گپ و گفتگوی خودمانی مهندسین مواد و متالورژی

Roozbeh69

عضو جدید
کاربر ممتاز
منو ببسقین

واقعا اگه اون روز نمیومدی جلو می خواستم حکمه اعدامتو صادر کنم .
بخشیدم......
ولی واقعآً بدجور تهدید میکردید..........من تو فضای مجازی تنم میلرزید......

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوباره به شما و تشكر ويژه بهخاطر توجهتون!
Mossitجان حق با شماست، اينجا شايد جاش نباشه، ولي مگه جلوي سلام و عليك بچه ها رو گرفيتم؛ اينها هم يه گپ زدنه ديگه!! من تالار آزاد خيلي وقته نميرم، راستش اونجا فقط ميخوان آدمو بكوبن، در صورتي كه من اينجا همچين حسي رو ندارم و اصولا تنها ميخوام كه با هم در يك محيط صميمي به بررسي مسايل بپردازيم ، چون راستش من خودم به شخصه در خودم كمبود همين چيزها رو احساس كردم! اينجا هم در ضمن قصد دعوا و جنجال نداريم، فقط ميخواهيم كه از همديگر چيز ياد بگيريم و نظرهاي خودمونو منتقل كنيم! مثلا من خيلي وقت بود دنبال شعر كامل " آنكس كه بداند و بداند ....." كه وحيد جان گذاشتند ، بودم حالا بهش رسيدم ويا اينكه به حلاجي عقايدم بپردازم، چون هر چي ميرم جلو ميبينم خيچي نمي دونم ، به همي خاطر از شما دوستان درخواست كردم كه به بحث بپردازيم ، وگرنه من راستشو بخواين با ديال آپ ميام بالا و اصلا به صرفه ام نيست كه هم از نظر زماني و از نظر مالي اينجوري وقت بذارم. قصدم اين بود كه از همين مسائل به مسائل مهمترو مشتركتر بپردازيم تا بيشتر با خودمون و مخالفامون آشنا بشيم ،‌همين!!! حالا اگر ميبينيد اينجوري اذيت ميشيد من ديگه يه كلمه هم نمي گم و همون احوالپرسي ها و از اينور و اونور حرف زدن و ادامه ميديم ولي اگه مايل بوديم، ادامه ميديم و حتي اگه مدير اجازه داد يه تاپيك با عنوان "دردل" تو صفحه اصلي مذاريم تا به اين موضوعات بپردازيم!
مساله : جايگاه دين در ميان مردم و اينكه چقدر از ان دور شده ايم و چه بايد كرد؟
اين مشكل روانه، يعني ميتونه به موضوعات ديگه هم بسط داده بشه و يا حتي در صورت موافقت به موضوعات عام تر ديگه بپردازيم! ناسلامتي آينده دست ما هاست، اگه از الان به پرداختن منطقي رو تفكراتمون كار نكنيم كه نميشه!!

عزیزم اولش که همون حرفهای بنده است. گفتگو تو تالار آزاد که هر ... اونجا پیدا می شه فایده ای نداره. اگه اینجا تو تعصب به خرج بدی من به تو دوستانه می گم و تو دوستانه دفاع می کنی. اونجا به کسی بگی تعصب داری فحش می ده.
یادم رفت در مورد تاپیک جداگانه بنویسم. به نظرم بسیار کار پسندیده ای هست. و کسی که رابطه ی مهندسی (مخصوصا) مواد رو با زندگی و سیاست درک نکرده باور کنید که چیزی از این رشته درک نکرده. (این رو می تونم جزء حکمت ها هم بنویسم) به هر حال من شدیداً از جدا شدن اینگونه صحبت ها با سلام و احوالپرسی و گپ دوستانه حمایت می کنم. پیشنهادت هم عالی بود. امیدوارم به جاهای قشنگی هم تو این بحث ها برسیم.

mehran@

عضو جدید
سلامخدمت تمام هم رشته ای های عزیز
کسی میدونه با چه درصد هایی میشه تو ازمون ارشد قبول شد

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
بحث ازاد درتالار گفتگوي ازاد........

