[ گفت و گو ] - کارشناسی ارشـــد مهندسی شیمی 93

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها كسي نميدونه براي درجه آزادي كدوم بخونيم؟ پوران يا راهيان؟

توضیحات راهیان کاملتره. با روش هر کدوم هم که تستا رو حل کنید جواب مشابه بدست میارید چون کلا چیزی که گفتن یکیه فقط بیانشون متفاوته. تحلیلاشون تو تستا تقریبا قانع کنندست اما جوابای پوران به کلید سازمان سنجش نزدیکتره. اگه تست خاصی مد نظرتونه عنوان کنید.

معتمدد

عضو جدید
توضیحات راهیان کاملتره. با روش هر کدوم هم که تستا رو حل کنید جواب مشابه بدست میارید چون کلا چیزی که گفتن یکیه فقط بیانشون متفاوته. تحلیلاشون تو تستا تقریبا قانع کنندست اما جوابای پوران به کلید سازمان سنجش نزدیکتره. اگه تست خاصی مد نظرتونه عنوان کنید.
مثلا تست سال 88 سيستم آب و بخار( cacl2 به آب)
يا تست سال 86 واكنش اسيد استيك به اتانول

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثلا تست سال 88 سيستم آب و بخار( cacl2 به آب)
يا تست سال 86 واكنش اسيد استيك به اتانول
تست 88: دوفاز و سه کامپوننت و یک واکنش محدودیت هم نداریم . البته راهیان برای مولهای یونها محدودیت در نظر گرفته اما پوران و مدرسان و کلید سنجش . علت دقیقشو نمیدونم. اما اینو میدونم که اگه از خالص بودن واکنش دهنده ها صحبت بشه کسرهای مولی محصولات برابرند و این یه محدودیته. اما برای این تست اولا که اگر چه واکنش دوطرفست اما تو صورت تست هدف تشکیل کلسیم کلرید هست پس شاید بشه واکنش برگشت رو خیلی جدی نگرفت و دوما این برابری کسر مولی معمولا برای گازها مطرح میشه اما اینجا ما یون داریم. (البته این توجیهه و من جواب کاملا علمی ندارم) تست 86 هم جوابش میشه 2 متغیر : یک فاز و 4 کامپوننت و یک واکنش داریم برابری تعداد مولها ی اولیه هم یک محدودیته و تعداد مولهای ثانویه هم یک محدودیته البته این تحلیل منه. تو صورت سوال واضح نگفته که مواد اولیه خالصن اما چون نسبت مولیشونو دقیق گفته به نظر من منظورش همون خلوصه. و دیگه اینکه پوران گفته آب فاز غیر قابل امتزاجه در حالیکه صورت سوال دقیق گفته واکنش در یک فاز مایع صورت میگیره

saman001

عضو جدید
سلام دوستان من چندتا سوال دارم....1/ تا کنکور چه سالی ماشین حساب مجاز بوده؟(میخوام بدونم محاسبات در چه حد نیازه) 2/در کنکور زمان هردرس برای پاسخگویی مشخصه یا باید خودمون تقسیم کنیم؟ 3/یک کتاب خوب و سبک واسه کنترل چی پیشنهاد میکنید؟(خودم راهیان دارم خیلی سنگین و وقت گیره)....باتشکر:smile:

مهراآرام

عضو جدید
سلام دوستان من چندتا سوال دارم....1/ تا کنکور چه سالی ماشین حساب مجاز بوده؟(میخوام بدونم محاسبات در چه حد نیازه) 2/در کنکور زمان هردرس برای پاسخگویی مشخصه یا باید خودمون تقسیم کنیم؟ 3/یک کتاب خوب و سبک واسه کنترل چی پیشنهاد میکنید؟(خودم راهیان دارم خیلی سنگین و وقت گیره)....باتشکر:smile:

تا سال 85 ماشین حساب مجاز بوده.
نه زمان مشخصی نداره خودتون باید تنظیم کنیدبرای هر درس چقد لازمه وقت بزارید.
سومیو من نمیدونم چون کنترل جواب نمیدم ولی دست بچه ها کتاب پوران رو دیدم حجمش هم کمه.

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
سلام
تا اینجا که یادم میاد فکر می کنم تا سال 86 ماشین حساب مجاز بود !!
در مورد زمان پاسخ گویی، به خودتون بستگی داره !! کسی زمان مشخصی رو تعیین نکرده !! یک بار آزمون بدید متوجه می شوید که برای هر درس چه زمانی رو اختصاص دهید !!
و در مورد کنترل هم می تونم بگم من از کتاب پارسه خوندم نسبتا خوب بود !! ولی بهترین چیزی که کمکتون می کنه سوال حل کردنه !! ولی برای مباحث نمودار های بُد به بعد بهتره از روی یک کتاب بخونید تا کامل متوجه شوید !!

