[ گفت و گو ] - کارشناسی ارشـــد مهندسی شیمی 93

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
[QUOTE[/QUOTE]

برای من فصل تعادل شیمیایی و سیکلها مونده که سیکلها رو نمیخونم
آره منم دقيقا اين دوتا مونده كه اصلا دوست ندارم سيكلا رو بخونم نميدونم چرا شايدچون توي سر فصلاي آزمونا نيست!
(البته شايد من بي دقتي كردم اصلا بعيد نيست...!!!!)

bage_aseman

عضو جدید
آره منم دقيقا اين دوتا مونده كه اصلا دوست ندارم سيكلا رو بخونم نميدونم چرا شايدچون توي سر فصلاي آزمونا نيست!
(البته شايد من بي دقتي كردم اصلا بعيد نيست...!!!!)

مهندس دقت کن! :w10: سیکل ها تو 25% چهارم پارسه هست (خط پنجم بعد از درجه آزادی کلمه آخر نوشته "سیکل ها")
سه سال هم هست که سوال نیومده

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مهندس دقت کن! :w10: سیکل ها تو 25% چهارم پارسه هست (خط پنجم بعد از درجه آزادی کلمه آخر نوشته "سیکل ها")
سه سال هم هست که سوال نیومده
راست ميگي چه بد:w20:
اي بابا چرا من اينقدر بي دقتم آخه:w09:
ممنون كه گفتي مهندسه :gol:

danialn95

عضو جدید
سلام دوستان كنكوري

ميشه يه نظر بدبينانه اما منصفانه درباره رتبه پارسه ٢٥ سوم من بديد؟؟؟
شدم ٢٢٦ اما احساس ميكنم خييييليييي بده..
هركي پارسه ميده مارم از رتبش مستفيض كنه

alimec

عضو جدید
سلام دوستان كنكوري

ميشه يه نظر بدبينانه اما منصفانه درباره رتبه پارسه ٢٥ سوم من بديد؟؟؟
شدم ٢٢٦ اما احساس ميكنم خييييليييي بده..
هركي پارسه ميده مارم از رتبش مستفيض كنه
درود
حست درسته خیلی بده رتبه ات..
من قبلی رو تک رقمی اوردم

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یا خداااااااا.:eek:پس من باید فاتحه امسالو بخونم:cry::cry::crying:
اصلا اين حرفو نزن خيلي از نفرات برتر سالاي پيش ميگن دو ماه آخر خيلي مهمه و مهم رتبه ي دوتا جامعاي آخرته و درصدايي كه از زدن آزموناي دو سه سال گذشته ميگيري به تلاشت محكم ادامه بده با اراده و توكل مطمئنم كه موفق ميشي :)

ئدز

عضو جدید
اصلا اين حرفو نزن خيلي از نفرات برتر سالاي پيش ميگن دو ماه آخر خيلي مهمه و مهم رتبه ي دوتا جامعاي آخرته و درصدايي كه از زدن آزموناي دو سه سال گذشته ميگيري به تلاشت محكم ادامه بده با اراده و توكل مطمئنم كه موفق ميشي :)

دقیقا این دو ماه اساسی مهمه تا هرجا رسیدی بایددبهش تسلط100 % داشته باشی تا جواب بگیری و اینو بدون این دیگه کنکور سراسری نیست که باید درسا رو 100 بزنی تا قبولی بیاری خیلی از رشته ها میانگینشون 50 البته تو سقفو بزار رو صد چون همیشه برای 20 میخونی و نتیجه 17 میشه وای به حال روزی که برای 10 بخونی

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهندسای گل رقبای عزیز:gol:تا اینجا همگی خسته نباشید:book: کیا برای کنکور بیو شرکت کردند؟؟:w43:

ئدز

عضو جدید
واکنش چند گانه به صورت (واکنش اول) A+2B=R و CA0=2 و (واکنش دوم) R+B=S و CB0=4 در یک راکتور ناپیوسته در فاز مایع انجام میشود مشاهده شده بعد از ده دقیقه از شروع واکنش غلظت های A و R در راکتور به ترتیب 5/0 و3/0 مولار میشود. در این لحظه غلظت B چند مولار است. مهندسی شیمی 89 فصل 5 راهیان سوال 3
سلام هر کی میتونه موازنه ای که رو این سوال زده رو برام توزیح بده و بعد چرا دلتای غلظت رو اولی منهای دومی زده.

