mohandes-87
عضو جدید
من پورانو خوندم عالی بود ولی راهیانو نخوندم که بتونم نظر بدمبچه ها كسي نميدونه براي درجه آزادي كدوم بخونيم؟ پوران يا راهيان؟
من پورانو خوندم عالی بود ولی راهیانو نخوندم که بتونم نظر بدمبچه ها كسي نميدونه براي درجه آزادي كدوم بخونيم؟ پوران يا راهيان؟
مشكل من اينجاست هركدوم با يك روش حل كردن و به يك جواب متفاوت رسيدن تقريبا منطقي هم به نظر ميادمن پورانو خوندم عالی بود ولی راهیانو نخوندم که بتونم نظر بدم
مشكل من اينجاست هركدوم با يك روش حل كردن و به يك جواب متفاوت رسيدن تقريبا منطقي هم به نظر مياد
بچه ها منظور از نمره کل بزرگتر و مساوی 1 تو تکمیل ظرفیت ارشد که اعلام کردن چیه؟!!... تو کارنامه اولیه یه نمره کل زده که خب مال همه بزرگتر مساوی یکه فک کنم!!
بچه ها كسي نميدونه براي درجه آزادي كدوم بخونيم؟ پوران يا راهيان؟
فكر كنم منظورش براي همه كسايي هست كه شركت كردنکسی نمی دونه ؟؟؟![]()
مثلا تست سال 88 سيستم آب و بخار( cacl2 به آب)توضیحات راهیان کاملتره. با روش هر کدوم هم که تستا رو حل کنید جواب مشابه بدست میارید چون کلا چیزی که گفتن یکیه فقط بیانشون متفاوته. تحلیلاشون تو تستا تقریبا قانع کنندست اما جوابای پوران به کلید سازمان سنجش نزدیکتره. اگه تست خاصی مد نظرتونه عنوان کنید.
تست 88: دوفاز و سه کامپوننت و یک واکنش محدودیت هم نداریم . البته راهیان برای مولهای یونها محدودیت در نظر گرفته اما پوران و مدرسان و کلید سنجش . علت دقیقشو نمیدونم. اما اینو میدونم که اگه از خالص بودن واکنش دهنده ها صحبت بشه کسرهای مولی محصولات برابرند و این یه محدودیته. اما برای این تست اولا که اگر چه واکنش دوطرفست اما تو صورت تست هدف تشکیل کلسیم کلرید هست پس شاید بشه واکنش برگشت رو خیلی جدی نگرفت و دوما این برابری کسر مولی معمولا برای گازها مطرح میشه اما اینجا ما یون داریم. (البته این توجیهه و من جواب کاملا علمی ندارم) تست 86 هم جوابش میشه 2 متغیر : یک فاز و 4 کامپوننت و یک واکنش داریم برابری تعداد مولها ی اولیه هم یک محدودیته و تعداد مولهای ثانویه هم یک محدودیته البته این تحلیل منه. تو صورت سوال واضح نگفته که مواد اولیه خالصن اما چون نسبت مولیشونو دقیق گفته به نظر من منظورش همون خلوصه. و دیگه اینکه پوران گفته آب فاز غیر قابل امتزاجه در حالیکه صورت سوال دقیق گفته واکنش در یک فاز مایع صورت میگیرهمثلا تست سال 88 سيستم آب و بخار( cacl2 به آب)
يا تست سال 86 واكنش اسيد استيك به اتانول
سلام دوستان من چندتا سوال دارم....1/ تا کنکور چه سالی ماشین حساب مجاز بوده؟(میخوام بدونم محاسبات در چه حد نیازه) 2/در کنکور زمان هردرس برای پاسخگویی مشخصه یا باید خودمون تقسیم کنیم؟ 3/یک کتاب خوب و سبک واسه کنترل چی پیشنهاد میکنید؟(خودم راهیان دارم خیلی سنگین و وقت گیره)....باتشکر![]()
سلامسلام دوستان من چندتا سوال دارم....1/ تا کنکور چه سالی ماشین حساب مجاز بوده؟(میخوام بدونم محاسبات در چه حد نیازه) 2/در کنکور زمان هردرس برای پاسخگویی مشخصه یا باید خودمون تقسیم کنیم؟ 3/یک کتاب خوب و سبک واسه کنترل چی پیشنهاد میکنید؟(خودم راهیان دارم خیلی سنگین و وقت گیره)....باتشکر![]()
