خدای ناقص را کامل در نظر گرفته ایم پس خدای ناقص حذف و خدای کامل باقی می ماند.
پس تا اینجا ثابت شد که جهان تنها یک خدا انهم کامل مطلق دارد.
خدایی که تمام صفات کمال را بطور کامل دارد ....کار عبث و بیهوده انجام نمیدهد پس نمیتوان به او ایراد گرفت و در برخی جاها عملش را بیهوده و بیجا و بی دلیل پنداشت.
همچنین نمیتوانیم جای خدارا بگیریم و اعمال و تفکرات خود را برتر از خدا بدانیم چراکه در اینصورت یا خدایمان را اشتباهی انتخاب کرده ایم یا ما خودمان خدای برتر هستیم!
که کاملا اشتباه است چون ما تا اینجا وجود خدای کامل و بی همتایی را اثبات کردیم که یکتاست و مانندی ندارد و برتر از او موجود نیست

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انسانهایی که میگن خدا وجود نداره دو نوع هستند.
یکی اونایی که دارای هوش منطقی ( از انواع هوش هست) هستند که تا یه چیزی رو با چشم عقل نبینند باور نمیکنند.
دوم انسانهایی که از بس با برخورد های بد از سوی دیندار نما ها مواجه شدند و طوری عصیان روحی بهشون دست داده که منکر همه چی میشن تا یکم راحت باشند و استرس خودشونو از خودشون دور بکنند.
برای هر دو گروه از این انسانها منطق شما نمیتونه کاری انجام بده. اونا باید خودشون به یه نتایج جدید برسند. پس بحث در این موضوع هیچوقت نتیجه ای نداره.

mahnazbagherzade

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انسانهایی که میگن خدا وجود نداره دو نوع هستند.
یکی اونایی که دارای هوش منطقی ( از انواع هوش هست) هستند که تا یه چیزی رو با چشم عقل نبینند باور نمیکنند.
دوم انسانهایی که از بس با برخورد های بد از سوی دیندار نما ها مواجه شدند و طوری عصیان روحی بهشون دست داده که منکر همه چی میشن تا یکم راحت باشند و استرس خودشونو از خودشون دور بکنند.
برای هر دو گروه از این انسانها منطق شما نمیتونه کاری انجام بده. اونا باید خودشون به یه نتایج جدید برسند. پس بحث در این موضوع هیچوقت نتیجه ای نداره.

منم كاملا باهلتون موافقم .اميدوارم كه همه بهترين راه رو انتخاب كنيم

ashkan1000

عضو جدید
منم اعتقادی به خدا ندارم
بودنش ضرورتی برای من نداره
و البته کسانی که به خدا اعتقاد دارن، اگر به دین و مذهبی هم معتقد باشن!!! بی شک موجودات خطرناکی هستن
گرگ در پوست میش هستن

pari-20a

عضو جدید
منم اعتقادی به خدا ندارم
بودنش ضرورتی برای من نداره
و البته کسانی که به خدا اعتقاد دارن، اگر به دین و مذهبی هم معتقد باشن!!! بی شک موجودات خطرناکی هستن
گرگ در پوست میش هستن
اینو بخون و بهش فک کن
یک عمر به خدا دروغ گفتم و خدا هیچ گاه به خاطر دروغ هایم مرا تنبیه نکرد.
می توانست، اما رسوایم نساخت و مرا مورد قضاوت قرار نداد.
هر آن چه گفتم باور کرد و هر بهانه ای آوردم پذیرفت.
هر چه خواستم عطا کرد و هرگاه خواندمش حاضر شد.
اما من هرگز حرف خدا را باور نکردم! وعده هایش را شنیدم اما نپذیرفتم.
چشم هایم را بستم تا خدا را نبینم و گوش هایم را نیز، تا صدای خدا را نشنوم.
من از خدا گریختم بی خبر از آن که خدا با من و در من بود.
می خواستم کاخ آرزوهایم را آن طور که دلم می خواهد بسازم
نه آن گونه که خدا می خواهد. به همین دلیل اغلب ساخته هایم ویران شد
و زیر خروارها آوار بلا و مصیبت ماندم. من زیر ویرانه های زندگی دست و پا زدم و از همه کس کمک خواستم. اما هیچ کس فریادم را نشنید و هیچ کس یاریم نکرد. دانستم که نابودی ام حتمی است.
با شرمندگی فریاد زدم خدایا اگر مرا نجات دهی، اگر ویرانه های زندگی ام را آباد کنی با تو پیمان می بندم هر چه بگویی همان را انجام دهم. خدایا! نجاتم بده که تمام استخوان هایم زیر آوار بلا شکست. در آن زمان خدا تنها کسی بود که حرف هایم را باور کرد ومرا پذیرفت. نمی دانم چگونه اما در کمترین مدت خدا نجاتم داد. از زیر آوار زندگی بیرون آمدم و دوباره احساس آرامش کردم. گفتم: خدای عزیز بگو چه کنم تا محبت تو را جبران نمایم.

