گپ و گفتگو در مورد جن ، احضار روح، هیپنوتیزم

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی هیشکی هیچی نمیدونه......................اه....چه بی بخار..........الان اونقدر اصرار میکنم به پست دادن که یکی از همین روحا میاد خفم میکنه
خدایا توبه...........:cry:
بچه ها اگه یه وقت دیدین 5 دقیقه است پست ندادم زنگ بزنین اورژانس:cry:

shahab_A

عضو جدید
الو اورژانس .. سلام خانوم خوب هستی؟ ... چه خبرا؟ ... خوش میگذره انشالا؟ ... بچه ها خوب هستن ؟؟ .. همسایه ها ؟ مامان بابا خوبن؟؟؟؟؟ ... لطف کنید یه نعش کش بفرستین اینجا ... بله بله ... نه فکر کنم یه 5 ساعتی میشه تموم کردن ... بله .... ee? ... خب پس یه وانتی چیزی بفرستین جنازه رو زمین نمونه ...

آخرین ویرایش:

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w00::w04:............چه عجب ....من گفتم 5 دقیقه..نه 10 ساعت......همتون نامردین دیگه....
ولی به ....چشم دشمن من هنوز هستم...دیشب هم یه پارتی داشتیم با جنا و روحا...جات خالی شهاب

shahab_A

عضو جدید
ارغوان آخه جنا اگه با تو پارتی نگیرن بیان با عمه ی من پارتی بگیرن؟ .. تو خودتی جنی .. از خودشونی دیگه .. معلومه باید بیان پیشه تو :razz::biggrin:

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته تو جن بودن به پای تو نمیرسم......ولی شهاب یکی از جنا بدجوری سراغتو میگرفت...میگفت دلم واسش تنگ شده...........میگفت همین روزاست برم سراغش.......یه وقت شبی نصف شبی دیدیش سکته نکنیا..........تازه میگفت اجازشو از خدا گرفتم..همین روزاست با عزرائیل بیان سراغت..........
طفلکی........
عیب نداره حلالت میکنم

shahab_A

عضو جدید
البته تو جن بودن به پای تو نمیرسم......ولی شهاب یکی از جنا بدجوری سراغتو میگرفت...میگفت دلم واسش تنگ شده...........میگفت همین روزاست برم سراغش.......یه وقت شبی نصف شبی دیدیش سکته نکنیا..........تازه میگفت اجازشو از خدا گرفتم..همین روزاست با عزرائیل بیان سراغت..........
طفلکی........
عیب نداره حلالت میکنم

ای بابا من اونقدر با تو حرف زدم که دیگه از جنها نمیترسم ..عزرائییل هم بیاد قدمش رو چشم .. از تو که بدتر نیست :biggrin::biggrin:

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخی....چه جذبه ای دارم من....خوشم اومد از خودم...یه کاری کردم که شهاب از دو کیلومتری که منو میبینه فرار میکنه...خوبه....عالیه.........

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان یکیشونو صدا میکنم شهاب بیاد بخورتت.......نترسی ها...یه کوچولوشو میفرستم....

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من از این داستانای روح میخواااااااااااااااام...کسی بلد نیست....بیاین تعریف کنین دیگه...یه کم بترسیم.....خسته شدیم بابا....چقدر بی ذوقین....من که بلد نیستم وگرنه میگفتم.........:razz:

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
بچه ها اگه میشه بیاین بگین اینجا چه خبر بوده؟
راستش حوصله ندارم این همه صفحه رو بخونم.
یکی بیاد مختصر و مفید بگه
ممنون میشم.
ارغوان جون منم هستم.
خواستی پارتی بری منم خبر کن.:biggrin:

shahab_A

عضو جدید
هیچی افسون جون .. بچه ها میان خاطرات ملاقاتشونو با ارغوان برا بقیه تعریف میکنن .:D