اگه قرار باشه بحث سياسي بشه گپ و گفتگو هم بسته ميشه

كلا مباحث سياسي چه براي طرفداران چه براي مخالفان ممنوع است

رعايت بفرماييد

آقا یه تاپیک درباره این بحث باز کنید ، کاسه کوزتون رو جمع کنید برید اونجا ! (البته ببخشیداااا)

آقا ما نگفتیم اینجا قشنگ نیست؟ ما از این بحث ها کردیم می دونیم حرفهای آنچنانی توش زیاده. اگرچه آخرش همدیگه رو بوسیدیم و بخاطر بحث از همدیگه تشکر کردیم. و روز به روز هم دوستی مون محکم تر شده. باز هم من می گم بین پست های زیبای بچه ها که صحبت از عشق و صفا و صمیمیت هست، صحبت از سیاست نکنیم بهتره. یکی می گفت اینها سیاسی نیست، ببخشید پس چیه؟

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامخدمت تمام هم رشته ای های عزیز
کسی میدونه با چه درصد هایی میشه تو ازمون ارشد قبول شد
سلام عزیزم، شما کافیه به قسمت کنکوری ها تو صفحه ی اصلی تالار مواد مراجعه کنی اونجا پر هست از عدد و ارقام مر بوط به رتبه و درصد.
ضمنا خوش اومدی...

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
شلام .

www.pic4ever.com

از اینجا .

خوفی شما

آقا مهدی سرمون گیج رفت بابا این بحثا چیه . خودت چطوری ؟ اومدیم ببینیمت هی میری بالا منبر .

البته مثه اینکه همه بالا منبرن از جمله : آقا moisst نانو خانوم آقا سوسمار و .........

آقا رضا هم که طبق معمول چوب به دست .

منم که یکه و تهنا پایینه منبر چرت می زنم .

این moisst که نوشتی منم؟ خداوکیلی من بالا منبر بودم؟ من که ضد منبر بودم.

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی متریال جان بخاطر عکس های بسیار زیبات هم ممنون. به بچه ها هم توصیه می کنم برن صفحه 459 ببینن که متریال با 4 تا تریلی قرضی داره چکارا که نمی کنه؟! خلاصه اگه فردا دیدید محله تون داره تکون می خوره، حتما متریاله که قسط تریلی ها رو داده و حالا داره در جهت اهداف شرورانه خودش کار می کنه.;):D

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
این moisst که نوشتی منم؟ خداوکیلی من بالا منبر بودم؟ من که ضد منبر بودم.

اوهوم . خود خودت بودی . اشتباه نوشتم اسمتو . ببسقید :redface:

حالا مگه بده بالا منبر بودن . ببین الان آقا متریال نیس من به جاش رفتم بالا .:w16:

najii

عضو جدید
توهينتونو نديد ميگيرم

اما همين يه جمله كافيه كه بگم اسم باشگاه, باشگاه مهندسينه نه باشگاه سياست مداران

يعني بحثهاي مهندسي.نه سياسي
توهینی نشده که بخوای ندید بگیری
حالا که اینجا اسمش باشگاه مهندسان هست قراره فقط بحث های مهندسی بشه؟
حرفهای سیاسی ای که اینجا زده شد مشکلی پیش نمیاره گرچه حرفه خاصی هم زده نشد.

najii

عضو جدید
من چند روز نبودم.... ببین بحثی که خودم شروع کردم به کجا رسیده!!
جز مسئول انگار دوستان هم میلی ندارند.

این جمله هنوز کارایی داره
ز که نالیم که از ماست که بر ماست

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز

جملات اچ جکسون براون
هر گز تسلیم نشو ، هر روز معجزه ی جدیدی اتفاق می افتد.
شجاع باش حتی اگر قلبا شجاع نیستی، به آن تظاهر کن . هیچ کس تفاوتش را نمی فهمد.
شریک زندگی ات را با دقت انتخاب کن. نود و پنج در صد بد بختی ها و خوش بختی های زندگی ات ناشی از همین یک تصمیم است.
به افکار بزرگ فکر کن اما از شادی های کوچک لذت ببر.
گوش کردن را یاد بگیر. فرصت ها گاه با صدای آهسته در می زنند.
هرگز امید را از کسی سلب نکن. شاید این تنها چیزی باشد که او دارد.
دعا کن اما نه برای به دست آوردن اشیاء بلکه برای به دست آوردن عقل و شجاعت.
با عشق ازدواج کن.
ذهن تو در هر لحظه قادر است یک فکر را در خود جا دهد. کاری کن که ان فکر مثبت و سازنده باشد.