خدا گفت: هیچ، فقط عشقم را بپذیر و مرا باور کن و بدان در همه حال در کنار تو هستم.
گفتم: خدایا عشقت را بپذیرفتم و

از این لحظه عاشقت هستم. سپس بی آنکه نظر خدا را بپرسم به ساختن کاخ رویایی زندگی ام

ادامه دادم.

pari-20a

عضو جدید
من همیشه معتقد هستم که ممکنه چیزی وجود داشته باشه اما عمیقا معتقدم که اون چیز حدایی نیست که تا به امروز به بشر معرفی شده.متاسفانه حد ظزفیت جامعه بطور ناخودآگاه اینقدر نیست که بشه راجع بهش صحبت کرد و بطور اتوماتیک جبهه گیری های غیر منطقی میشه.مثلا اگر شما کاملا مودبانه حرفی بزنید که با آموزه های ما مطابقت نداشته باشه ، ما رو دچار حملات عصبی میکنه. دقیقا عین اینکه با علم به اینکه هر انسانی یکسری رفتار انسانی داره، چنانچه کسی از رفتار جنسی نوامیس ما در حضور ما حرفی بزبان بیاره باعث دلخوری و واکنش ما میشه درحالیکه همه گواهی میدن که همه انسانها رفتار جنسی دارن و قابل قبول هم هست.
اینه همونه. مثلا فرض کنید کسی ( یکی از اعضای همین باشگاه خودمون مثلا )امروز ادعا کنه آقا مگه من که مهندسم از اعراب صدر اسلام بی دانش ترم؟یا مثلا آیا دانش دانشمندان امروزی از ابراهیم کمترن؟ پس چطوره که خدا ایشون رو برای ارسال راهنماییهاش انتخاب کرده ولی من و شما رو انتخاب نمیکنه؟
یا مثلا چرا باید تنها افراد معدودی باید قادر به ملاقات خدا باشن؟ چرا باید خدا خودش رو از من قایم کنه؟نگین که با علایم ونشانه ها باید خدار و دید. باشه اصلا بگین. چرا باید علایم حضورش رو حس کرد نه خودش رو؟ نگین که ما توانش رو نداریم! چرا اصلا بگین. پس چرا اون عده ی معدود توانش رو داشتن و من و شما نداریم؟ خوب چر ا خدای به این خوبی توان ملاقات با خودش رو به ما اعطا نمیکنه؟ من که خیلی مششتاقم بخدا!
نمیخواستم اینا رو بگم . ببخشید دیگه.

برای ملاقات با خدا و نزدیک شدن بهش نیازی به مهندس ودکتر بودن نیست.وقتی خدارو با تموم وجود کنار خودت حس کنی این چیزا دیگه برات ارزشی ندارن.برای نزدیک شدن به خدا باید عرفانت رو بالا ببری

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
برای ملاقات با خدا و نزدیک شدن بهش نیازی به مهندس ودکتر بودن نیست.وقتی خدارو با تموم وجود کنار خودت حس کنی این چیزا دیگه برات ارزشی ندارن.برای نزدیک شدن به خدا باید عرفانت رو بالا ببری
متاسفانه دیر عمل کردم. پست اصلی رو حذف کردم ولی دیر شده بود وشما نقل قول گرفتی ازش.
بازم برمیگردیم به این حرف. خدای بزرگ ومهربان، من نمیتوانم عرفانم رو بالا ببرم. لطفا با توانایی غیر قابل وصف ات بمن عرفان عطا کن تا شما را ملاقات کنم. ای خدای غزیز، چرا منو عرفان لازم کردی؟ چرا از اول بهم ندادی خخخخخخخخخخخخخ؟

سحر صبح

عضو جدید
دوستان عزیز
برای اثبات وجود خدا دلایل عقلانی نیاز هست.