من چهار روز منتظر جوابم مطمئنن دیگه تا الان همه راکتور خوندن و مثل من تنبلی نکردن که هنوز مکانیک و راکتور رو تموم نکنن هرکی راه حل رو بلده یه سر نخ هم بهم بده کافیه

ئدز

عضو جدید
من چهار روز منتظر جوابم مطمئنن دیگه تا الان همه راکتور خوندن و مثل من تنبلی نکردن که هنوز مکانیک و راکتور رو تموم نکنن هرکی راه حل رو بلده یه سر نخ هم بهم بده کافیه

یا تو یه سوال دیگه 3تا واکنش داریم (1) A=B و (2) B=C و B=D سوال مقادیر ثابت تعدل رو داده و غلظت B رو بعد ار 2 دقیقه تو راکتور بچ میخواد مگه نباید کسر تبدیل انی رو بر حسب B/A بنویسیم حالا جالب اینجاس برای مصرف A تو مخرج گذاشته K1CB+K2CB+K3CB چراااااااااااااااااااااا؟ سوال 43 راهیان فصل 5

ئدز

عضو جدید
یا تو یه سوال دیگه 3تا واکنش داریم (1) A=B و (2) B=C و B=D سوال مقادیر ثابت تعدل رو داده و غلظت B رو بعد ار 2 دقیقه تو راکتور بچ میخواد مگه نباید کسر تبدیل انی رو بر حسب B/A بنویسیم حالا جالب اینجاس برای مصرف A تو مخرج گذاشته K1CB+K2CB+K3CB چراااااااااااااااااااااا؟ سوال 43 راهیان فصل 5

بچه ها من تمام فرمولای راکتور رو حفظم در واقع تو مهر راکتور رو تموم کردم بعدش با ازمون دوره کردم ولی بعضی جاهاش قلق داره کسی اگه چیزی میدونه بگه ......... بابا من میگفتم با راکتور کم زدن مکانیک رو پوشش میدم

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اون واکنش در اصل این واکنش موازیه:
A-->B-->C-->D
درنتیجه تولید CوDبه واسطه ی B روی مصرف A تاثیر داره دیگه

البته جواب کاملا درست این سوال روش دومشه که توضیح داده

ئدز

عضو جدید
A-->B-->C-->D

کتاب من همین یه راه حل رو داره..............به هر حال مگه نباید واکنش اول رو براساس CA نوشت یا کلا گفته چون استوکیومتری برابری تولید و مصرف رو نشون میده به جاش CB گذاشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اما بازم اگه B واکنش موازی بده به طوری که K2CB+K3CB بازم از برابری ضرایب استوکیومتری فقط همین دوتا باید تو مخرج باشن

saman001

عضو جدید
کتاب من همین یه راه حل رو داره..............به هر حال مگه نباید واکنش اول رو براساس CA نوشت یا کلا گفته چون استوکیومتری برابری تولید و مصرف رو نشون میده به جاش CB گذاشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اما بازم اگه B واکنش موازی بده به طوری که K2CB+K3CB بازم از برابری ضرایب استوکیومتری فقط همین دوتا باید تو مخرج باشن

خسته نباشید دوستان
چرا راهیان گفته شدت خشک شدن در مرحله ی شدت ثابت به ضخامت نمونه بستگی داره؟ مگه تبخیر در مرحله ی شدت ثابت مثل تبخیر از سطح آزاد مایع نیست پس جرا به ضخامت بستگی داره؟
تو جزوه ی استادمون که کپی از یکی از کتابای مرجست هم گفته شدت خشک شدت در مرحله ی شدت ثابت به ضخامت بستگی نداره.
لطفا راهنمایی کنید.

farid_ppe

عضو جدید
خسته نباشید دوستان
چرا راهیان گفته شدت خشک شدن در مرحله ی شدت ثابت به ضخامت نمونه بستگی داره؟ مگه تبخیر در مرحله ی شدت ثابت مثل تبخیر از سطح آزاد مایع نیست پس جرا به ضخامت بستگی داره؟
تو جزوه ی استادمون که کپی از یکی از کتابای مرجست هم گفته شدت خشک شدت در مرحله ی شدت ثابت به ضخامت بستگی نداره.
لطفا راهنمایی کنید.

دوست عزیز دوره سرعت ثابت مربوط به تبخیر رطوبیت غیرپیوندی هستش
از طرفی دو نوع رطوبت غیر پیوندی داریم یکی روی سطح و دیگری در درون جامد که این دومی را نباید با رطوبت پیوندی اشتباه گرفت
بنابراین ضخامت در تبخیر رطوبت درون جامد که یک نوع رطوبت غیرپیوندیه عامل اساسی بشمار می آید چرا که هر چقدر ضخیمتر باید سرعت بیشتر باشه تا بتونه مایع درون با گاز خشک جایگزین بشه
موفق باشید

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خسته نباشید دوستان
لطفا راهنمایی کنید.

