sam66
عضو جدید
نظر من اینه که یک برنامه بعنوان مثال داشته باشیم و آن را به کد تبدیل کنیم. چون تعاریف را می توان از دیگر کتاب ها خواند. نظر شما چیه؟
می تونیم سیستم دانشگاه را در نظر بگیریم و با کدنویسی هم سی شارپ را یاد گرفت و هم با مشکلات برنامه نویسی آشنا شد.
اگر موافقید اعلام کنید تا با هم شروع کنیم.
سیستم دانشگاه برای شروع!!! هر چقدر هم ساده شروع کنیم باز پیچیده است!
بهتره از برنامه های معمولی تر مثل ماشین حساب های ساده یا الگوریتم های متداول یا حتی نمایش پیغام شروع کنیم

سلام برهمه دوستان همه هستن جز من
پست 16 که چیزی نداشت
بچه ها جای دیگه ، پست دیگه مطلب نزارید من گم می شم همین جا اولین برنامه رو بنویسید
اولین برنامه می تونه این باشه به جویندگان علم #c خوش امد بگید
می شه من با 2005 کار کنم اخه نسخه 2008 من نصب نمی شه
دیگه مطلب اضافه هارو حذف کنید برید سراغ برنامه نویسی هرکی این برنامه که گفتم رو بنویسه یه 20 خوشگل بهش می دم![]()
برای این برنامه های ابتدایی فرقی نمیکنه کدوم نسخه رو نصب کنید ولی برای برنامه های پیچیده تر و ارتباط با پایگاه داده و ... 2008 نصب کنید

کاملا" موافقمسیستم دانشگاه برای شروع زیاده
شما نیستید ؟؟؟مگه اعلام آمادگی نکردید
پست 16 رو برای راحتی کار بردیم پست 1
تمرین برنامه نویسی توی ضمیمه پست اول هست حل کنید و اینجا بزارید
2010 نصب کنید
من هم موافقم این موضوع رو با نگین خانم درمیان گذاشتم که پست های اضافی و بررسی شده حذف بشن ولی موافقت نکردن بقیه ی دوستان در این مورد هم نظر بدن
هر کسی اولین نفری باشه که برنامه های تمرین رو حل کنه و بزاره اارکیده خانم و من بهش دوتا 20 خوشگل میدیم بجنبید نفر اول باشید
![]()
پست هایی که زده شده هم سوالاتی در مورد چگونگی یادگیری بوده دیگه ، ممکنه سوال خیلی ها باشه