گپ و گفتگوی خودمانی مهندسین مواد و متالورژی

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا خوابگاهه یعنی جایی که دیگه مامان جان نیست برات غذا درست کنه
هر وقت بیکار شدی باید یه چبزی درست کنی
بی خیال شدم.جواسم به ساعت نبود.به امید صبحانه

امان از دست شما پسرا

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی واسه تو اصلا بو نگرفت؟:surprised:

من که کلا جورابام بو نمیگیره .. حتی معمولیش .. واسه داداشم گرفته بودم که تعریغ پاش زیاده ....

یادته مامانم زنگ زده بود .. جای اینکه حال منو بپرسه میگفت جوراب خریدی یا نه .... واسه خودم میخواستم بخرم که نمی پرسیدن ..

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
چت چیه بابا.من تهنای تهنام...برم با کی چت کنم.
شما که همش میچتی،خب قضیش فرق میکنه
مجبورم کردید رفتم لپ تاپ رو آورم. دستم داشت می ترکید همه اش رو با 8 تا دکمه تایپ می کردم.
خب افراد تنها چت می کنن دیگه!

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که کلا جورابام بو نمیگیره .. حتی معمولیش .. واسه داداشم گرفته بودم که تعریغ پاش زیاده ....

یادته مامانم زنگ زده بود .. جای اینکه حال منو بپرسه میگفت جوراب خریدی یا نه .... واسه خودم میخواستم بخرم که نمی پرسیدن ..
نه پای من هم زیاد بو نمی گیره! یعنی هر دفعه که می رسم خونه حتما لازم نیست سریعا پام رو بشورم ولی این قضیه اش فرق می کرد چون نانو بود قشنگ بو می کردم ببینم واقعا نانوش کار می کنه یا نه... ولی فکر کنم باز واسه من رو نانو کم ریخته بودن.

ghzshadow

عضو جدید
کاربر ممتاز
مجبورم کردید رفتم لپ تاپ رو آورم. دستم داشت می ترکید همه اش رو با 8 تا دکمه تایپ می کردم.
خب افراد تنها چت می کنن دیگه!

بچه مگه خواب نداری؟رفتی لپ تاپ اوردی برا چی؟
عزیزیم..........................

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه پای من هم زیاد بو نمی گیره! یعنی هر دفعه که می رسم خونه حتما لازم نیست سریعا پام رو بشورم ولی این قضیه اش فرق می کرد چون نانو بود قشنگ بو می کردم ببینم واقعا نانوش کار می کنه یا نه... ولی فکر کنم باز واسه من رو نانو کم ریخته بودن.

آره انگاری ته مونده هاش به تو رسیده بود ... ولی داداشه من که فاجعست ... میرسه خونه همش با هم دعوا داریم سر پا شستنش ....

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
راست میگی.روزای اول خوابگاه لپ تاپو نیوورده بودم.همش با گوشی نت میرفتم.بیچاره شدم

حالا خوبه باز گوشیایه شما باشگاهو باز میکنه .... واسه من باشگاهو باز نمیکنه ... میگه حجمش زیاده مموریم ساپرت نمیکنه ...

بالا