سلام ! ترم 6 که دیر نیست تازه زود هم هست !! از آی تی میخواین مهندسی شیمی بدین ؟! اگه اینجوره خیلی باید وقت بذارید و کلی کتاب جدید بخونید ...سلام به همگی! من الان ترم 6 کارشناسی آی تی هستم و امسال میخوام کنکور ارشد بدم ،ولی نمیدونم از کجا وچه جوری شروع کنم !ازچه کتابهایی استفاده کنم ؟اصلا الان دیر نیست؟؟؟؟؟؟؟
سلام. اگه پایه ی درسی نسبتا خوبی داری لازم نیس اصلا کتابای مرجع رو بخونی . همونطور که دوستان هم گفتن فقط جاهایی که واسه خودت مبهمه به کتابای رفرنس رجوع کن. رتبه خوب میاری اگه همینجوری ادامه بدی. ترمو 1 و2 رو تموم کردی کامل با تستاش خیلی هم خوبه خوشبحالت ! درسها رو با هم ببری جلو بهتره تا تک تکسلام دوستان
من ترم 7 هستم و میخوام امسال کنکور کارشناسی ارشد رو شرکت کنم اما متاسفانه چون وقت کافی ندارم نمی تونم کتاب مرجع مطالعه کنم و در حال حاضر دارم از روی کتاب های راهیان ارشد مطالعه می کنم به نظر شما می تونم فقط با مطالعه کتاب های راهیان ارشد و تست زدن رتبه خوبی بیارم؟ تا الان هم فقط تونستم ترمو 1و 2 رو به طور کامل همراه با تست هاش تموم کنم به نظر شما کم نیست؟ و وقت می کنم بقیه درس هارو هم مطالعه کنم و تموم کنم؟
ممنون دوست عزیزسلام. اگه پایه ی درسی نسبتا خوبی داری لازم نیس اصلا کتابای مرجع رو بخونی . همونطور که دوستان هم گفتن فقط جاهایی که واسه خودت مبهمه به کتابای رفرنس رجوع کن. رتبه خوب میاری اگه همینجوری ادامه بدی. ترمو 1 و2 رو تموم کردی کامل با تستاش خیلی هم خوبه خوشبحالت ! درسها رو با هم ببری جلو بهتره تا تک تک
مکانیک رو من از پاسه میخونم که خیلی خوب توضیح داده ،، راکتور هم از راهیان بخون خیلی خوبه ، حداقل من که از راضیم ...سلام بچه ها خسته نباشید.
من ترمو رو از پوران،حرارتو از راهیان و جرم و ریاضی رو از پارسه میخونم این کتابا خیلی خوب توضیح دادن ولی هنوز نمیدونم برای سیالات و راکتور چه کتابی خوبه؟کتاب سیالاته پورانو که گرفتم اصلا خوب نبود.ممنون میشم راهمنایی کنید؟
مهدی داداش خلاصه نویسی که میکنی آره ؟ این فراموشی عادیه ، منم همینجوریم ولی خب وقتی ایشالا پرونده کتاب هارو بستی رفتی واسه تست دیگه اونوقت فقط از خلاصه نویسی های خودت که میخونی میبینی هر دور همش درصد فراموشیت کمتر و کمتر میشهنمیدونم چرا هر چیو که میخونم فراموش میکنم.شما هم اینطورین یا فقط من اینطوریم؟؟؟؟؟/
مکانیک رو من از پاسه میخونم که خیلی خوب توضیح داده ،، راکتور هم از راهیان بخون خیلی خوبه ، حداقل من که از راضیم ...
خلاصه نویسی رو گذاشتم از دور دوم به بعدمهدی داداش خلاصه نویسی که میکنی آره ؟ این فراموشی عادیه ، منم همینجوریم ولی خب وقتی ایشالا پرونده کتاب هارو بستی رفتی واسه تست دیگه اونوقت فقط از خلاصه نویسی های خودت که میخونی میبینی هر دور همش درصد فراموشیت کمتر و کمتر میشه
به خودت استرس نده . . .
خلاصه نویسی رو گذاشتم از دور دوم به بعد
تست کجا شرکت میکنی؟؟
والله با مشاوره هایی که از دوستان گرفتم ، میخوام پارسه شرکت کنم ...
