راسته شيمي خيلي سخته؟ من ميخوام شيمي بزنم نميدونم بعد صنايع بزنم يا قبلش(هردو رو يه اندازه دوست دارم)
بسیار بسیار بسیار رشته خفن و سختیه !راسته شيمي خيلي سخته؟ من ميخوام شيمي بزنم نميدونم بعد صنايع بزنم يا قبلش(هردو رو يه اندازه دوست دارم)
بهتاش توضیح داده بود ، نه مناشکان یادته قبلا یه راهنماییهایی واسه MBA کردی؟
میتونی اطلاعات دقیقتری بهم بدی در مورد دروسی که میاد و ضرایبشون رو...
یه سرچ کنی تو گوگل کلی مطلب در موردش میارهاشکان یادته قبلا یه راهنماییهایی واسه MBA کردی؟
میتونی اطلاعات دقیقتری بهم بدی در مورد دروسی که میاد و ضرایبشون رو...
امیر کبیر و شریف نه... دقت کن جوجو جان منطقه سه هست..خوب دوسته من فکر کنم شانس قبولیتون توی دانشگاه صنعتی اصفهان 70 درد باشه
در اون مورد نمیدونم
فکر کنم شانس قبولیتون دانشگاه فنی تهران 30 درصد و صنعتی شریف هم همین و امیر کبیر 20 درصد احتمالن
البته اطلاعات دقیقی ندارم !
امیر کبیر و شریف نه... دقت کن جوجو جان منطقه سه هست..
اما خب باید ببینی اصفهان تو قطبت هست یا نه... احتمالش زیاده.
مشکل اینجاس که سر سوزن پارتی ندارم !! شانسی هست؟ مهندسی شیمی بهتر نیست؟
مهمترین راه برای استخدام در شرکت نفت ، شرکت در آزمونهای استخدامی است. بعد از قبولی در امتحان کتبی که کار مشکلی نیست باید در مصاحبه های فنی هم نمره کافی بیاری.مشخصه که مثل هر جای دیگه ( حتی صف نانوایی!) داشتن پارتی میتونه کمکت کنه. اما تجربه چندین ساله کار من در شرکت نفت و انجام چندین مصاحبه استخدامی فنی با متقاضیان به من ثابت کرده که بهترین پارتی هر کسی سواد و دانش فنی اشه. من خودم کسی رو که 10 نفر سفارشش رو کرده بودند رد کردم ( به خاطر بی سوادی ) و کسی رو که فقط با تکیه بر معلومات فنی اش اومده بود با نمره ی بالا قبول کردم.سلام خسته نباشید.خواستم بدونم آیا ورود به شرکت نفت و استخدام شدن پارتی میخواد یا اینکه اگه دانش آموخته خوبی باشی میتونی استخدام شی؟ و آیا قبول شدن در رشته مهندسی نفت دانشگاههای تهران و شهرستان مزایا ومعایبی نسبت به قبولی در نفت دانشگاه صنعت نفت دارد یا خیر ممنون
سال ما يعني سال 85 تا 900 منطقه 3 قبول شده بود890 متطقه 3 شانس قبولي شيمي اصفهان رو دارم؟ مواد تهران چي؟ممنون ميشم كمك كنين![]()