fatima a
عضو جدید
مگه بچه های HTML نیستن تو تالارشون برو

مگه بچه های HTML نیستن تو تالارشون برو
میسیسوالت چیه؟ میخوای تو پروفایلم بپرس اگه تونستم کمکت کنم![]()
پيشنهاد قشنگی هست البته من به شخصه آن را نمی پسندم.
دونستن زبان های مختلف دید خوبی به شخص میده و در مواقع خاص هم کمک خوبی هست و سرعت شخص رو بالا می بره اما باید یادمون باشه که باید در یک یا دو مبحث خبره باشید نه اینکه مثلاً 10 زبان بدونید در حد عادی![]()
مثل این میمونه که شما با مترجم گوگل میتونید هر متنی رو از فارسی به انگلیسی یا زبانهای دیگه تبدیل کنید پس چه لزومی داره که ما 2 تا زبان بلد باشیم!
این اصلا مقایسه خوبی نیست!!!!! مگه این مترجم این کار را به درستی انجام می ده!!!؟ اگر یک جمله تخصصی بش بدید یک مفهوم کاملا غلط را به شما می ده! مطمئن باشید در اینده نزدیک که برای ترجمه نرم افزار های کاملا هوشمند ساخته بشه کسی دیگه سراغ یادگیری چند زبان نمی ره (مگه مرض داره/خودم را می گم).
ضمنا اون دوستمون در مورد تبدیل کد تقریبا درست گفت در بعضی زبان ها امکان تغییر کد به خوبی وجود دارد (به اندازه ای که نیازی به یاد گرفتن زبان مشابه نیست). در حال حاظر خیلی از متخصصین را می شناسم که زبان اسمبلی را به عنوان زبان تخصصی بلد نیستند و با سی برنامه می نویسند و آن را به زبان اسمبلی تبدیل می کنند.
البته مثالی که دوستمون زد کمی ابهام دارد!!! در تبدیل زبان های فریم ورکی ممکن است با اشکال مواجه شوید (در برنامه های پیچیده) ولی اصلا نیازی به این کار نیست چون همان طور که قبلا گفتم تمام کارهایی که با وی بی انجام می شه با سی شارپ هم انجام می شه و برعکس! اکثر تقاضا ها هم برای تبدیل برای دانشجویانه که نیاز به کدای از یک زبان خاص دارند.
ببینید اینکه هم سی شارپ رو یاد بگیریم و هم Vb مزایای زیادی داره ، مثلا اینکه اگر برنامه ای به این دو زبان ببینیم میتونیم تحلیل کنیم ، یا ممکنه وقتی با هر دو آشنا شدیم به یکی از این دو زبان بیشتر علاقمند شویم و تخصصی تر ادامه بدیم، یا حتی واسه رزومه های کاری و هزار و یک دلیل دیگه![]()
استادی داشتیم که میگفت هر وقت یک برنامه ی ساده و کوچیک یاد گرفتید سعی کنید اونو به هر زبان برنامه نویسی که بلدید بنویسید![]()
به شرطی که آب دهنتو به موهات نمالی باشهمنم هستم![]()
اره دوست عزیز حق با شماستمن سوالم رو در قسمت سوالات نوشتم چون به اون قسمت مربوط میشد به هر حال
یکی به من بگه کدوم قسمت 100صفحه به این 6 تاسوال مربوط میشه به سختی واسونیشم کاری ندارم![]()
اگه دقت کرده باشی سوالاتی که نوشتم جزو آسانترین سوالات هست و حتما" نیازی نیست که این سوالات کاملا" به مبحث مرتبط باشند و این سوالات جهت آشنایی به محیط IDE و ابزارها و کدنویسی هست و توی کتاب هاشمیان هم شبیه همین تمرینات در انتهای بخش مربوط آمده است. بهتره حل دوستان رو بررسی کنید و ببینید میتونید اون رو تجزیه و تحلیل کنیدمن سوالم رو در قسمت سوالات نوشتم چون به اون قسمت مربوط میشد به هر حال
یکی به من بگه کدوم قسمت 100صفحه به این 6 تاسوال مربوط میشه به سختی واسونیشم کاری ندارم![]()
اگه سوالات خاصی در نظرتون هست بفرستید تا اونها رو توی تاپیک بزارماره دوست عزیز حق با شماست
سوال ها بیشتر مربوط به مباحث گرافیکی میشه