البته که ما با دیدن نشانه ها، به وجود خدا آنچنان پی میبریم که به امواج الکترومغناطیس
که به امواج رادیویی
که به باد
که به نیروهای قوی در روح مرتاضان که بر نیروهای مادی فائق میاد
...
نادیده هایی که از اثرشون پی به مؤثر برده میشه، زیادند و نمیشه انکار کرد... لذا خدا رو نمیشه بخاطر دیده نشدن انکار کرد.
ما انسانیم و عقل داریم. باید تفکر کنیم
زیرا که اگر کسی بخاطر تقلید از دیگران اصول دین رو بپذیره، دینش ازش پذیرفته نیست. اصول دین باید با تحقیق و تفکر حاصل بشه. و البته با دیدن نشانه های خدا در دنیا توحید تقویت میشه
قرآن کریم:
و عاقبت کسانیکه دچار گناهان شدند این شد که به آیات و نشانه های خدا کفر ورزیدند...

سحر صبح

عضو جدید
بفرمایید عقیده تون رو در رابطه با خدا

اول از همه اصلا به نظر شما آفریننده و خالقی وجود داره؟ اگر هست چقدر اعتقاد دارید و اگر نیست چرا؟

*rahil*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من معتقدم خدا بوده وهست یک خالق بزرگ چون هیچ چیز به خودی خود به وجود نمیاد...
هیچ دینی رو قبول ندارم ولی با تمام وجود خدارو قبول دارم خدای بزرگو بی نقص

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
ی بار گفتم الانم میگم
همین ک نفس میکشی

همین ک ازلخته ی خونی تو متولد میشی
یعنی خداهست

AFSl-lIN

عضو جدید
بفرمایید عقیده تون رو در رابطه با خدا

اول از همه اصلا به نظر شما آفریننده و خالقی وجود داره؟ اگر هست چقدر اعتقاد دارید و اگر نیست چرا؟

من اعتقاد دارم خدایی وجود نداره چون قابل اثبات نیست وجود خداوند فقط یک فرضیه است
چرا شما اعتقاد دارین خدا وجود داره می تونین اثباتش کنید؟

سحر صبح

عضو جدید
من اعتقاد دارم خدایی وجود نداره چون قابل اثبات نیست وجود خداوند فقط یک فرضیه است
چرا شما اعتقاد دارین خدا وجود داره می تونین اثباتش کنید؟

سؤال خوبی بود

شما نظرتون در مورد نامحسوسات چیه؟ آیا وجود دارند یا خیر؟
نظرتون نسبت به حلقه مفقوده داروین که وجود سلول اولیه برای آفرینش جانداران بوده چیه؟
نظرتون در رابطه با برهان نظم که برفرض یک انفجار ناگهانی، جهان ایجاد شده داره بطور منظم داره مدیریت میشه چیه؟
نظرتون در رابطه با غریزه حیوانات که از بدو تولد میدونن چکار باید بکنند و کجا برن چیه؟ (مثل نوزاد لاک پشت که از اول بدون راهنما، راهی دریا میشه، ساختن لانه مهندسی کندوی زنبور عسل و... میلیونها رفتار غریزی و بدون آموزش دیگر)

