باشه نزاراختیار دارین واسه شما ته کیفیت و مگاپیکسل و اینهاست.
راستی 4 شنبه باید بریم بوفه دانشگاه ها
باشه نزاراختیار دارین واسه شما ته کیفیت و مگاپیکسل و اینهاست.
باور کن همین الان رفتم ادیت کنم دیدم خیلی کیفیت بده.باشه نزار
راستی 4 شنبه باید بریم بوفه دانشگاه ها
باشه اشکال ندارهباور کن همین الان رفتم ادیت کنم دیدم خیلی کیفیت بده.
بوفه واسه چی؟
باشه اشکال نداره
همین جوری
سیگار بکشیمآخه من تا حالا سیگار نکشیدم
خدایی اش یه سوال!باشه اشکال نداره
همین جوری
سیگار بکشیمآخه من تا حالا سیگار نکشیدم
چرا حرف تو دهن میزاری؟به به چشمم روشن!!!!!!!!!!!!!!!
خواستم فکر بچه ها رو منحرف کنمخدایی اش یه سوال!
تو بوفه کسی سیگار میکشه؟اون هم واسه اولین بار!
![]()
میگن فحشو بندازی رو زمین صاحبش ورمیداره...........من فقط گفتم چشمم روشن....پس می خواستی سیگار بکشی؟؟؟؟......چرا حرف تو دهن میزاری؟
میخوایم بریم ساندویچ بخوریم
مصطفی ای که من دیدم فکر کنم بزرگترین خلافش اینه که بچگیش ته سیگار یکی از فامیلاشون رو اومد بکشه که اونم نتونست
من هم که هیچی.بزرگترین خلافم این بود که کاغذ رو لوله میکردیم تا باهش سیگار بکشیم
میگن فحشو بندازی رو زمین صاحبش ورمیداره...........من فقط گفتم چشمم روشن....پس می خواستی سیگار بکشی؟؟؟؟......
آهاااااااااااااانخواستم فکر بچه ها رو منحرف کنم
میریم میشینیم تو چمن دانشکده دامپزشکی/اونجا خیلی حال میده![]()
نه ....آهاااااااااااااان
سوتی ات رو گرفتم
چطور چمن دامپزشکی حال میده چمن فنی حال نمیده؟!
سیگار هم که تو بوفه نمی فروشن بگی بریم از اونجا بخریم نزدیکه!
راست اش رو بگو چند وقته میری تو چمن دامپزشکی می شینی؟!![]()
sunset خانم ، ميشه اين مطلبي رو كه گذاشتيد ، بذارم تو وبلاگم؟
نه ....
آخه اونجا قشنگه محوطش
من ساندویچ میگیرم میرم اونجا میخورم
خوب دانشکده فنی یه کم خوبه
چه مقطعی؟بچه هااااااااااااااااااااا!
واسه قبولی نانو موادچه درصد هایی باید داشته باشیم؟میانگینشو می خوام! زبان بالا بزنی تاثیرش چقدره؟
![]()
سلام بچه ها/مثل هر جمعه دلم گرفته/من دلیلش این دل گرفتن رو میدونم/شماها هام میدونید؟
یار من یوسف نیا اینجا کسی یعقوب نیست/لحظه ای چشمانشان از دوریت مرطوب نیست/ای گل زیبای من از غربتت اشکی نریز/نازنین اینجا خدا هم پیششان محبوب نیست/گر چه در هر جمه ای زیبا دعایت می کنند/بهترینم، این دعاها جنسشان مرغوب نیست
حسام جان الان شب شنبستمنم آقا مرتضی با گرفتن دل در شبای جمعه موافقم.. مسلما دلیل علمی خاصی نداره ولی دلیلی که من برای خودم قائلم اینه که از فردا دوباره یک هفته شروع میشه و دوباره کلاس و اینا....![]()
سلام بچه ها/مثل هر جمعه دلم گرفته/من دلیلش این دل گرفتن رو میدونم/شماها هام میدونید؟
یار من یوسف نیا اینجا کسی یعقوب نیست/لحظه ای چشمانشان از دوریت مرطوب نیست/ای گل زیبای من از غربتت اشکی نریز/نازنین اینجا خدا هم پیششان محبوب نیست/گر چه در هر جمه ای زیبا دعایت می کنند/بهترینم، این دعاها جنسشان مرغوب نیست
حسام جان الان شب شنبست
اون که جای خود داره از شنبه کلاس و این حرفها
من دنبال دلیل دیگه ای هستم
این چه حرفیه؟دست شما درد نکنه دیگه؟ ما این وسط اضافه ایم دیگه؟![]()
این چه حرفیه؟
خوب باشه الان شب جمعست خوبه؟؟/
آره الان یه کم بهتر شد
آقایون و خانوما ، قرص propranol10 من تموم شده... نمی خوام هم از ناصرخسرو بخرم چون اونجا محیطش بده... کسی داروخانه ای جایی می شناسه که بدون گواهی دکتر چنین دارویی رو بدن؟
آره الان یه کم بهتر شد
آقایون و خانوما ، قرص propranol10 من تموم شده... نمی خوام هم از ناصرخسرو بخرم چون اونجا محیطش بده... کسی داروخانه ای جایی می شناسه که بدون گواهی دکتر چنین دارویی رو بدن؟
شکلکه ترکیدن از خنده
خوب سوتیا رو میگی حسام
شکلکه ترکیدن از خنده
خوب سوتیا رو میگی حسام
تو این کار رو نمیکنییییچی شده آخه که خودم نمی دونم؟![]()