فرهنگ
مدیر بازنشسته
خوب هر کی یه نظر داره![]()
هر كسي ي هنظريد اره....
چرا شما اين نظر رو داري مهمه

خوب هر کی یه نظر داره![]()
یعنی تفاوتی احساس نمیکنید تو صفحه پروفایلتون؟؟؟؟چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم درب ها رو قفل کردم. پست پاییز هم بعد از خداحافظی شما بود.
![]()
کجا می خوای بری از اینجا بهتر؟
فدایه تو .. می دونم .. ولی بچه ها ازت حساب می برن ..
من دیگه تو این تاپیک گپ و گفتگو نمیام بچه ها .. بای
مرسیییییییییامضات جالبه
البته لعد امضاي خودم..
امضايشما هم كه گفتم اصلا قشن گنيست يادته كه؟
پ.ن: جهت اطلاع كسانيكه نميدونن اتفاقا امضاي جالبي داره
زینب؟؟؟زینب....بدون تو اینجا صفا نداره.زود.تند.سریع برگرد تاپیک.زینب جونییییکجا می خوای بری از اینجا بهتر؟![]()
با همین داستان؟نه اصلا ربطی به دختر یا پسر بودنش نداره ..
جریان چیزه دیگست .. یه پسر منو با همین داستان عاشقه خودش کرد .. واسم این داستانو میگفت که خوابم ببره ..
اما الان میگم پسرا دخترا گول حرفایه عاشقانه رو نخورینو مثه من ساده نباشین ..
ااااااا؟یه دستم از رو کلیدش بزنید واسه من پس
![]()
پدر سوختم تکه کلامشه........![]()
می خواهی کلیدها را چکار؟ نکند می خواهی بعد از خروج ما دوباره بیایی و پست بدهی؟ یا شاید هم می خواهی شب هایی که حضور نداری جلو جلو درب ها را قفل کنی؟ نمی گویی شاید کسی کلید نداشته باشد، پشت درب بسته بماند؟ ما را دور می زنید؟
کی قهر کرده؟سلام
چی شده باز
خانومای اینجا چرا این قدر حساس شدن جدیداً زود قهر میکنن
زینب رو میگی؟سلام
چی شده باز
خانومای اینجا چرا این قدر حساس شدن جدیداً زود قهر میکنن
بفرمایید. به سلامت انشالله.من دارم میرم دانشگاه.فعلا.....![]()
نمی دونم والا چی بگم؟!آره دیگه
اگه قهر نکرده چرا میگه نمیام ؟
خوش بگذره یونی
سلام بچه ها .. من کلا میخوام اسپم رو ترک کنم .. واسه همین دیگه اینجا نمیام .. شایدم دلیل دیگه ای داشته باشه ولی تالار سرامیک .. صندلی داغ .. اونجاها هستم ..
بای همگی
زینب اینجا برای همین چیزها ساخته شده. هر چیزی سر جاش خیلی زیبا و بدرد بخوره. حالا اگه بچه ها اومدن اینجا گپ زدن؛ یعنی اسپم بازن؟ ولی اگه دلیل دیگه ای داری باشه نگفته قبول ات داریم.سلام بچه ها .. من کلا میخوام اسپم رو ترک کنم .. واسه همین دیگه اینجا نمیام .. شایدم دلیل دیگه ای داشته باشه ولی تالار سرامیک .. صندلی داغ .. اونجاها هستم ..
بای همگی
زینب.....سلام بچه ها .. من کلا میخوام اسپم رو ترک کنم .. واسه همین دیگه اینجا نمیام .. شایدم دلیل دیگه ای داشته باشه ولی تالار سرامیک .. صندلی داغ .. اونجاها هستم ..
بای همگی
سلام بچه ها .. من کلا میخوام اسپم رو ترک کنم .. واسه همین دیگه اینجا نمیام .. شایدم دلیل دیگه ای داشته باشه ولی تالار سرامیک .. صندلی داغ .. اونجاها هستم ..
بای همگی
زینب با منم قهری؟ازم ناراحتی؟اخه چرا؟به من بگوآره واقعاً مشخصه دلیلش اینه !
آخه خدایگان اسپمر یهو میاد اینجوری میگه ؟
بگو چت شده بی خود خالی نبند !
![]()
زینبببببببچه ها تو رو خدا منو تو اینجا به حرف نکشونید ...
اصلا دلیلش اونقدری شخصی هست که نمیشه گفت .. اگه کسی تمایل داره اعلام کنه تاپیکایه صندلی داغو بدم بهش .. خیلی کم میام باشگاه ..
بای همگی
salam bacheha
omidvaram hamegi salemo sarehal bashid
salame makhsoos khedmate farhang khanoom hamide joon, agha reza va m4material va sayere doostani ke dar didare aval molaghateshoon kardam
yadesh be kheyr parke lale
omidvaram harja ke hastid salamato shad bashid
delam baratoon tang shode ama vaghtam oonghadr nist ke sar bezanam
ama ghol midam bade darsam dobare biam too jametoon
gahi hamide joon ro mibinam va koli khoshhal misham az didanesh
yade shoma ro ham mikonim
moraghebe khodetoon bashid
dar panahe hagh
زینب اینجا برای همین چیزها ساخته شده. هر چیزی سر جاش خیلی زیبا و بدرد بخوره. حالا اگه بچه ها اومدن اینجا گپ زدن؛ یعنی اسپم بازن؟ ولی اگه دلیل دیگه ای داری باشه نگفته قبول ات داریم.
یا حق.