استادتون اشتباه گفته
فقط وقتی سطوح عایق بندی شوند یا خشک شدن از تمام سطوح جامد باشد شدت مستقل از ضخامته

شدت خشک شدن در منطقه ثابت با ضریب حرارت جابجایی.ضریب انتقال جرم و اختلاف دمای گاز و سطح رابطه مستقیم و با گرمای نهان تبخیر رابطه عکس دارد

ئدز

عضو جدید
سلام
تو تشعشع میگیم جسم خاکستری جمسی که ضریب جذب کوچک تر از 1 داره اما مستقل از طول موج عمل میکنه یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعد شرط لازم و کافیشم اینه که در طیفی که نشر و جذب میکنه مستقل باشه نه تمام طیفا (خب این خودش یه وابستگی شد که)بازم نفهمیدم چی شد؟
بعد در تعیین مقاومت سطحی جسم بزرگ و عایق رو صفر میگیریم تو دوتا سوال مختلف فرق گذاشته مثلا در 3 مربع تو در تو که سطح خارجی مربع اخری عایق و از داخل با مربع وسطی مقاومت سطحی حساب کرده بعد تو دو تا صفحه عمود بر هم در محیط اتمسفر که یکی از صفحه ها پشتش مثل مربع اینجا مقاومت نگرفته اینو مبسوط توضیح میدید ببینم چه خبره؟

2216261

عضو جدید
سلام دوستان.یه سوال شما تست های دانشگاه ازاد رو میخونید؟واسه کدوم درسا و از چ سالی؟

ئدز

عضو جدید
سلام دوستان.یه سوال شما تست های دانشگاه ازاد رو میخونید؟واسه کدوم درسا و از چ سالی؟

منم یه سوال الان کتاب بانک تست چه انتشاراتی بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پارسه. یا مدرسان راهنمایی کنید برم بخرم

saman001

عضو جدید
منم یه سوال الان کتاب بانک تست چه انتشاراتی بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پارسه. یا مدرسان راهنمایی کنید برم بخرم

سلام به نظر من هرکی هر انتشاراتی خونده بانک تست همون انتشارات رو هم بخونه درغیر این صورت ارتباط برقرار کردن شاید یه کم سخت باشه چون تا الان تست ها رو از رو کتابای خودتون و با زبون اون کتاب خوندید و اگه بخواید یه کتاب دیگه بخونید حس خوبی نداره( من تا حدودی تجربش کردم)
خودم راهیان گرفتم جلد یکش سواله ولی جلد دومش که جوابه گفتن چند روز دیگه وارد بازار میشه کتاب خوبیه

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

پارسه توزیع موضوعی داره بانک سوالاش.یعنی برای هر درس هر مبحث رو جدا جدا اورده سوالاشو داده

ئدز

عضو جدید
پارسه توزیع موضوعی داره بانک سوالاش.یعنی برای هر درس هر مبحث رو جدا جدا اورده سوالاشو داده

اره شنیدم خودم موندن چیکار کنم اخه دقیقا از نحوه دوره کردن اطلاع ندارم مثلا من خلاصه هامو میخوام بخونم و بعد باید تست بزنم که خب باید تستای همون بخش باشه اما باید به فکر مجموع هم بود یعنی فصلی تست زدن مارو تو همون مبحث مسلط میکنه ولی ما باید برای کلش اماده باشیم مگه این که من یه کتاب کلی بخرم هفته اول فصلی جلو برم (با تستایی که قبلا زدم)هفته دوم کلی تست کار کنم که بازم برام منطقی نیست اگر کسی نحوه جمع بندی چیزی میدونه ما رو هم مطلع کنه............

ئدز

عضو جدید
A-->B-->C-->D

لطفا هر کی بلده جواب این سوال رو کامل بده راهیان من یه نیم خط فقط رابطه اصلی رو گذاشته.............

معتمدد

عضو جدید
من براي بانك تست مدرسان پيشنهاد ميكنم چون جواباش طوري كه خيلي كم نياز پيدا ميكنيد به جزوه هاتون يا كتابا مراجعه كنيد و مديريت زمان خوبي پيدا ميكنيد

ئدز

عضو جدید
یه بنده خدایی ازم پرسیده بود از کجا سوالای کنکور سال پیش رو دانلود کنم من اون موقع یادم نیومد امیدوارم اینجا بیایی
سایت پردازش رو تو گوگل سرچ کنید برای تمام رشته ها با پاسخ نامه رو داره البته کیلیدش امید وارم اون دوستمون ببینه

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لطفا هر کی بلده جواب این سوال رو کامل بده راهیان من یه نیم خط فقط رابطه اصلی رو گذاشته.............

شما صفحه 274 راهیان رو اگه نگاه کنید شکل 2-5 نمودار نشون میده که تا اخرین لحظه که sتولید میشه a داره مصرف میشه و همون طور که قبلا گفتم این واکنش توی سوالتون میتونه به واکنش سری تبدیل بشه در نتیجه برای مصرف a باید تمام واکنش ها رو در نظر بگیرید چون a غیر مستقیم روی تولید dوc تاثیر داره باید در نظر گرفته بشه

بالا