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سخاوت
پسر بچه ای وارد بستنی فرو شی شد و پشت میزی نشست.پیش خدمت یک لیوان آب برایش آورد.
پسر بچه پرسید: ((یک بستنی میوه ای چند است؟)) پیش خدمت پاسخ داد:(( 50 سنت))پسر بچه دستش را در جیبش برد و شروع به شمردن کرد.بعد پرسید :((یک بستنی ساده چند است؟)) در همین حال تعدادی از مشتریان منتظر میز خالی بودند. پیش خدمت با عصبانیت پاسخ داد :((35 سنت))
پسر دوباره سکه هاش را شمرد و گفت(( لطفا یک بستنی ساده))
پیشخدمت بستنی را آورد و به دنبال کار خودش رفت.
پسر نیز بعد از خوردن بستنی پول را به صندوق پرداخت و رفت.
وقتی پیشخدمت بازگشت از آنچه دید شکه شد.آنجا در کنار ظرف خالی بستنی 2سکه 5 سنتی و 5 سکه 1 سنتی گذاشته شده بود برای انعام پیشخدمت!!

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
13 نکته ی مهم زندگی و عشق از گابریل گارسیا مارکز....
یک: دوستت دارم نه به خاطر شخصیت تو بلکه به خاطر شخصیتی که من در هنگام بودن با تو پیدا می کنم.
دو:هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد و کسی که چنین ارزشی دارد باعث اشک ریختن تو نمی شود.
سه: اگر کسی تو را آنگونه که می خواهی دوست ندارد به این معنی نیست که تو را با تمام وجودش دوست ندارد.
چهار:دوست واقعی کسی است که دست های تو را بگیرد ولی قلب تو را لمس کند.
پنج: بد ترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کناراو باشی و بدانی هرگز به او نخواهی رسید.
شش:هرگز لبخند را ترک نکن حتی وقتی ناراحتی.زیرا هر کس ممکن است عاشق لبخند تو باشد.
هفت: تو ممکن است در تمتم دنیا فقط یک نفر باش13 نکته ی مهم زندگی و عشق از گابریل گارسیا مارکز....
یک: دوستت دارم نه به خاطر شخصیت تو بلکه به خاطر شخصیتی که من در هنگام بودن با تو پیدا می کنم.
دو:هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد و کسی که چنین ارزشی دارد باعث اشک ریختن تو نمی شود.
سه: اگر کسی تو را آنگونه که می خواهی دوست ندارد به این معنی نیست که تو را با تمام وجودش دوست ندارد.
چهار:دوست واقعی کسی است که دست های تو را بگیرد ولی قلب تو را لمس کند.
پنج: بد ترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کناراو باشی و بدانی هرگز به او نخواهی رسید.
شش:هرگز لبخند را ترک نکن حتی وقتی ناراحتی.زیرا هر کس ممکن است عاشق لبخند تو باشد.
هفت: تو ممکن است در تمتم دنیا فقط یک نفر باشی و لی برای بعضی افراد تمام دنیا هستی.
هشت:هرگز وقتت را با کسی که حاضر نیست وقتش را با تو نگذراند نگذران.
نه:شاید خدا خواسته است که ابتدا بسیاری افراد نا مناسب را بشناسی و سپس شخص مناسب را.به این ترتیب وقتی او را یافتی بهتر می توانی شکر گزار باشی.
ده: به چیزی که گذشت غم مخور به چیزی که پس از ان می آید لبخند بزن.
یازده:همیشه افرادی هستند که تو را می آزارند. اما با این حال همواره به دیگران اعتماد کن.فقط مواظب باش که به کسی که تو را آزرده دوباره اعتماد نکنی.
دوازده:خود را به فرد بهتری تبدیل کن و مطمئن باش که خود را می شناسی قبل از آنکه شخص دیگری را بشناسی و انتظار داشته باشی که او تو را بشناسد.
سیزده:زیاده از حد خود را تحت فشار نگذار.بهترین چیز ها زمانی اتفاق می افتد که انتظارش را نداری.
ی و لی برای بعضی افراد تمام دنیا هستی.
هشت:هرگز وقتت را با کسی که حاضر نیست وقتش را با تو نگذراند نگذران.
نه:شاید خدا خواسته است که ابتدا بسیاری افراد نا مناسب را بشناسی و سپس شخص مناسب را.به این ترتیب وقتی او را یافتی بهتر می توانی شکر گزار باشی.
ده: به چیزی که گذشت غم مخور به چیزی که پس از ان می آید لبخند بزن.
یازده:همیشه افرادی هستند که تو را می آزارند. اما با این حال همواره به دیگران اعتماد کن.فقط مواظب باش که به کسی که تو را آزرده دوباره اعتماد نکنی.
دوازده:خود را به فرد بهتری تبدیل کن و مطمئن باش که خود را می شناسی قبل از آنکه شخص دیگری را بشناسی و انتظار داشته باشی که او تو را بشناسد.
سیزده:زیاده از حد خود را تحت فشار نگذار.بهترین چیز ها زمانی اتفاق می افتد که انتظارش را نداری.