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اگه میشه بیاین بگین اینجا چه خبر بوده؟
راستش حوصله ندارم این همه صفحه رو بخونم.
یکی بیاد مختصر و مفید بگه
ممنون میشم.
ارغوان جون منم هستم.
خواستی پارتی بری منم خبر کن.:biggrin:
افسون جونی من چندتا صفحه اولو خوندم...وای معرکه بود...حیف اون موقع ها من نبودم.....
تو هم مثل منی.....عاشق این کارا....فردا یه جلسه داریم با بروبچه های جن و روح...تو هم بیا......:biggrin:
shahab_A گفت:
هیچی افسون جون .. بچه ها میان خاطرات ملاقاتشونو با ارغوان برا بقیه تعریف میکنن .:d
زیر 18 سال نباید بیاد تو این تاپیک....میترسه...شب خوابش نمیبره....

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
هستم ارغوان جون
مگه ترس داره
این پسرا میترسن می ندازن گردنه ما
شهاب جان خواستی ارغوانو اذیت کنی با من طرفیا:w00:

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
میسی افسون جون....تو خون خودتو کثیف نکن.....بزرگ میشه درست میشه
من روح میخواااااااااااااااام.....منو بترسونین دیگه......

shahab_A

عضو جدید
خوشبختانه من تا حالا ارغوانو ندیدم براتون تعریف کنم .. اگه کسی دیده خواهش میشه بیاد تعریف کنه بترسیم شاید فرجی شد خوابمون گرفت

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
شهاب من هرچی هم باشم...از اواتار تو ترسناک تر نیستم....ما که عادت کردیم....طفلی تازه واردا که اولش تورو میبینن قبضه روح میشن...........
بچه ها میتونین خاطره اولین روزی که اواتار شهابو دیدین تعریف کنین...فکر کنم جذاب تره....ترسناک ترم هست:biggrin:

b A N E l

عضو جدید
اینجا چه خبره؟
قراره جنی چیزی ظاهر کنید؟ چرا دست بکار نمیشید؟
حالا شاید این جنه پسوردشو یادش رفته، نمیتونه آن شه!

shahab_A

عضو جدید
فکر کنید همین الان .. یه جن پشت سره شماست و شما خیلی آروم وقتی برمیگردین .. با یه لبخنده ترسناک با دندونای دراکولایی نگاهتون میکنه .. چیکار میکنین؟

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بنل جان on شده.....قبل تو پست داده.....میبینی چقدر وحشتناکه.......
خب درمورد پست شهاب...در این صورت من فقط نیگاش میکنم و بهش میگم شهاب من نیستم اشتباهی اومدی....من هنوز جوونم
شماها چیکار میکنین؟؟؟

b A N E l

عضو جدید
فکر کنید همین الان .. یه جن پشت سره شماست و شما خیلی آروم وقتی برمیگردین .. با یه لبخنده ترسناک با دندونای دراکولایی نگاهتون میکنه .. چیکار میکنین؟
بابا شهاب جان، این کارا چیه میکنی؟:razz: این دندونارو از کجا آوردی؟

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنین الان تنها بودین یه دفعه هم برق بره......یه صدای عجیب هم از خونتون بیاد.....یکی که داره اسمتونو صدا میزنه.....خیلی اروم.....
تلفن هم قطع شده...در خونه هم قفل شده..موبایل ندارین....چیکار میکنین؟؟؟

b A N E l

عضو جدید
فکر کنین الان تنها بودین یه دفعه هم برق بره......یه صدای عجیب هم از خونتون بیاد.....یکی که داره اسمتونو صدا میزنه.....خیلی اروم.....
تلفن هم قطع شده...در خونه هم قفل شده..موبایل ندارین....چیکار میکنین؟؟؟

ضمن حفظ خونسردی، از پنجرها فاصله میگیریم و به زیر میز یا گوشه دیوارها، چهارچوب درها، ... میرویم!

درست گفتم؟:surprised: فک کنم این مال موقع زلزله بود!

هیچی شروع به جیغ کشیدن میکنیم!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: مثل دخملا:biggrin:

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که میگم تو دختری....اتفاقا من میرم دم پنجره ها....بلکه یکی صدای جیغمو بشنوه....