موفق باشید:gol:

Flamenc0

عضو جدید
راهیان دو تا کتاب کنترل داره...یکیش حجمش خیلی زیاده...من خودم وقتی رفتم بخرم دیدم حجمش از خود کتاب نیک آذر که کتاب مرجعه بیشتره !! نخریدمش...ولی یه کتاب کنترل دیگه هم راهیان داره که اون حجمش خوبه...روی جلدشم نوشته ویژه ی مهندسی شیمی

ئدز

عضو جدید
راهیان دو تا کتاب کنترل داره...یکیش حجمش خیلی زیاده...من خودم وقتی رفتم بخرم دیدم حجمش از خود کتاب نیک آذر که کتاب مرجعه بیشتره !! نخریدمش...ولی یه کتاب کنترل دیگه هم راهیان داره که اون حجمش خوبه...روی جلدشم نوشته ویژه ی مهندسی شیمی

اقا منم این سوال رو دارم که از چه سالی ماشین حساب غیر مجاز شده اخه یه سری محاسبات واقعا شدنی نیست مثلا توانهای اعشاری یا ln.356

مهراآرام

عضو جدید
اقا منم این سوال رو دارم که از چه سالی ماشین حساب غیر مجاز شده اخه یه سری محاسبات واقعا شدنی نیست مثلا توانهای اعشاری یا ln.356

آزمون ورودی سال 86 که بهمن 85 برگزار شده و بعد از اون استفاده ازماشین حساب غیرمجاز شده. ln عددای 2و3و5و7 روبلد باشید کافیه. بقیه هم از اینا بدست میاد دیگه.

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال : علت استفاده از خواص باقیمانده و اضافی تو ترمودینامیک محلولها چیه؟ مخصوصا من درک نمیکنم چرا از خواص اضافی استفاده میکنیم. اینا قرارداده یا مفهومی داره؟

Flamenc0

عضو جدید
برای اینکه ما همیشه با محلول های ایده آل سر و کار نداریم.... خواص ترمودینامیکی محلول های واقعی که ما باشون سر و کار داریم نسبت به محلول های ایده آل انحراف دارند که این انحراف رو با خواص اضافه نشون می دیم... و در گازها این انحراف رو با خواص باقی مانده ... مثلاً جرم مولکولی اضافه یک محلول یعنی اختلاف بین جرم مولکولی محلول واقعی و جرم مولکولی همان محلول وقتی که ایده آل باشه
یه سوال : علت استفاده از خواص باقیمانده و اضافی تو ترمودینامیک محلولها چیه؟ مخصوصا من درک نمیکنم چرا از خواص اضافی استفاده میکنیم. اینا قرارداده یا مفهومی داره؟

E.AP

عضو جدید
آزمون ورودی سال 86 که بهمن 85 برگزار شده و بعد از اون استفاده ازماشین حساب غیرمجاز شده. ln عددای 2و3و5و7 روبلد باشید کافیه. بقیه هم از اینا بدست میاد دیگه.

استفاده نکردن از ماشین حساب خیلی سخته من یک مقدار با این مسئله مشکل دارم :(
خیلی وقتم گرفته میشه وچکار کنم که یک کمی سرعتم بالاتر بره؟

P O U R I A

مدیر تالار
استفاده نکردن از ماشین حساب خیلی سخته من یک مقدار با این مسئله مشکل دارم :(
خیلی وقتم گرفته میشه وچکار کنم که یک کمی سرعتم بالاتر بره؟
تمرین .. تمرین ... تمرین :smile:

• Like
واکنش ها: E.AP

E.AP

عضو جدید
تمرین .. تمرین ... تمرین :smile:
:smile:
یعنی واقعا با تمرین کردن درست میشه؟ اخه من الان دارم درس ها رو دوره میکنم تست هایی رو که قبلا زدم رو دوباره میزنم اما باز هم به همون اندازه وقتم گرفته میشه :( کلا نمیدونم چکار کنم سرعت عملم یکم بالاتر بره می ترسم سر کنکور زمان کم بیارم:(

P O U R I A

مدیر تالار
:smile:
یعنی واقعا با تمرین کردن درست میشه؟ اخه من الان دارم درس ها رو دوره میکنم تست هایی رو که قبلا زدم رو دوباره میزنم اما باز هم به همون اندازه وقتم گرفته میشه :( کلا نمیدونم چکار کنم سرعت عملم یکم بالاتر بره می ترسم سر کنکور زمان کم بیارم:(
نگران کمبود وقت نباشید .. با تمرین همه چی درست میشه !!
در ضمن سوالات داره به سمت مفهومه شدن میره و خیلی به محاسبات نیاز نداره!! و اینکه قرار نیست که همه سوالات رو جواب بدید .. تو وقتش بگردید سوالات آسون رو جواب بدید بعد هر چقر که وقت داشتید سوالای وقت گیر دیگه رو حل کنید ...
همه مثل شما هستن !! هیچ نمی خواد خودتون رو نگران این قضیه کنید .. هنوز کسی از کنکور بیرون نیومده بگه که وقت اضافه اوردم !!!:)

