اینجا خوابگاهه یعنی جایی که دیگه مامان جان نیست برات غذا درست کنه
هر وقت بیکار شدی باید یه چبزی درست کنی
بی خیال شدم.جواسم به ساعت نبود.به امید صبحانه
امان از دست شما پسرا

اینجا خوابگاهه یعنی جایی که دیگه مامان جان نیست برات غذا درست کنه
هر وقت بیکار شدی باید یه چبزی درست کنی
بی خیال شدم.جواسم به ساعت نبود.به امید صبحانه
همین غروبی رفته بودی چت می کردی دل نمیدادی به کار
من دیدم ... راس میگه .... بچه ی خوفیه ..
آخی یادته مصطفی اوندفعه رو جوراب خریدی ....اخییییییی یادش بخیر ..
یادش بخیر؛ جوراب ها هم همون دفعه اول بو گرفتند
یادش بخیر؛ جوراب ها هم همون دفعه اول بو گرفتند
یعنی واسه تو اصلا بو نگرفت؟وایییییییی پسر ترکیدم از خنده
جوراب نانو هم جواب کرده ...
یعنی واسه تو اصلا بو نگرفت؟![]()
مجبورم کردید رفتم لپ تاپ رو آورم. دستم داشت می ترکید همه اش رو با 8 تا دکمه تایپ می کردم.چت چیه بابا.من تهنای تهنام...برم با کی چت کنم.
شما که همش میچتی،خب قضیش فرق میکنه
نه پای من هم زیاد بو نمی گیره! یعنی هر دفعه که می رسم خونه حتما لازم نیست سریعا پام رو بشورم ولی این قضیه اش فرق می کرد چون نانو بود قشنگ بو می کردم ببینم واقعا نانوش کار می کنه یا نه... ولی فکر کنم باز واسه من رو نانو کم ریخته بودن.من که کلا جورابام بو نمیگیره .. حتی معمولیش .. واسه داداشم گرفته بودم که تعریغ پاش زیاده ....
یادته مامانم زنگ زده بود .. جای اینکه حال منو بپرسه میگفت جوراب خریدی یا نه .... واسه خودم میخواستم بخرم که نمی پرسیدن ..
مجبورم کردید رفتم لپ تاپ رو آورم. دستم داشت می ترکید همه اش رو با 8 تا دکمه تایپ می کردم.
خب افراد تنها چت می کنن دیگه!
همین دو تا پستی که اخیرا زدم رو می خواستم با گوشی بزنم انگشت هام می شکستند.بچه مگه خواب نداری؟رفتی لپ تاپ اوردی برا چی؟
عزیزیم..........................
نه پای من هم زیاد بو نمی گیره! یعنی هر دفعه که می رسم خونه حتما لازم نیست سریعا پام رو بشورم ولی این قضیه اش فرق می کرد چون نانو بود قشنگ بو می کردم ببینم واقعا نانوش کار می کنه یا نه... ولی فکر کنم باز واسه من رو نانو کم ریخته بودن.
همین دو تا پستی که اخیرا زدم رو می خواستم با گوشی بزنم انگشت هام می شکستند.
همین دو تا پستی که اخیرا زدم رو می خواستم با گوشی بزنم انگشت هام می شکستند.
راست میگی.روزای اول خوابگاه لپ تاپو نیوورده بودم.همش با گوشی نت میرفتم.بیچاره شدم
حالا خوبه باز گوشیایه شما باشگاهو باز میکنه .... واسه من باشگاهو باز نمیکنه ... میگه حجمش زیاده مموریم ساپرت نمیکنه ...
آخییییییییییییییییییییییییییییییییییی
دیگه که الان گوشیمو میوصلم به لپ تا پ .... مشکلم حلیده ..
دیدی گفتم...راست میگی.روزای اول خوابگاه لپ تاپو نیوورده بودم.همش با گوشی نت میرفتم.بیچاره شدم
حالا جدی الان درست شده؟آره انگاری ته مونده هاش به تو رسیده بود ... ولی داداشه من که فاجعست ... میرسه خونه همش با هم دعوا داریم سر پا شستنش ....
آه...آه...
حالا جدی الان درست شده؟
دیدی گفتم...
بابا تو هم که ته تکنولوژی هستی!
این یعنی بله .... بله ...چرا ؟؟؟؟؟؟
این یعنی بله .... بله ...
درسته رضا؟
ببین یه دقیقه ساکت میشم سریع پیغام میدی! بعد اونوقت 5 دقیقه یکبار میومدی بعدش هم میگی کاری نمی کردی!چه عجب اومدی.چی کار میکردی شیطون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی جورابه بوی پاهاش رو تثبیت می کنه! درسته؟نه بابا هنوزم باهاش دعوا دارم .. میاد خونه اسپری می زنم .... پاهاشم بشوره باز بو میده ...
ببین یه دقیقه ساکت میشم سریع پیغام میدی! بعد اونوقت 5 دقیقه یکبار میومدی بعدش هم میگی کاری نمی کردی!