...فعلا کافیه، نظرتون رو در این چند مورد بفرمایید

AFSl-lIN

عضو جدید
سؤال خوبی بود

شما نظرتون در مورد نامحسوسات چیه؟ آیا وجود دارند یا خیر؟
نظرتون نسبت به حلقه مفقوده داروین که وجود سلول اولیه برای آفرینش جانداران بوده چیه؟
نظرتون در رابطه با برهان نظم که برفرض یک انفجار ناگهانی، جهان ایجاد شده داره بطور منظم داره مدیریت میشه چیه؟
نظرتون در رابطه با غریزه حیوانات که از بدو تولد میدونن چکار باید بکنند و کجا برن چیه؟ (مثل نوزاد لاک پشت که از اول بدون راهنما، راهی دریا میشه، ساختن لانه مهندسی کندوی زنبور عسل و... میلیونها رفتار غریزی و بدون آموزش دیگر)
...فعلا کافیه، نظرتون رو در این چند مورد بفرمایید
بحث من محسوس بودن یا نبودن نیست بحث من اثبات پذیری است
نظریه ی داروین و بینگ بنگ ربطی به بحث ما نداره
غریزه هم از ناخودآگاه می آد باز هم توصیه می کنم کمی روانشناسی

سحر صبح

عضو جدید
بحث من محسوس بودن یا نبودن نیست بحث من اثبات پذیری است
نظریه ی داروین و بینگ بنگ ربطی به بحث ما نداره
غریزه هم از ناخودآگاه می آد باز هم توصیه می کنم کمی روانشناسی

اینم جواب بود دادید مثلا!

اگر این مدلی میخواید بحث کنید که زیادی خوش به حال عقل و منطق میشه!!

اقلا محض دلخوشی ما جواب یک سؤال رو میدادید!

شما خودتون اگر روانشناسی بلد بودید باید متوجه میشدید مثلا لاک پشتی که تازه بدنیا میاد، هیچ زمینه ذهنی در مورد دیدن دریا و آدرسش نداره که بخواد از ناخوادآگاهش یادبگیره. چون ناخودآگاه مال تمامی دیده ها و شنیده ها و زمینه های ذهنی + مسائل فراموش شده است... ضمن اینکه ناخوادآگاه، خودش عاملی بسیار پیچیده و عجیبه که روانشناسان هنوز توش موندن. کلا علم توی خیلی چیزا مونده!
اینطور نیست که نظریات علم روانشناسی بخواد خدا رو نفی کنه! ضمنا بنده هم مقداری مطالعات روانشناسی داشتم! منطقی بحث کنید خواهشا!

توقع داشتیم با این ادعای علم و سالها مطالعه!، در مورد نظریه داروین این نکته رو بدونید که همین حلقه گمشده داروین مدعای وجود مبدّع اولیه از هیچ هست.
بیزحمت شما اگر زمینه ذهنی در این اطلاعات دارید، با دلیل سرش بحث کنید، بعد اقلا با دلیل رد کنید و بعد بفرمایید ربط نداره!!

از نظر من، در کل، کسیکه خدا رو نفی میکنه چندان از ذهنش استفاده نمیکنه، وگرنه تک تک موجودات دارن فریاد میزنن ما رو یک ایجاد کننده ای ایجاد کرده...!
و دارن به وجود خدا شهادت میدن

آیا این حشره تصادفا در اثر ازدواج برگ و سنجاقک مثلا تولید شده!!؟ یا خدایی بوده که اقتضائات رنگ و شکل و محیط زندگی و غریزه یافتن غذا و شناخت دشمن و.... رو بهش داده با تمام دستگاه های پیچیده درونش

قرآن میفرماید بشر حتی نمیتونه یک پشه خلق کنه و اگر پشه ازش چیزی رو بگیره نمیتونه پس بگیره.

اگر تصور کنید جهان و از جمله کره زمین، تصادفا از آن انفجار اولیه تولید شده، این انفجار چرا اینقدر تولید نظم کرده؟
اگر زلزله یا طوفانی بیاد و همه چیزو به هم بریزه ایا ممکنه در اثر این بی نظمی، یک نظم جدید و دقیقی حاکم بشه!؟ اگر این اتفاق بیفته و شما دیدید یک طوفان که درختها رو از جا میکنه بعد روی هم سوار میکنه و ایجاد یک ساختمان منظم کنه اینو میگید تصادف؟
...

اصلا برای اثبات وجود خالق هیچ نیازی به اینهمه دلیل نیست! تمام جهان و ذرات عالم خودشون دلیل وجود ایجاد کننده هستند. این شمائید که باید برای نبودن آفریننده و ایجاد کننده اقلا یک دلیل منطقی بیارید!!