تو چی ؟ کجا شرکت میکنی ؟ از کسی راجع به آزمون ها اطلاعات گرفتی ؟
...مدرسان شریف کلاس ترمودینامیکش خوب بود ولی فقط تا قسمت مشترکش با مکانیک چون استادش شفیع زاده بود که اصلا قسمت مهندسی شیمی رو بلد نبود...در کل پیشنهاد میکنم که مدرسان کلاس شرکت نکنیدمن نمیدونم همه میگن پارسه خوبه اما من میخوام سه تا از درسا رو برم کلاس مدرسان شریف..نمیدونم اگه پارسه برم با اون کلاسا جور میاد یا نه.کلاساش هم انلاینه نشنیدی در موردش؟؟؟؟قیمتاش خیلی پایینه.نمیدونم خوبه یا نه
بچه ها سلام
یه نصیحت یا بهتر بگم یه پیشنهاد دوستانه :
برید سربازی پسرا
اینو جدی میگم وقت واسه ارشد همیشه هست ولی شرایط سربازی داره روز به روز سختتر میشه
خود دانید
شما مدرسان میرفتین؟؟؟؟به نظرتون هیچ تاثیری نداره؟...مدرسان شریف کلاس ترمودینامیکش خوب بود ولی فقط تا قسمت مشترکش با مکانیک چون استادش شفیع زاده بود که اصلا قسمت مهندسی شیمی رو بلد نبود...در کل پیشنهاد میکنم که مدرسان کلاس شرکت نکنید
...چرا تاثیر که داره به خصوص تست هایی که حل میشه سر کلاس مفیده..به نظرم کلاس تست بیشتر از درس سر کلاس به درد میخوره..شما مدرسان میرفتین؟؟؟؟به نظرتون هیچ تاثیری نداره؟
سلام دوستان من ÷ارسال تو ارشد رتبه ام 2700شد با اینکه انتخاب رشته کردم فکر نمیکنم قبول بشم نظر شما چیه؟اگه از الان شروع کنم میتونم رتبه خوب بیارم؟
کنترل چه بخش هاییش رو بخونیم کافیه؟جون نمی خوام خیلی روش وقت بزارم
منم با این نظر موافقمسلام ..
به نظر من می شه تو یک هفته و یا حداکثر 2 هفته ای کل کنترل رو خوند و تست هم زد بصورتی که بشه راحت 50 درصد تو کنکور زد ... من به شما توصیه می کنم که برای همه کنترل وقت بذارید ... چون الان زمان کافی دارید .. بهتره درسای دیگتون رو بخونید هفته های آخر اگر وقت اضافه آوردید بذارید برای کنترل ... یکی ز دوستام بود که فقط هفته آخر 3 روز کامل وقت روی کنترل گذاشت و 45 درصد زد ... پس حتما برای کنترل وقت بذارید ...اما نه زیاد .. یه نگگاه کوچولو هم اگه به تست های کنکور بیندازید متوجه می شوید که تنوع بالایی در طرح سوال نداریند و میشه راحت 50 درصد زد ...
جدول راوث،دیاگرام بد،نمودار جعبه ای،پایداری نایکوئیست( روش رسمش رو نمیخواد بخونید).پاسخ گذرا و اگر وقت کردید مکان ریشه.کتابای کنترل مهندسی شیمی خیلی کتابهای جالبی نیستند.من کتاب "مهندسی سیستم های کنترل" نوشته "آریاز برادرانی" رو پیشنهاد میکنم.کتاب واسه برقی ها هست ولی مباحث بالا رو خیلی خوب توضیح داده بدون پیچیدگی.کنترل چه بخش هاییش رو بخونیم کافیه؟جون نمی خوام خیلی روش وقت بزارم
سلام ..
به نظر من می شه تو یک هفته و یا حداکثر 2 هفته ای کل کنترل رو خوند و تست هم زد بصورتی که بشه راحت 50 درصد تو کنکور زد ... من به شما توصیه می کنم که برای همه کنترل وقت بذارید ... چون الان زمان کافی دارید .. بهتره درسای دیگتون رو بخونید هفته های آخر اگر وقت اضافه آوردید بذارید برای کنترل ... یکی ز دوستام بود که فقط هفته آخر 3 روز کامل وقت روی کنترل گذاشت و 45 درصد زد ... پس حتما برای کنترل وقت بذارید ...اما نه زیاد .. یه نگگاه کوچولو هم اگه به تست های کنکور بیندازید متوجه می شوید که تنوع بالایی در طرح سوال نداریند و میشه راحت 50 درصد زد ...
آقا دمت گرم
این جور نکات فوق العادس.اصلا یکی از مشکلا من همین بود .بعضی وقتا بی حوصله می شدم.جرم و عملیات و چجور خوندین؟از چی خوندین؟
کتاب رفرنس صلاح هست یا نه؟