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز

تریبول تنها
آنها در کنار یکدیگر بودند و به یک اندازه می دانستند و باور داشتند که آنچه می دانند بسیار است. یکی در میانشان بود که به اندازه ی دیگران نمی دانست و به او نادان می گفتند. نام او تریبول بود.
هنگامی که شنید نادان است فروتن شد و خود را پنهان کرد تا دیگرکسی او را نبیند.
اما دیگران با او همدردی نداشتند و دنبالش می کردند و نگاهش می کردند و با او از آنچه نمی توانست بفهمد حرف می زدند.آنها میدیدند تریبول چه رنجبی می بردو خوشحال بودنداز اینکه می توانند او را برنجانند.
اما ناگهان جهان دگرگون گشت و تریبول دانا شد و بقیه نادان، بسیار نادان تر از او.
تریبول هم می خواست برای آنچه دیگران بر سرش آورده بودند انتقام بگیرد.اما آنها او را تحسین می کردند و هیچ کس به خاطر آنچه نمی دانست و تریبول می دانست خجالت نمی کشید و تریبول با آنها همدردی می کرد و نمی توانست آنها را برنجاند. او می دانست که او همیشه تنها بوده و در انتظار روزی بود که روزگاری باز خواهد گشت. او دقیقا می دانست زمانی که در آن جهان بار دیگر دگر گونه شود،باز هم او را خواهند رنجاند.
گیزلا النسر