آخرین ویرایش:

AFSl-lIN

عضو جدید
اینم جواب بود دادید مثلا!
معنای مطالعات چندساله و تفکرات شما در مورد توحید رو نمیدونستیم که دونستیم!

اگر این مدلی میخواید بحث کنید که زیادی خوش به حال عقل و منطق میشه!!

اقلا محض دلخوشی ما جواب یک سؤال رو میدادید!

شما خودتون روانشناسی ظاهرا بلد نیستید وگرنه متوجه میشدید مثلا لاک پشتی که تازه بدنیا میاد، هیچ زمینه ذهنی در مورد دیدن دریا و آدرسش نداره که بخواد از ناخوادآگاهش یادبگیره. چون ناخودآگاه مال تمامی دیده ها و شنیده ها و زمینه های ذهنی و مسائل فراموش شده است... ضمن اینکه ناخوادآگاه، خودش عاملی بسیار پیچیده و عجیبه که روانشناسان هنوز توش موندن. کلا علم توی خیلی چیزا مونده! اینقدر هم تا گیر میکنید توی منطق آوردن فوری ربطش ندید به اینکه من روانشناسی بلدم یا نیستم. چون اولا ربطی نداره به اینکه نظریات علم روانشناسی بخواد خدا رو نفی کنه! و ثانیا بنده هم مقداری مطالعات رواشناسی داشتم! منطقی بحث کنید خواهشا

با اینهمه مدعای علم و مطالعه در مورد نظریه داروین هم فک کنم چیزی نمیدونید! چون همین حلقه گمشده داروین مدعای وجود مبدّع اولیه از هیچ هست!
و اگر زمینه ذهنی در این اطلاعات داشتید با دلیل سرش بحث میکردید بعد اقلا با دلیل رد میکردید و میگفتید ربط نداره

از نظر من، در کل، کسیکه خدا رو نفی میکنه چندان از ذهنش استفاده نمیکنه، وگرنه تک تک موجودات دارن فریاد میزنن ما رو یک ایجاد کننده ای ایجاد کرده...!
و دارن به وجود خدا شهادت میدن

این حشره تصادفا در اثر ازدواج برگ و سنجاقک تولید شده!! یا خدایی بوده که اقتضائات رنگ و شکل و محیط زندگی و غریزه یافتن غذا و شناخت دشمن و.... رو بهش داده با تمام دستگاه های پیچیده درونش

قرآن میفرماید بشر حتی نمیتونه یک پشه خلق کنه و اگر پشه ازش چیزی رو بگیره نمیتونه پس بگیره.

اگر تصور کنید جهان و از جمله کره زمین، تصادفا از آن انفجار اولیه تولید شده، این انفجار چرا اینقدر تولید نظم کرده؟
اگر زلزله یا طوفانی بیاد و همه چیزو به هم بریزه ایا ممکنه در اثر این بی نظمی، یک نظم جدید و دقیقی حاکم بشه!؟ اگر این اتفاق بیفته و شما دیدید یک طوفان که درختها رو از جا میکنه بعد روی هم سوار میکنه و ایجاد یک ساختمان منظم کنه اینو میگید تصادف؟
...

اصلا برای اثبات وجود خالق هیچ نیازی به اینهمه دلیل نیست! تمام جهان و ذرات عالم خودشون دلیل وجود ایجاد کننده هستند. این شمائید که باید برای نبودن آفریننده و ایجاد کننده اقلا یک دلیل منطقی بیارید!!

قرار بود شما وجود خدا رو اثبات کنید
وجود خدا فرضیه ای موازی و خلاف جهت بینگ بنگ + تکامل هست
من نمی تونم بینگ بنگ رو اثبات کنم و به دید یک نظریه بهش نگاه می کنم
شما که به وجود خدا اعتقاد دارین آیا اثباتی برای اون دارین؟
به سوالات شما جواب ندادم چون این سوالات شما موجب به بیراهه کشیدن بحثی بود که وعده داده بودی(یعنی اثبات وجود خدا)
درمورد ناخودآگاه اطلاعات شما کامل نیست مغز هم مانند دیگر اعضای بدن از پدر و مادر به ارث می رسه و بعضا خاطرات پدر و مادر در ناخودآگاه فرد پیدا میشه
من به خالق معتقدم پدیده ای این جهان رو به وجود آورده ولی این که اسم اون رو خدا گذاشت و گفت این موجود موجودی است زنده و دارای قدرت تفکر و تصمیم گیری رو قبول ندارم و بحث اثبات خدا بحث اثبات موجود زنده بودن خالق هست نه فقط یک پدیده بودن

