امیرحسین دولتی
عضو جدید
سالاری عزیز...
شما سرورید حسین آقا!!! ببخشید در حضور شما اساعه ادب کردیم.
سالاری عزیز...
عزیز دلی...شما سرورید حسین آقا!!! ببخشید در حضور شما اساعه ادب کردیم.
عزیز دلی...
آقایی...کوچیک شماییم
آقایی...
حسود هرگز نیاسود!بچه ها نوشابه بدم خدمتتون برای همدیگه باز کنین ؟
بچه ها نوشابه بدم خدمتتون برای همدیگه باز کنین ؟
با این وضعیت تو باید برای حسین نوشابه سفارش بدی نه واسه خودت که!با حسین جان موافقم ضمن اینکه لطفا یه دونه مشکی برای من بده!!!! دستت درد نکنه :دی
با این وضعیت تو باید برای حسین نوشابه سفارش بدی نه واسه خودت که!
آقایون و خانوما سلام... من دانشجوی ترم 6 مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه علم و صنعتم و یه درخواست داشتم از هر کسی که این پیامو میخونه
راستش من به طور عجیبی علاقه به تحقیق و پژوهش دارم... نمیدونم چرا! از بچگی تو ذاتم بود... تو دوران تحصیلم هم هر وقت معلمامون تحقیقی چیزی می دادن من با شور و تاب میرفتم تحقیق میکردم و میومدم ارائه میدادم... نمیخوام اینجا براتون خاطره بنویسم. می دونم که اکثرا دانشجوهای اینجا از من بزرگترن و تجربشون بیشتره
تو دانشگاه تو این 1-2 ساله که درسای تخصصی شروع شده منم به فکر یه تحقیق بر روی یه پروژه یا یه چیزی شبیه این افتادم... با اینکه با چندتا از دانشجویان ارشد و دکترا هم تا حالا صحبت کردم ولی نتیجه خاصی نگرفتم... یه دانشجو که بهم کار ترجمه داد ولی چون بیشتر علاقه به پژوهش و ارائه مقاله داشتم فعلا اون کیس رو نگه داشتم... یکی دیگه بهم پیشنهاد یه کار صنعتی داد ولی استاد پروژه متاسفانه یا خوشبختانه وابسته به وزارت دفاعه و مسلما آدم تحریمی هست... من واقعا موندم چیکار کنم... تو این مملکت یک نفر هم که علاقه به اینجور کارا داره متاسفانه تحویلش نمیگیرن.
این شد که اومدم اینجا شاید بتونم از اینجا کمک بگیرم...
اگر کسی از دوستان مایله که روی یک پروژه ای کار کنه به یه دستیار احتیاج داره یا اینکه به هر حال کار تحقیقاتی داره انجام میده که به یه هدفی میخواد برسونتش و احتیاج به یه کمک داره خبر بده...
ممنون و ببخشید که سرتون رو درد آوردم![]()
مرسی امیر حسین جان... خوب و بد نداره... من فقط دوست دارم با یه کسی تو کار تحقیقاتیش همکاری کنم تا هم تجربه پیدا کنم هم اینکه بیشتر تجربه پیدا کنم هههه... ما رو دریابمنکه کار تحقیقاتی خاصی ندارم غیر از چند تا سمینار کوچیک واسه درسای این ترم اما اگر پروژه ای که تابستون می خوام بگیرم خوب بود حتما بهت می گم
مرسی امیر حسین جان... خوب و بد نداره... من فقط دوست دارم با یه کسی تو کار تحقیقاتیش همکاری کنم تا هم تجربه پیدا کنم هم اینکه بیشتر تجربه پیدا کنم هههه... ما رو دریاب
البته اینم بگم که من گرایشم استخراجیه ولی به صنعتی هم علاقه دارم
منم توضیح دادم که بدونید این موضوعاتی که واسه این ترم هست خوب نیستنفکر کنم سوء تفاهم شد... منظورم از تحقیقات و اینا کار عملی تو آزمایشگاه بود... یعنی پروژه تحقیقاتی نه تحقیق
آقایون و خانوما سلام... من دانشجوی ترم 6 مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه علم و صنعتم و یه درخواست داشتم از هر کسی که این پیامو میخونه
راستش من به طور عجیبی علاقه به تحقیق و پژوهش دارم... نمیدونم چرا! از بچگی تو ذاتم بود... تو دوران تحصیلم هم هر وقت معلمامون تحقیقی چیزی می دادن من با شور و تاب میرفتم تحقیق میکردم و میومدم ارائه میدادم... نمیخوام اینجا براتون خاطره بنویسم. می دونم که اکثرا دانشجوهای اینجا از من بزرگترن و تجربشون بیشتره
تو دانشگاه تو این 1-2 ساله که درسای تخصصی شروع شده منم به فکر یه تحقیق بر روی یه پروژه یا یه چیزی شبیه این افتادم... با اینکه با چندتا از دانشجویان ارشد و دکترا هم تا حالا صحبت کردم ولی نتیجه خاصی نگرفتم... یه دانشجو که بهم کار ترجمه داد ولی چون بیشتر علاقه به پژوهش و ارائه مقاله داشتم فعلا اون کیس رو نگه داشتم... یکی دیگه بهم پیشنهاد یه کار صنعتی داد ولی استاد پروژه متاسفانه یا خوشبختانه وابسته به وزارت دفاعه و مسلما آدم تحریمی هست... من واقعا موندم چیکار کنم... تو این مملکت یک نفر هم که علاقه به اینجور کارا داره متاسفانه تحویلش نمیگیرن.
این شد که اومدم اینجا شاید بتونم از اینجا کمک بگیرم...
اگر کسی از دوستان مایله که روی یک پروژه ای کار کنه به یه دستیار احتیاج داره یا اینکه به هر حال کار تحقیقاتی داره انجام میده که به یه هدفی میخواد برسونتش و احتیاج به یه کمک داره خبر بده...
ممنون و ببخشید که سرتون رو درد آوردم![]()
lمن تو علم و صنعت صد در صد به وسایل آزمایشگاهی و تجهیزات دسترسی دارم... البته صد در صد که نه ولی تجهیزات بدک نیستما روی یک کار تحقیقاتی داریم کار می کنیم
تقریبا یک گروه هستیم
اما کار ما نیاز به وسایل و تجهیزات ازمایشگاهی داره
نمیدونم اونجا دسترسی داری یا نه
لطفا فارسی تایپ کنید![]()
سلام بچه ها
خیلی بدید هیچکی بهم روز معلم رو تبریک نگفت![]()
آخه شما که قرار بود برید صنایع دفاع؟!سلام بچه ها
مگه معلمي؟؟؟؟؟سلام بچه ها
سلام بچه ها
خیلی بدید هیچکی بهم روز معلم رو تبریک نگفت
پ.ن : بله منم تدریس می کنم .. البته نه اندازه اقا مرتضی
پ.ن : آقا مرتضی روز مبارککککککککککک شیرینی بده