nano.gemini

عضو جدید
نانو خانم اول از همه بايد يه تشكر ويژه به خاطر نظرهاتون از شما بكنم، بالاخره سراميستي گفتن!!!!:):redface::gol:
ببخشيد من يه ذره فراموش كارم و به ياد ندارم كه ما كي به اونها توهين كرده ايم؟!!!! با اينكه در قرآن يهوديت در كنار كافر به صراحت آمده و كاملا دين مسيحيت كنوني مسخ شده در قرآن آمده و اگر بخواهيم از ديد قرآن به دين آنها نگاه كنيم ، كاملا كافر هستند ( ان الدين عند الله الاسلام) ولي با اين وجود من ديدم كه هميشه پا رو دم مسلمونا گذاشتن، قضيه سلمان رشدي رو فراموش كرديد؟ يا قضيه كاريكاتور حضرت محمد (ص)؟ حالا هم كه قرآن سوزي!! به نظرتون بايد سكوت كنيم؟در ضمن به نظرتون نبايد خودمونو سر بگيريم؟ آيا غير از اينه كه مسلمانان بايد عزت داشته باشند؟ عزت داشتن جداي از تكبره البته! صد در صد با شما موافقم،‌چه در زمان كوروش كبير و چه از زبان برزگان دين از جمله امام علي (ع) نبايد به حقوق ديگران تعطي كنيم! ولي آيا ما به حقوق اونها تعطي كرديم با اونها به ما؟؟؟ 8 سال جنگ تحميلي رو فراموش كرديم؟ مسلمان اگر مسلمانه، هيچ وقت به ديگران توهين نميكنه، اگرم توهيني باشه از سوي يه مشت متحجر مسلمان نما از جمله اين وهابيهاي خدانشناسه كه باعث بي آبروييه ما مسلمانان شده اند.خوشحال ميشم نانو خانم بگيد منظورتون درمورد كدوم توهينه كه ما كرديم و كدوم حرفه كه ميگيم هميني كه هست؟
بازم يه دنيا ممنون نانو خانم
:gol:
مرسی بابت توجهتون آقای material. من نگفتم که وقتی بهمون توهین کردن باید سکوت کنیم!!! اصلاً!!! اتفاقاً باید حالشونم اساسی گرفت، ولی گفتم وقتی کسی بهمون توهینی نکرده حق نداریم بهش توهین کنیم یا نظرمونو بهش تحمیل کنیم.
نمونه ی بارز توهین توی جامعه ی خودمون:
کسی که به ححاب اعتقاد نداره یا دینش اینو نمی گه، ما مجبورش می کنیم که حجاب داشته باشه، تازه اگه یکم هم اینور اونور کنه اون حجاب زورکی رو، بعضی از دوستان (!!!) به صورت کاملاً توهین آمیز و با یه لحن خیلی زشت باهاش برخورد می کنن!!! که این اشتباه محضه!!! آیا اگه جامعمون برعکس بود (مثل زمان شاه یا جامعه ی الآن فرانسه مثلاً، ما خوشمون میومد همین برخوردو با ما بکنن؟؟؟ چقدر سر ممنوعیت حجاب تو فرانسه اعتراض کردیم؟؟؟ یا زمان شاه سر همین جور مسائل شد که مردم دیگه نتونستن تحمل کنن و قیام کردن!!!) چرا هیچوقت خودمونو جای دیگری نمی ذاریم؟؟؟ اگه بخوایم همیشه همین طوری خودخواهانه عمل کنیم، که همه مثل ما باشن، که نمیشیم مسلمون!!!
تازه از کسی که به زور روسری سرش کردیم انتظاری هم جز اون نمی ره!!!
حالا خیلی وارد این قضیه نمیشم فعلاً که از بحث اصلی دور نشیم، خطرناکم هست!!!:D
این یه نمونه ی خیلی خیلی بارزش بود که هممون تو جامعه دیدیم، مثال های مشابهشم فراوونه، البته اینا مسائل خیلی سطحیه ولی به عنوان مثال گفتم.

nano.gemini

عضو جدید
حرف حساب جواب نداره؛ فقط يه چيزي: اسلام از تسليم مياد و تسليم از تصديق مياد و تصديق از يقين مياد و بالاترين مرتبه يقينه كه بدون تفكر ممكن نيست. به قول يكي از دوستان هر كس بتونه بين 3 تا "ت" تعادل ايجاد كنه به بالاترين چيزها ميرسه:"تفريح، تغذيه، تفكر" و مهمترين چيز كه فكر كنم نانو خانم از قلم انداختن اينه: طي اين مرحله بي همرهي خضر مكن. بدون يه پير اين راه ظلمات است ، بترسيد!!! پس بعضي جاها بايد صد در صد تسليم شد.
اميرالمؤ منين صلوات الله عليه فرمود: ايمان چهار پايه دارد: 1 توكل بر خدا 2 واگذار كردن امر بخدا، 3 راضى بودن بقضاى خداى ، 4 تسليم بودن بامر خداى عزّوجلّ.:gol::gol::gol:
ببینید آقا مهدی، آدم باید اول خدا رو درک کنه، اسلام رو درک کنه، بعد خوش خود به خود تسلیمش میشه!!! منظور من از فکر کردن ماله قبل از اعتقاد آوردن بود!!!
یکی فرصتش واسش پیش میاد که خدا رو، اسلامو، بدون فکر بشناسه، با قلبش بشناسه (که یه لطف بیکران و غیرقابل شکرگذاریه)
یکیم باید خودش فکر کنه، بهشون برسه.