سلام دوستان من چندتا سوال دارم....1/ تا کنکور چه سالی ماشین حساب مجاز بوده؟(میخوام بدونم محاسبات در چه حد نیازه) 2/در کنکور زمان هردرس برای پاسخگویی مشخصه یا باید خودمون تقسیم کنیم؟ 3/یک کتاب خوب و سبک واسه کنترل چی پیشنهاد میکنید؟(خودم راهیان دارم خیلی سنگین و وقت گیره)....باتشکر![]()
راهیان دو تا کتاب کنترل داره...یکیش حجمش خیلی زیاده...من خودم وقتی رفتم بخرم دیدم حجمش از خود کتاب نیک آذر که کتاب مرجعه بیشتره !! نخریدمش...ولی یه کتاب کنترل دیگه هم راهیان داره که اون حجمش خوبه...روی جلدشم نوشته ویژه ی مهندسی شیمی
اقا منم این سوال رو دارم که از چه سالی ماشین حساب غیر مجاز شده اخه یه سری محاسبات واقعا شدنی نیست مثلا توانهای اعشاری یا ln.356
یه سوال : علت استفاده از خواص باقیمانده و اضافی تو ترمودینامیک محلولها چیه؟ مخصوصا من درک نمیکنم چرا از خواص اضافی استفاده میکنیم. اینا قرارداده یا مفهومی داره؟
آزمون ورودی سال 86 که بهمن 85 برگزار شده و بعد از اون استفاده ازماشین حساب غیرمجاز شده. ln عددای 2و3و5و7 روبلد باشید کافیه. بقیه هم از اینا بدست میاد دیگه.
تمرین .. تمرین ... تمریناستفاده نکردن از ماشین حساب خیلی سخته من یک مقدار با این مسئله مشکل دارم
خیلی وقتم گرفته میشه وچکار کنم که یک کمی سرعتم بالاتر بره؟
تمرین .. تمرین ... تمرین![]()
نگران کمبود وقت نباشید .. با تمرین همه چی درست میشه !!
یعنی واقعا با تمرین کردن درست میشه؟ اخه من الان دارم درس ها رو دوره میکنم تست هایی رو که قبلا زدم رو دوباره میزنم اما باز هم به همون اندازه وقتم گرفته میشهکلا نمیدونم چکار کنم سرعت عملم یکم بالاتر بره می ترسم سر کنکور زمان کم بیارم
![]()
ممنوننگران کمبود وقت نباشید .. با تمرین همه چی درست میشه !!
در ضمن سوالات داره به سمت مفهومه شدن میره و خیلی به محاسبات نیاز نداره!! و اینکه قرار نیست که همه سوالات رو جواب بدید .. تو وقتش بگردید سوالات آسون رو جواب بدید بعد هر چقر که وقت داشتید سوالای وقت گیر دیگه رو حل کنید ...
همه مثل شما هستن !! هیچ نمی خواد خودتون رو نگران این قضیه کنید .. هنوز کسی از کنکور بیرون نیومده بگه که وقت اضافه اوردم !!!![]()
انشالا !!ممنونامیدوارم بتونم این مشکلو با تمرین بیشتر حل کنم
![]()
سلامسلام اگه ازمون پارسه رو ثبت نام کنیم میتونیم از بخش همپا استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟؟یا باید برای مشاوره هم ثبت نام میکردیم.راستی من بخشای 25 درصد اول خوندم اما دوره نداشتم امروز هم ثبت نام کردم چی کار کنم؟زیییییییییییاده
سلام دوست عزیزمیشه تعریف کلی خاصیت سیستم تو ترمودینامیک رو بگید؟ما دو خاصیت مقداری و شدتی داریم و دو نوع تابع داریم1-حالت 2- مسیری تو راهیان در تست ها به تعریفی که من میگم تابع حالت میگه خاصیت
سلامسلام بچه ها خسته نباشین
میگم کسی اطلاعی از روش جی 5 داره؟؟
بعد مرور 16 چیکار کنیم..د.باره کی مرورش کنیم؟؟
ممنوم میشم جواب بدین
340تومن واسه 4 تا آزمون زیاد نیست ؟چر امیشه شرکت کرد قیمتش هم 340 تومنه اگه اشتباه نکرده باشم