بچه به خدا قسم ارشد سختهما که قبلا دور علم و صنعتو خط کشیدیمالبته نه به خاطر این مسایل به خاطر اینکه احتمالا کلا دور ارشدم خط بکشیم امسال!
ولی این روش نمره دادنی که گفتین زیادم بد نیست! بعضی استادای ما هستن که آدم میمونه که اینا به چی نمره میدن! کلا مشخص نیس که آیا معیار نمره خوب خوندنه، خوب برگه نوشتنه، فعالیت کلاسیه، سواده، تیپ و قیافهس یا چیه!
بچه به خدا قسم ارشد سخته
اینهمه میخونید کنکور قبول شید حالا که قبول شدید تازه باید تلاشتونو 2برابر کنید به خدا درسی که من الان میخونم اگه زمان کارشناسی اینجوری بودم 20 که هیچی 25 میشدم من نمیدونم اساتید چرا اینقدر عشق نمره پایین دادن سخت گیری تا این حد باورتون نمیشه از کلاس 25 نفره استاد 15 نفره ناکوت کرد آخه چی بگم دلم براشون سوخت
داداش منو افتادن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!جواد راستشو بگو ببینم چی افتادی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
با سلام خدمت دوستان عزیز و مدیر سایت
یه درخواست دارم
من برای یه کار تحقیقاتی اطلاعاتی در مورد الیاژ به کار رفته در اجزای موتور رو میخام مثلا برای ساخت سیلندر الومنیومی چند درصد الومنیوم و چند درصد از فلز های دیگر بکار رفته است.
اگه لطف کنید اطلاعاتی یا ادرس سایتی بهم بگید خیلی خیلی ممنون میشم.
شما را به خدا یکی جواب بده
خیلی بهم برخورد!!!!!!!!!![]()
واي باران
باران
شيشه پنجره را باران شست
از دل من اما
چه كسي نقش تو را خواهد شست
دقیقاسلام دوستان خیلی وقت بود نبود...
خواستم یه موضوع مهمی رو بهتون بگم...
الان چند وقته این موضوع بهم ثابت شده
.
.
.
.
.
.
هیچ استادی عمه نداره خیالتون راحت.
![]()
سلامی دوباره که از آخرین خداحافظی اش 3 سال میگذزد.
این بار برگشتم تا مدت بیشتری رو در کنار شما دوستان باشم . امیدوارم به کمک شما دوستان گلم بتونیم لحظات خوب و خوشی رو سپری کنیم .
الان هیچ یک از بچه ها رو نمیشناسم ، اما به مرور زمان بیشتر با هم آشنا خواهیم شد.
سلام دوست عزيزسلامی دوباره که از آخرین خداحافظی اش 3 سال میگذزد.
این بار برگشتم تا مدت بیشتری رو در کنار شما دوستان باشم . امیدوارم به کمک شما دوستان گلم بتونیم لحظات خوب و خوشی رو سپری کنیم .
الان هیچ یک از بچه ها رو نمیشناسم ، اما به مرور زمان بیشتر با هم آشنا خواهیم شد.