nano.gemini

عضو جدید
حرفتونو قبول دارم نانو خانم، تو جامعه ايران ، اگر ميخواهند حكومت كنند بايد غذاي فكر رو از مردم بگيرند؛ ولي آيا حكومت فعلي گفته به جاي نواره و سي دي هاي سخنراني و قرآن خواني ، نوارها و سي دي هاي ترانه گوش بيم؟ آيا حكومت فعلي گفته بريم از صبح تا شب پاي ماهواره بشينيم؟ مگه حكومت گفته بريم معتاد شيم؟ مگه حكومت گفته به جاي قران و كتابهاي ديني بريم رمانهايي بخونيم كه سر تا پا ابتذال و چرت و پرته! البته منكر اين نميشم كه مسئولان هم به شدت مقصر هستن كه جلوي هجمه عظيم بي بند و باري رو با مصلحت نگرفتند،‌تا رهبران ديني ما هميشه به باد سخره قرار نگيرند و خود صنف روحانيون بعضي هشون حرمت لباس پيغمبر رو نگه نميدارن، ولي آيا بايد به همه پشت كرد؟ آيا الان متن و سي دي هاي سخنراني به راحتي گير نمياد؟ اگر ميخواهيم فكر كنيم، آگاهي كسب كنيم به نظرتون الان خيلي راحت تر از گذشته نميشه به اين امر دست پيدا كنيم؟ من كه تا بحال نشده سخنراني بزرگي رو جستجو كنم و دست آخر پيداش نكنم! ويا حتي كتابي. منكر اينم نميشم كه اگر دولت كارشو به خوبي انجام بده و كار به خوب گير بياد ديگه كسي سراغ اعتيادم نميره( البته اگه نره كه كار ما موادي ها كساد ميشه!!! ) ولي آيا همش از سر دولت و حكومته؟ رهبر ديني ما كي گفته جلوي انديشه جوونها رو بگيريد؟شايد بايد به صراحت گفت كه پدر مادر شما متهميد، ولي من ميگم علاوه بر دولت و خانواده ما خودمون هم متهميم، غير از اينه كه خودمون هم دچار يه جور كرخي شديم و زورمون مياد دنبال كسب معرفت و دانش باشيم؟
خواهشا از حرفهاي من سوءبرداشت نكنيد، با اين ديدي خواهشا به پستهاي من نگاه كنيد كه منم توي اين جامعه زندگي ميكنم و اتفاقا به سهم خودم هم خيلي چيزا ديدم و خيلي چيزا شنيدم، ولي آيا بايد صورت مسئله رو پاك كنيم؟
منظور من دقیقاً این نبود، منظور من همین ترسی بود که هممون توی بحث کردن داریم! همین که بعضی ازاحکام واقعیه اسلامو قایم کردیم و به جوونامون نمی گیم و دستشونو باز نمی ذاریم، بعدم انتظار داریم عقده ای نشن!!! اگه عقده ای نشن، دنبال برنامه های چرت ماهواره ام نمی رن. دنبال چیزای چرت نرنم وقتشونو واسه فکر کردن می ذارن. جامعه ام به تباهی کشیده نمیشه. اصلاً تو همین مورد ماهواره اینقدر حرف واسه گفتن هست که نگو!!!
وگرنه من به شخصه کسیم که مهم نیست جامعم چطور جامعه ای باشن، اگه بخوام برم دنباله یه چیزی می رم، خانوادمم که تو این مورد واسم سنگ تموم گذاشتن.
منظورم اون نکات بالا بود!

nano.gemini

عضو جدید
پيغمبر فرمودند: "كتاب الله و عترتي" پساين دو تحريف نميشن، از طرفي معصومين ما گفتند اگر ديديد حديثي خلاف قرآن بود به سينه ديوار بزنيد ، پس بين اون دو قرآن هرگز تحريف نميشه و خود قرآن هم ميفرمايند كه خود خداوند قرآن رو از تحريف حفظ ميكنند، حالا شما منظورتون اينه كه تو قرآن هم تحريف ميشه؟ مگه دين ما غير از قرآنه؟ به نظرتون اهمال از خودمون نيست كه به دنبال حقيقت از درون قرآن نيستيم؟
:gol::gol:اللهم عجل لوليك الفرج:gol::gol:

