milad.jalalvand
عضو جدید
گلایه از خدا:چرا ازمن نپرسیدی می خواهی باشی یا خیر؟

سلامگلایه از خدا:چرا ازمن نپرسیدی می خواهی باشی یا خیر؟
![]()
پس عالم ذر وجود داره يا نه؟؟؟؟مگر قبل از به دنیا آمدن چیزی بودید که خدا از شما سوال کند
مي گفتم نه يا حداقل يه سري شرايط كه انتخابش دست خودم نيست را انتخاب مي كردم.مثلا زندگي در چه دوراني......اگه میپرسید چی جواب میدادی -->؟؟؟
عدم محض خيلي موقع از بعضي زندگي ها خيلي بهتره..........................ثانیا اگه خدا از شما بپرسه الف:دوست داری عدم محضی باشی که هیچ چیز از خودش نداره[/COLOR]
ب:یا موجودی باشی که میتونه صاحب تمام کمالات و حاکم بر تمام هستی و جانشین من بر تمام موجودات باشی شما به عنوان یک عاقل کدام گزینه را انتخاب میکنی؟ الف() یا ب()
حتما در مسابقه ما شرکت فرمائید![]()
میگفتم اره چون فقط در این حالت بود که خدا دوسم داشتاگه میپرسید چی جواب میدادی -->؟؟؟
چه ربطی داشتمیگفتم اره چون فقط در این حالت بود که خدا دوسم داشت
چه ربطی داشت
اگه خدا میگفت تو هر حال دوستت دارم چی؟
باز می خواستی بیای تو این دنیا
اجبار...............همه که دوست نداشتیم بیام اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی حالا اینجاییم
چرا؟
نه اون موقع دیگه تحت هیچ شرایطی نمیومدم اینجا
عدم محض از پیشرف و طی مدارج کمالی اصلا بهتر نیستعدم محض خيلي موقع از بعضي زندگي ها خيلي بهتره..........................
حیف نیست !!!
خدا گوید:
تو ای زیباتر از خورشید زیبایم ، تو ای والاترین مهمان دنیایم،
بدان آغوش من باز است،
یک قدم با تو .....
تمام گامهای مانده اش با من!!
ببین دوست عزیز داستان خدا این بود که مارا آفرید.تا الینجارو قبول که داری.من میگم چرا افرید؟دوست عزیز واس خدا فرق نمیکنه که تو باشی یا نه چون وجود تو هیچ تاثیر یا سود یا ضرری براش نداره درسته تا اینجا قبول؟؟
---خب پس این جملتون که "در این صورته که خدا منو دوست داره" هم رد میشه اوکه.
پس نتیجه خدا هیچ دخالتی در بوجود اومدنمون نداره فقط همون جریان آدم و حوا هست .
نکته : جسم ما کجا اولین بار خدا رو ملاقات کرده ؟؟ (در حالی که عده ای اعتقاد دارن روح ما دقیق نمیدونم ولی بعد از نتفه میاد تو جسم اوکه بس اگه فرضا خدا از روح ما چیزی بپرسه اون موقع دیره چون دیگه کار از کار گذشته و نتفه تشکیل شده) پس این بحثا چیه
همین که خودتو باور داشته باشی و واسه بشریت تلاش کنی با رعایت قانون (منطقی هر کشوری) و واس پیشرفتش سودمند باشی بتونی حق مسلمتو از این دنیا بگیری این حق بهشتت هم تو این دنیا خواهی گرفت دیگه چی میخوای اگه واس حور و میوه بهشتی... زندگی میکنی پس تا آخر عمرت واس بشریت مضر خواهی بود.
مگر قبل از به دنیا آمدن چیزی بودید که خدا از شما سوال کند
همه که دوست نداشتیم بیام اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی حالا اینجاییم
چرا؟
در حقیقت به پاسخ خودت ربط داره.من میگم خدایی نیست.پس بابا و مامانم خواستن من باشم نه خدا.
کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد نوشته ی اوریانا فالاچی که حقیقتیه که تو زندگی خود نویسنده پیش اومده وقتی می خواد در مورد به دنیا اومدن یا نیومدن بچه اش تصمیم بگیره حرفای جالبی میزنه.پیشنهاد میکنم حتما بخونش.چون قبل از این کتاب منم همین فکر رو داشتم.در مورد اعتقادت به خدا من میگم اصلا بیا بدون توجه به دین های مختلف بهش فکر کنیم.شاید این جمله تکراری باشه........ولی خدا همون حسیه که وقتای تنهایی تو مشکلات فکر میکنیم یکی خیلی قوی تر پشتمونه و کمکمون میکنه.بعضی ها میگن خدا زاییده فکر ادماست....ولی من خدا رو قبول دارم چون تنها حسیه که به این دنیا مربوط نمیشه و ارومم میکنه.گلایه از خدا:چرا ازمن نپرسیدی می خواهی باشی یا خیر؟
![]()
کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد نوشته ی اوریانا فالاچی که حقیقتیه که تو زندگی خود نویسنده پیش اومده وقتی می خواد در مورد به دنیا اومدن یا نیومدن بچه اش تصمیم بگیره حرفای جالبی میزنه.پیشنهاد میکنم حتما بخونش.چون قبل از این کتاب منم همین فکر رو داشتم.در مورد اعتقادت به خدا من میگم اصلا بیا بدون توجه به دین های مختلف بهش فکر کنیم.شاید این جمله تکراری باشه........ولی خدا همون حسیه که وقتای تنهایی تو مشکلات فکر میکنیم یکی خیلی قوی تر پشتمونه و کمکمون میکنه.بعضی ها میگن خدا زاییده فکر ادماست....ولی من خدا رو قبول دارم چون تنها حسیه که به این دنیا مربوط نمیشه و ارومم میکنه.
معلوم نشد بالاخره خدا را قبول دارید یا نه اگر نه به چه علت؟
این نظر شماست.نظر شخصیته و حتما با فکر بهش رسیدی......شاید من ادم ضعیفی باشم ولی وقتی موفقیتی به دست میارم هم فکر میکنم یه نیروی قوی کمکم کرده.بازم میگم دوست ندارم سر نظر شخصی بحث کنم.ولی اون کتاب رو حتما بخون.....جالبهنه تو خدا رو دوس داری چون ضعیفی ببخشید اینو میگما.تو خدارو دوس داری چون تو وقتی که مشکلاتت به بن بست میرسه و دیگه تلاشت جواب نمیده صداش میکنی.وقتی که تنهایی و پر ترس تنهایی پر ترس اینکه همه ما تنهاییم اونو صدا میزنی درست مثل اجدادمون.من حتی حاضر نیستم بگم خدایی نیست چون اون موقع به خدا وجود دادم که هستش و من مخالف بودنشم.
سلامدوست عزیز مگه نمیگید خدا بر عالم غیب آگاهه.و از آینده خبر داره.پس میدونست یه روز منی که آفریده ازش این سوال رو میپرسه.میگه چرا آفریدی؟ .
دردهای ما بخاطر بیراهه هائیست که گاهی بخاطر بی توجهی به منبع هدایت میرویمتویی که آگه همه جهانی چطور حاظر شدی درد کشیدن منو ببینی؟
در حقیقت به پاسخ خودت ربط داره.من میگم خدایی نیست.پس بابا و مامانم خواستن من باشم نه خدا.