E.AP

عضو جدید
نگران کمبود وقت نباشید .. با تمرین همه چی درست میشه !!
در ضمن سوالات داره به سمت مفهومه شدن میره و خیلی به محاسبات نیاز نداره!! و اینکه قرار نیست که همه سوالات رو جواب بدید .. تو وقتش بگردید سوالات آسون رو جواب بدید بعد هر چقر که وقت داشتید سوالای وقت گیر دیگه رو حل کنید ...
همه مثل شما هستن !! هیچ نمی خواد خودتون رو نگران این قضیه کنید .. هنوز کسی از کنکور بیرون نیومده بگه که وقت اضافه اوردم !!!:)
ممنون ;) امیدوارم بتونم این مشکلو با تمرین بیشتر حل کنم :w10:

ئدز

عضو جدید
سلام اگه ازمون پارسه رو ثبت نام کنیم میتونیم از بخش همپا استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟؟یا باید برای مشاوره هم ثبت نام میکردیم.راستی من بخشای 25 درصد اول خوندم اما دوره نداشتم امروز هم ثبت نام کردم چی کار کنم؟زیییییییییییاده

P O U R I A

مدیر تالار
سلام اگه ازمون پارسه رو ثبت نام کنیم میتونیم از بخش همپا استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟؟یا باید برای مشاوره هم ثبت نام میکردیم.راستی من بخشای 25 درصد اول خوندم اما دوره نداشتم امروز هم ثبت نام کردم چی کار کنم؟زیییییییییییاده
سلام
بله .. برای استفاده از بخش همپا هزینه ای نمی گیرن !!
اشکالی نداره !! تا جایی که می تونید مرور کنید ... مرور اصلیتون رو می تونید برای آزمون 50درصد اول بذارید !!
آزمون های اول بیشتر جنبه آموزشی داره و اگر رتبتون بد شد اصلا بهش اهمیت ندید و محکم به درس خوندن ادامه بدید !!

ئدز

عضو جدید
میشه تعریف کلی خاصیت سیستم تو ترمودینامیک رو بگید؟ما دو خاصیت مقداری و شدتی داریم و دو نوع تابع داریم1-حالت 2- مسیری تو راهیان در تست ها به تعریفی که من میگم تابع حالت میگه خاصیت

E.AP

عضو جدید
میشه تعریف کلی خاصیت سیستم تو ترمودینامیک رو بگید؟ما دو خاصیت مقداری و شدتی داریم و دو نوع تابع داریم1-حالت 2- مسیری تو راهیان در تست ها به تعریفی که من میگم تابع حالت میگه خاصیت
سلام دوست عزیز
اینطور که من متوجه شدم به طور کلی خواص اون چیزی هست که حالت سیستم رو مشخص می کنه مثلا اینکه سیستم در چه دمایی یا در چه فشاریه و یا انتالپی سیستم چقدره و ...
یعنی فشار,دما,انتالپی , انتروپی و ... همگی خواص سیستم هستند(که جهت تشخیص اینکه یک پارامتری که دارید از جمله خواص سیستم هست یا نه باید دقت داشته باشید که در صورتی یک خاصیت سیستم به حساب میاد که انتگرال روی سطح بسته برای اون مساوی صفر باشه)
حالا این خواص به دوسته کلی تقسیم میشن :
1-خواص شدتی :که به مقدار سیستم بستگی نداره مثل :دما و فشار
2- خواص مقداری: که به مقدار سیستم وابسته است مثل :انتالپی و ...
حالا خود این خواصی رو که معرفی کردیم ممکنه:
1-تابع نقطه ای باشند(یعنی به مسیر انجام فرآیند وابسته نیستند و فقط به نقطه ابتدایی و انتهایی مسیر وابسته اند و به همین دلیل هم هست که دیفرانسیل اونها به صورت کامله یعنی به صورت یک اختلافه که همون اختلاف مقدار ثانویه منهای اولیه است مثل:آنتالپی,آنتروپی و....)
2- تابع مسیر باشند(که به مسیر انجام و فرآیند وابسته هستند و به همین دلیله که دیفرانسیل اونها به صورت ناقص یا جزئی است و حاصل دیفرانسیلشون برابر با یک مقدار نه یه اختلاف!!! مثل :کار و گرما)
امیدوارم منظورتون همین بوده باشه

آخرین ویرایش:

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خسته نباشین

میگم کسی اطلاعی از روش جی 5 داره؟؟

بعد مرور 16 چیکار کنیم..د.باره کی مرورش کنیم؟؟

ممنوم میشم جواب بدین

P O U R I A

مدیر تالار
سلام بچه ها خسته نباشین

میگم کسی اطلاعی از روش جی 5 داره؟؟

بعد مرور 16 چیکار کنیم..د.باره کی مرورش کنیم؟؟

ممنوم میشم جواب بدین
سلام
اگه جی 5 همون روش حفظ لغته ... می دونم که بعد از دوره 16 روزش یه دوره 32 روز داره و یکی هم 72 تا .. بعد تموم میشه و از دوره خارج میشه !!

بالا