یادگاری

nazanin jamshidi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

.............................................................................
................................................................................
...............................................................................
سلام
اینها واپسین خط های دفتر خاطرات این باشگاه توی سال 90
پس دوست خوبم زحمت بکش ویک جمله به یادگار بنویس

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
پيشي نه
پيش بيني نه
پيش دستي نه
پيشنهاد نه
پيش امد نه
پيش کش نه
پيشاني نه
اه
پيشاپيش عيد نوروز بر همه ي دوستانم در باشگاه مهندسان ایران مبارک باد

[SUB]ا[/SUB][SUB]ن شاءالله امسال يه کاري کنيم وقتي تقويم سال 91 رو باز ميکنيم يه تعطيلي رسمي ديگه بهش اضافه شده باشه:
اولين سالگرد ظهور حضرت مهدي (عج)[/SUB] -
تعطيل

آخرین ویرایش:

nazanin jamshidi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
.​
آرزو دارم نوروزی که پیش رو داری
آغاز روزهایی باشد که آرزو داری
نوروز مبارکhttp://www.www.www.iran-eng.ir/image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABIAAAASCAIAAADZrBkAAAABJElEQVQoka3RvUrEQBQF4FOkSaWNpAxpFxaEKQW33ReY0iIEbmWd0gcQtNhCuJUWBmEQdF/ARhAWJml8A4vU9tnlWtyQtciPisMpMoEv92QG+K8l7DW/NIbEUDVPfyrVeFCBxMZWADE0hoV9lTs1NrZCLECBxIMEGJTKqtwVSIT4Ojy2sa3maSvH21a50267y+ft7Uuz3uhMMTTWs0CSBVGBRIDd+aq5eWjWG/3V/oHC3oNcmF4cnGRB9IYjldurRyHuZ2o0Lkx15jsOBRBgYppeV3cBWRBlQWRjq8b74cNsY0jPUKNmtsCwLOs97lLW8vE5IQEYNmevSxZiISlrFtKXKldPd4MSZEDGcJtuO8UAFjq9X373+jxbjKl94Z4if1j6oS/iG+AsaCuGcgAAAABJRU5ErkJggg==

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خطاب به یه آشنای قدیمی : امسال رو که نشد آدم بشی . امیدوارم سال آینده بتونی.
خلیفه روی زمین، قطب عالمی بشویم
برای خویشتن خویش آدمی بشویم

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چهار دعای برتر لحظه تحویل سال / اول دعا برای ظهور آن بی مثالدوم تمام ملت بی ضرر و بی ملال / سوم رسیدن ما به قله های کمالچهارم تمام جیب ها پر از پول ، اما حلال . . .

-->ali<--

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
منم پیشاپیش سال نو را به همه دوستای گلم تبریک میگم

اینم یه جمله یادگاری:
مرداب از رود پرسید چگونه زلال شدی گفت من گذشتم تو نیز بگذر
;)

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم پیشاپیش سال نو را به همه دوستای گلم تبریک میگم

اینم یه جمله یادگاری:
مرداب از رود پرسید چگونه زلال شدی گفت من گذشتم تو نیز بگذر
;)

نازی تو فقط حرف بزن میشه یه گاز بگیرمت فقط یه دونه

mohammad vaghei

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نفس زمان كم كم داره به شمارش مي افته ، داره ننه سرما جاشو به عمو نوروز مي ده ، سرماي زمستوني تبديل به نسيم دلنواز بهاري مي شه .
سال 90بارسفرشو بسته و خودشو داره جمع و جور مي كنه و انواع و اقسام سوغاتي هارو از خوشي و ناراحتي، گذشت و انتقام، دل شكستن و دلداري دادن ها، از مهربوني و سنگدلي ها و...توي كوله بارش گذاشته و ديگه آمادۀ خداحافظي با مردم اين روزگاره.
دركنارش سال جديد 91هم داره خودشو آماده مي كنه و بارشو مي بنده تا كم و كسري نداشته باشه ، خداكنه توش پراز شادي و خنده باشه...
امسال هم يواش يواش قدم هاي آخرشو داره برمي داره . واسۀ من پر بود از حوادث غيرمنتظره، از شادي ها و غصه ها، از گذشتن و رفتن، از نديدن و نشنيدن، از گريه و خنده، امسالم پر بود از اي كاش هاي بسيار، خداكنه سال 91بدون حسرت و آه باشه، بدون كاشكي كاشكي گفتن ها ي ناتموم دل اين آدم هاي جورواجور زمونۀ امروزي...

مژده بده هرچي كه بود گذشته
خوب و بدش فقط واست خاطره س
آخر هر حادثۀ خواستني
تويي كه يادت نفس پنجره س