هرچیزی که تو شانم باشه....شاید ظاهرش یه کم متفاوت تر بشه ولی اصلش گمون نمیکنم....ینی امیدوارم
ما که پسریم چندان توفیری واسمون نداره فقط شاید تو تابستونا گهگاه شلوارک بپوشم و دخترای فامیلمونم اکثرا اونایی که قبل انقلاب با لباس راحت بودن یه بلوز شلواری چیزی میپوشن اونایی هم که معتقدن با همون مانتوش یا حتی چادر جوونترها هم که بیشتر تحت تاثیر شبیخون های فرهنگی هستند و انرژی جوونی بیشتری دارند با شو... کر...
خب منم در مورد لباس خودم گفتم برای بقیه هم چیزی تعین نکردم فقط گفتم اگه ازادی باشه هر کی هر طور دوس داشته باشه لباس میپوسه چادری چادری مانتونی مانتوی کسی هم که حتی بخواد لخت باشه لخت و تو ازادی واقعی کسی برای دیگران تعین تکلیف نمیکنه و قضاوتی هم در موردشون نمیکنهشما فقط میتونی درباره لباس پوشیدن خودت بگی حق قضاوت بی مورد بر حسب ظاهر برای دیگرونو نداری
خب منم در مورد لباس خودم گفتم برای بقیه هم چیزی تعین نکردم فقط گفتم اگه ازادی باشه هر کی هر طور دوس داشته باشه لباس میپوسه چادری چادری مانتونی مانتوی کسی هم که حتی بخواد لخت باشه لخت و تو ازادی واقعی کسی برای دیگران تعین تکلیف نمیکنه و قضاوتی هم در موردشون نمیکنه
بله میدونم شما باور نداری شبیخون فرهنگی هست کمین فرهنگی هست تهاجم فرهنگی هست حمله فرهنگی هست جنگ نرم و سخت فرهنگی هست همین الانش که من و شما نشستیم داریم اینجا قصه میگیم تا خوابمون ببره 207 تا کشور مردمش نخوابیدن که هیچ کاری دیگه هم ندارن فقط نشستن دارن نقشه میکشن و توطئه میکنن و حمله و شبیخون و ... میکنند که فردا که لباس تو ایران ازاد شد همه شبیخون خورده ها برن لخت لخت بگردن باور نداری بذار فردا بشه ببینعذر میخوام من منظورتو اشتباه فهمیدم.
فقط شما میدونی بستهانشا ا.. كه دركمون بره بالا و جاي هر لباسو بدونيم كجاست در اون شرايط آزادي خيلي هم خوبه