من به آقای جووی گفتم که سوالا رو عوض کنه![]()
سلام
به نظرم java يادبگيري بهتره
هم جديدتره
هم اگه بخواي يادش بگيري كتابم نمي خواد همه چيزش تو netهست
زمانشم به هوشت بستگي داره يه ساله مي توني ياد بگيري درحد مبتدي
حتما" قبل از پایان هفته 10 تا سوال مرتبط با این قسمت میزارممن فک کردم میخواید قدم قدم پیش برید البته اینم خوبه فقط بچه هایی که تونستند حل کنند بگند توابعش رو ازکجاگیراوردندوچطوری حل کردند![]()
ممنونحتما" قبل از پایان هفته 10 تا سوال مرتبط با این قسمت میزارم
قدم به قدم پیش میریم
منتظر سوال ها باشید![]()
2008 دارید یا 2010؟؟؟ممنون![]()
2008 دارم2008 دارید یا 2010؟؟؟
خوبه من هم 2008 دارم2008 دارم
2008 هم خوبه فک نکنم خیلی فرق داشته باشهخوبه من هم 2008 دارم
ولی میخام 2010 نصب کنم
ماوسم خراب شده الان دارم فقط با کیبورد مینویسی
چقد سخته
خوبه من هم 2008 دارم
ولی میخام 2010 نصب کنم
ماوسم خراب شده الان دارم فقط با کیبورد مینویسی
چقد سخته
نه من میکشم نه سیستمم ما پاک پاکیمسلام
من 2010 نصب کردم خیلی سنگین بود دوباره حذف کردم.
اگه سیستمت نمی کشه همین 2008 خوبه.خیلی هم فرق زیادی نداره.
یعنی ابزارش بیشترهراستش تا جایی که من امتحان کردم و از آنجاييکه ويژوال استوديو ابزار کارم هست، 2010 بهتر بود. 2008 نسخه ی Team آن باز هم خوب هست اما در کل بدون سرویس پک که واقعاً مشکل داره و در صورت بزرگ شدن پروژه، واقعاً کند هست و اعصاب خرد میکنه![]()
سلام
من 2010 نصب کردم خیلی سنگین بود دوباره حذف کردم.
اگه سیستمت نمی کشه همین 2008 خوبه.خیلی هم فرق زیادی نداره.
نه من میکشم نه سیستمم ما پاک پاکیمخدا را شکر که سیستم سما هم نمیکشه
سیستمم من مال 4 سال پیش هستش![]()
آخه مدیر نگین گفت 2010 سبکتر هستش![]()
واسه سیستم 7 سال قبل نصب میکنم و همراه با فایرفاکس و فتوشاپ cs4 و foxit reader راحت باهاش کار میکنم
رم هم 512 هست !
حالا مشکل شما چیه من نمیدونم
آخه من سیستمم خیلی قُذمیته
از وقتی برق گرفتتشدیگه اوضاش زیاد خوب نیست.هر روز یه جاش می لنگه.
با 2010 که می خواستم کار کنم یه textbox می خواستم بیارم باید چند مین استراحت می کردم تا بیارتش.البته سیستمم قدیمی هم هست.
مثل اینکه سیستم من مشکل داره .
دوستان شما همون 2010 رو نصب کنین.......![]()
از فردا برنامه ی مهر ماه رو میزارم توی تاپیک برنامه ی پیشرفت کار
امیدوارم قسمت شهریور ماه رو تموم کرده باشید![]()
آخه من سیستمم خیلی قُذمیته
از وقتی برق گرفتتشدیگه اوضاش زیاد خوب نیست.هر روز یه جاش می لنگه.
با 2010 که می خواستم کار کنم یه textbox می خواستم بیارم باید چند مین استراحت می کردم تا بیارتش.البته سیستمم قدیمی هم هست.
مثل اینکه سیستم من مشکل داره .
دوستان شما همون 2010 رو نصب کنین.......![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
م | نوشتن برنامه ساعت دیجیتال با ویژوال بیسیک | VB.NET | 0 | |
A | درخواست کتاب برنامه نویسی VB مقدماتی | VB.NET | 1 | |
M | برنامه نویسی پورت usb با ویژوال بیسیک | VB.NET | 1 | |
![]() |
آموزش برنامه نویسی VB.net (بررسی سئوالات و مشکلات) | VB.NET | 5 | |
![]() |
آموزش برنامه نویسی VB.NET (برنامه های پيشرفت کار) | VB.NET | 20 |