گپ و گفتگو در مورد جن ، احضار روح، هیپنوتیزم

مرد تنهای شب

عضو جدید
آیا جن ها برتر از انسان ها هستند ؟؟؟
خداوند در قرآن كريم مي فرمايد«وما فرزندان آدم را بر بسياري مخلوقات خود برتري و فضيلت كامل بخشيديم.»(سوره اسراء،آيه70)و همچنين واجب شدن سجده شيطان و فرشتگان بر انسان نيز،خود دليلي براي برتر بودن نوع انسان است در پيشگاه خداوند.يك انسان كامل بر همه موجدات برتري دارد وحتي بعضي از انسان ها كه راه برقراري ارتباط با جنيان را مي دانند(مديوم ها)مي توانندبرآنهاتسلط يابند. باز به قرآن كريم استناد مي كنيم كه مي گويد«از پريان بودند كه به فرمان پروردگارش برايش كار مي كردند و هر كه از آنان از فرمان سر مي پيچد به او عذاب آتش سوزان را مي چشانديم.براي وي هرچه مي خواست ازبناهاي بلندوتنديس ها وكاسه هايي چون حوض وديگ هاي محكم مي ساختند.»(سوره سباء،آيه12و13) اگرچه قرآن كريم در مورد تسلط بر جن فقط از حضرت سليمان ياد كرده است ولي در بسياري از كشورها وحتي در كشور خودمان هم نمونه هاي زيادي ديده شده كه اشخاصي با عنوان جن گير و يا احضار كنندگان ارواح توانسته اند از آنها بهره گيرند. در هر حال بايد دانست كه در پيشگاه خداوند انسان اشرف مخلوقات است و يك انسان كامل و مؤمن بر همه خلايق برتري دارد.

مرد تنهای شب

عضو جدید
« جن » موجودی است ناپیدا که مشخصات زیادی برای آن در قرآن ذکر شده است، از جمله:

۱ - جن از شعله آتش آفریده شده؛ بر خلاف انسان که از خاک آفریده شده است. (سوره الرحمن، آیه ۱۵)

۲ - آنها نيز تمايلات نفساني دارند.(سوره الرحمن،آيه۵۶)

۳ - جنیان دارای علم و ادراک و تشخیص حق از باطل و قدرت منطق و استدلال است. آیات مختلفی از سوره جن بر این مطلب دلالت می کند.

۴ - دارای تکلیف و مسئولیت هستند. آیات سوره جن و آیاتی از سوره الرحمن دلالت بر این دارند.

۵ - آنها نيز نرو ماده دارند.(سوره جن،آيه۶)

۶ - گروهی از آنان مؤمن صالح و گروهی کافر هستند. (و انّا منا الصالحون و منّا دون ذلک ) (سوره جن، آیه ۱۱ )

۷ - آنان نیز چون آدمیان دارای حشر و نشر و معادند. (و امّا القاسطون نکانوا لجهنم حطباً) (سوره جن، آیه ۱۵ )

۸ - آنان قدرت نفوذ در آسمان ها و خبرگیری و استراق سمع داشته‌اند ولی بعداً ممنوع شدند. ( سوره جن، آیه ۹ )

۹ - در میان آنها جن‌هایی یافت می‌شوند که از قدرت زیادی برخوردارند، همان گونه که در میان انسان ها نیز چنین است. (سوره نمل،‌ آیه ۳۹ )

۱۰ - آنها قدرت انجام بعضی از کارهای انسان را دارند. (سوره سباء،‌آیه ۱۲و ۱۳ )

۱۱ - خلقت آنها بر روی زمین قبل از خلقت انسان‌ها بوده. (سوره هجر، آیه ۲۷ )

۱۲ - تعداد جنيان بيش از آدميان است.(سوره انعام،آيه۱۲۸)

۱۳ - جنيان چون انسان ها دسته دسته به دنيا آمده اند،تا زمان مرگ زندگي كرده و بعد به جهان آخرت خواهند رفت.(سوره فصلت،آيه۲۵)

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به میبینم که امین رفته و این تاپیک از رونق افتاده

حالا این هم یه سورپرایز برای امین تا بیاد و کلی حال کنه:biggrin:

خوب حالا کی می خواد شروع کنه؟

من . روحی که عکسشو زدم توی تالار عکس خودم از نزدیک دیدم . خودم عکس گرفتم ازش !!!:cry:

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
واااااااااااا
خوب من خیلی چیزامو گم میکنم

چه ربطی داره؟

sahel_7

عضو جدید
نه چند وقت باهم رفت وامد داشتید این قدر خصوصیاتش و میدونی

smran

عضو جدید
آخ چه فازی میده،وقتی همه اینقدر خوشن یه جن بپره وسط بگه: سلام چه خبر؟

نه چند وقت باهم رفت وامد داشتید این قدر خصوصیاتش و میدونی
آره داشتیم . کجای کاری تو . من که رو هوا حرف نمیزنم
آخ چه فازی میده،وقتی همه اینقدر خوشن یه جن بپره وسط بگه: سلام چه خبر؟
شما جنی یعنی ؟ البته یکم بهت میاد . چجوری جن شدی ؟ میشه به منم یاد بدی ؟ ;)

smran

عضو جدید
جدی که نمیگی؟ این هومنی که من میشناسم جنیه که دومی نداره، تو وجود 90 در صد دخترا رخنه کرده.

sahel_7

عضو جدید
آره داشتیم . کجای کاری تو . من که رو هوا حرف نمیزنم خوب میشی دعا میکنم برات