به این نکته توجه کن که در اثبات خدا حق استفاده از قران رو نداری چون این کار کاملا غیر منطقی است
در ضمن در بحث منطقی از جملات احساسی استفاده نمی کنن
و اینکه کی از مغزش استفاده نمی کنه بحث ما نیست (اگر بود جواب خوبی برات داشتم)
منتظر دلایل منطقیتون هستم

"Che.Engineer"

عضو جدید
قرار بود شما وجود خدا رو اثبات کنید
وجود خدا فرضیه ای موازی و خلاف جهت بینگ بنگ + تکامل هست
من نمی تونم بینگ بنگ رو اثبات کنم و به دید یک نظریه بهش نگاه می کنم
شما که به وجود خدا اعتقاد دارین آیا اثباتی برای اون دارین؟
به سوالات شما جواب ندادم چون این سوالات شما موجب به بیراهه کشیدن بحثی بود که وعده داده بودی(یعنی اثبات وجود خدا)
درمورد ناخودآگاه اطلاعات شما کامل نیست مغز هم مانند دیگر اعضای بدن از پدر و مادر به ارث می رسه و بعضا خاطرات پدر و مادر در ناخودآگاه فرد پیدا میشه
من به خالق معتقدم پدیده ای این جهان رو به وجود آورده ولی این که اسم اون رو خدا گذاشت و گفت این موجود موجودی است زنده و دارای قدرت تفکر و تصمیم گیری رو قبول ندارم و بحث اثبات خدا بحث اثبات موجود زنده بودن خالق هست نه فقط یک پدیده بودن

به این نکته توجه کن که در اثبات خدا حق استفاده از قران رو نداری چون این کار کاملا غیر منطقی است
در ضمن در بحث منطقی از جملات احساسی استفاده نمی کنن
و اینکه کی از مغزش استفاده نمی کنه بحث ما نیست (اگر بود جواب خوبی برات داشتم)
منتظر دلایل منطقیتون هستم
واسه اثبات وجود خدا چهار تا دلیل بزرگ به نظر من وجود داره
1- تاریخ
2- عقل
3- ذات انسان
4-قرآن
حالا شما کدومشو می خوای؟

صبا68

عضو جدید
کاربر ممتاز
هروقت معجزه ای میبینم ازش بیشتر به وجودش و به مهربونیش مطمن میشم

AFSl-lIN

عضو جدید
واسه اثبات وجود خدا چهار تا دلیل بزرگ به نظر من وجود داره
1- تاریخ
2- عقل
3- ذات انسان
4-قرآن
حالا شما کدومشو می خوای؟

تاریخ پر از تناقض و سانسوره و غیر قابل استناد
قران هم پر از تناقضه
مسئله ی ذات هم قبلا رد شده است
از راه عقل اگر وجود داره

عشقولانه

کاربر بیش فعال
سلام من تو یه خانواده بسیار مذهبی به دنیا اومدم ولی به وجود خدا اعتقاد نداشتم پدرم به عهده خودم گذاشت میگفت اگه خودت پی ببری که خدایی هست بهتر واست هضم میشه.....
سالها گذشت الان ایمان دارم که یه خالقی هست.....یه ناظری هست......یه دوست خوب هست که با داشته هاش بهت امید میده......بهت روشنایی میده.....بهت زندگی میده......
من نماز و فقط وقتایی میخونم که نیاز به آرامش روحی داشته باشم و واقعا به این آرامش میرسم.عبادت میکنم ولی نه زیاد.....ولی عوضش بسیار به خدا نزدیکم چوا با مرگ پدر و مادرم و تنها شدنم تنها کسی بود که تنهاییامو پر کرد برام و نذاشت به بیراهه کشیده نشم.....
خدایا دوست دارم