اينكه در قران تحريفي ايجاد نشده .... 100 درصد درسته .من خودم دنبال اين موضوع رفتم و به اين نتيجه رسيدم ... ولي دقبقا همينطور كه در مورد قرآن مطمئنم در مورد تحريف حديث ها مطمئنم!!!
تا بحال بارها شده كه يك حديث رو به 10 مدل شنيدم:surprised: تازه هر كدوم از يه امام!
نمي دونم جديدا يه چيزايي مي گن!!! آدم شاخ در مياره !!! پاي منبرها كه نشستين؟؟؟
آقا مهدی میشه بپرسم شما می دونید چی میشه که یه دین تحریف میشه؟؟؟ کیا و به چه دلیلی تحریفش می کنن؟؟؟ یا می دونید که شرایط اومدن امام یا پیامبر بعدی چیه؟؟؟
خوشحال میشم قبل از اینکه نظر خودمو بگم نظر شما رو بشنوم!
در مورد حدیثم که دیگه حرفشو نزن!!!:surprised: کاملاً موافقم باهاتون. البته به قول آقا مهدی تعداد بسیار بسیار بسیار بسیار ......... اندکی از روحانی های ما هستند که بتونن بعضی حدیث ها رو درست استخراج کنن، ولی خب دیگه، اونم بعد 1400سال خیلی مطمئن به نظر نمی رسه!:redface:

nano.gemini

عضو جدید
شلام .

www.pic4ever.com

از اینجا .

خوفی شما

آقا مهدی سرمون گیج رفت بابا این بحثا چیه . خودت چطوری ؟ اومدیم ببینیمت هی میری بالا منبر .

البته مثه اینکه همه بالا منبرن از جمله : آقا moisst نانو خانوم آقا سوسمار و .........

آقا رضا هم که طبق معمول چوب به دست .

منم که یکه و تهنا پایینه منبر چرت می زنم .

عزیزم این بحثا بین جوونا لازمه، ناسلامتی قرار فردا پس فردا جامعه بیافته دست ما، 20سال دیگم مادر پدرای نسل بعد می شیم. تکلیف خودمونو با خودمون روشن نکنیم چطوری می خوایم مسئولیت قبول کنیم؟؟؟ کشکی کشکی که نمیشه!!!:)
اگه شما نمی خواین بحث کنید اون پستا رو از بیخ نخونید خب. اگرم آقا رضا تاپیک جدید باز کرد که چه بهتر، به روی این چند جفت چشممون، می ریم اونجا بحثو ادامه میدیم.;)

nano.gemini

عضو جدید
آقا ما نگفتیم اینجا قشنگ نیست؟ ما از این بحث ها کردیم می دونیم حرفهای آنچنانی توش زیاده. اگرچه آخرش همدیگه رو بوسیدیم و بخاطر بحث از همدیگه تشکر کردیم. و روز به روز هم دوستی مون محکم تر شده. باز هم من می گم بین پست های زیبای بچه ها که صحبت از عشق و صفا و صمیمیت هست، صحبت از سیاست نکنیم بهتره. یکی می گفت اینها سیاسی نیست، ببخشید پس چیه؟
یکی نه، من گفتم!!!
اینا بحثای اعتقادین، ولی خب از اونجایی که اسم حکومت ما جمهوریه اسلامیه، میشه برداشت سیاسی هم از بحثا کرد، ولی خب ما که انگشت اشارمونو به طرف کسی نگرفتیم، نه این طرفی نه اون طرفی!!! اسم هم نیاوردیم!!!

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم این بحثا بین جوونا لازمه، ناسلامتی قرار فردا پس فردا جامعه بیافته دست ما، 20سال دیگم مادر پدرای نسل بعد می شیم. تکلیف خودمونو با خودمون روشن نکنیم چطوری می خوایم مسئولیت قبول کنیم؟؟؟ کشکی کشکی که نمیشه!!!:)
اگه شما نمی خواین بحث کنید اون پستا رو از بیخ نخونید خب. اگرم آقا رضا تاپیک جدید باز کرد که چه بهتر، به روی این چند جفت چشممون، می ریم اونجا بحثو ادامه میدیم.;)

نانو جون منم سرم در د می کنه واسه بحثو این چیزا . ولی نیدونم چرا حسش نیس

جان من شب بیاین شبنشینی یه کم چرتو پرت بگیم . اسپم بازی ............. :surprised:

بالا