[ گفت و گو ] انتخاب رشته کارشناسی ارشــد و دکتــرا

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست من اول شیمی نه و مهندسی شیمی
نه عزیزم، بستگی به نوع علاقتون و توانایی هاتون میتونه سخت یا آسون باشه واستون !

Fateme_Smaily

عضو جدید
سلام
راجع به رشته ي مهندسي شيمي بايد بگم كه سخت هست چون شما بايد تو رياضي شيمي و فيزيك هرسه قوي باشيد و قدرت تجزيه و تحليل خوبي داشته باشيد.
تو اين رشته رياضيات از همه مهمتره برخلاف نامش.
رشته ي صنايع هم رشته ي خوبيه شما بايد سلايق و استعددادهاتون و خوب در نظربگيريد .اين تصميم بزرگيه.
براتون ارزوي موفقيت دارم.:gol:

Excalibur

عضو جدید
راسته شيمي خيلي سخته؟ من ميخوام شيمي بزنم نميدونم بعد صنايع بزنم يا قبلش(هردو رو يه اندازه دوست دارم)

اگه منظورتون مهندسی شیمی هستش از نظر من که با علاقه واردش شدم رشته شیرینیه...مسلما سختی هایی هم داره اما هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد.
صنایع آسونتر هستش اما ادامه تحصیلش سختتره
اگه میخوای مهندسی شیمی رو بزنی باید اینو بدونی که این رشته کاملا جدا از اسمشه...تو این رشته ریاضی و فیزیک و شیمی به هم پیوند خورده مخصوصا ریاضی و فیزیک...
اینکه میگن سخته چون با دبیرستان مقایسه اش میکنند.هر رشته ای سختییه خودشو داره اما مهندس شیمی نیاز به تامل بیشتر روی مسائل داره

اما شیمی...اطلاعات زیادی ندارم...رشته ای آزمایشگاهی بیشتر و خیلی از صنایع پایین تره
برای این رشته به قسمت غیر مهندسی مراجعه کن...

راسته شيمي خيلي سخته؟ من ميخوام شيمي بزنم نميدونم بعد صنايع بزنم يا قبلش(هردو رو يه اندازه دوست دارم)
بسیار بسیار بسیار رشته خفن و سختیه !
نکنه این رشترو انتخاب کنیا . یه وقت خدایی نکرده کم میاریو مجبور به انصراف میشی :d
( باید بالاخره جا واسه بازار کار خودمون در آینده باز کنیم یا نه ؟!!! ):d

اشکان یادته قبلا یه راهنماییهایی واسه MBA کردی؟
میتونی اطلاعات دقیقتری بهم بدی در مورد دروسی که میاد و ضرایبشون رو...
یه سرچ کنی تو گوگل کلی مطلب در موردش میاره
ولی بهتره که با کسی که این رشترو میخونه مشورت کنی

mahmud-62446883

عضو جدید
دانشگاه صنعت نفت یا تهران و صنعتی اصفهان؟

دانشگاه صنعت نفت یا تهران و صنعتی اصفهان؟

با سلام خدمت دوستان.بچه ها قبولی شیمی در دانشگاه صنعت نفت(اهواز) مزیت خاص و یا عیب خاصی داره؟مثلا کسی تهران مهندسی شیمی در میاد بره صنعت نفت بهتره یا تهران ؟

itsecurity

عضو جدید
کمک در گرایش ها ...

کمک در گرایش ها ...

سلام رفقا نه خسته‌!‌ دوستان بازار کار و محیط کار گرایشهای مختلف مهندسی شیمی چطوره؟مثلا گاز-طراحی فرایندهای صنایع نفتی - صنایع غذایی ....

itsecurity

عضو جدید
راهنمایی

راهنمایی

سلام خسته نباشید.خواستم بدونم آیا ورود به شرکت نفت و استخدام شدن پارتی میخواد یا اینکه اگه دانش آموخته خوبی باشی میتونی استخدام شی؟ و آیا قبول شدن در رشته مهندسی نفت دانشگاههای تهران و شهرستان مزایا ومعایبی نسبت به قبولی در نفت دانشگاه صنعت نفت دارد یا خیر ممنون

mohammad69

عضو جدید
890 متطقه 3 شانس قبواي شمي اصفهان رو دارم؟ مواد تهران چي؟

890 متطقه 3 شانس قبواي شمي اصفهان رو دارم؟ مواد تهران چي؟

890 متطقه 3 شانس قبولي شيمي اصفهان رو دارم؟ مواد تهران چي؟ممنون ميشم كمك كنين ;);)

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب دوسته من فکر کنم شانس قبولیتون توی دانشگاه صنعتی اصفهان 70 درد باشه

در اون مورد نمیدونم

فکر کنم شانس قبولیتون دانشگاه فنی تهران 30 درصد و صنعتی شریف هم همین و امیر کبیر 20 درصد احتمالن
البته اطلاعات دقیقی ندارم !

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی مهندس شیمی شدی ایشالا دیگه درخواستاتو توی قسمت مربوطه بدید

اون مهم ها رو بالا ببینین، تاپیکا منظورمه، هر کدوم درخواستا، و کلی چیز دیگه هست

با تشکر !

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خوب دوسته من فکر کنم شانس قبولیتون توی دانشگاه صنعتی اصفهان 70 درد باشه

در اون مورد نمیدونم

فکر کنم شانس قبولیتون دانشگاه فنی تهران 30 درصد و صنعتی شریف هم همین و امیر کبیر 20 درصد احتمالن
البته اطلاعات دقیقی ندارم !
امیر کبیر و شریف نه... دقت کن جوجو جان منطقه سه هست..
اما خب باید ببینی اصفهان تو قطبت هست یا نه... احتمالش زیاده.

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امیر کبیر و شریف نه... دقت کن جوجو جان منطقه سه هست..
اما خب باید ببینی اصفهان تو قطبت هست یا نه... احتمالش زیاده.

رتبه زیر 500 منطقه 3، 80 درصد احتمال قبولیش هست، حالا من اونو آوردم 30 تا 20 درد
آمار خوبیه !

itsecurity

عضو جدید
مشکل اینجاس که سر سوزن پارتی ندارم !! شانسی هست؟ مهندسی شیمی بهتر نیست؟

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشکل اینجاس که سر سوزن پارتی ندارم !! شانسی هست؟ مهندسی شیمی بهتر نیست؟

دو حالت داری
یا یه مهندس خوب و عالی میشی که براحتی میری سر بهترین کار
و اگه عادی باشی و یا زیر عادی بشدت پارتی میخوای

و تو پارتی نداری، پس مهندس توووپی بشو
شیمی هم بهمین راحتیا نیست
سالانه 100 ها نفر فارغ التحصیل داریم، چه نعدادش میرن سره کار ؟ چه تعدادش کار بلدن ؟!

sinasepehri

عضو جدید
سلام خسته نباشید.خواستم بدونم آیا ورود به شرکت نفت و استخدام شدن پارتی میخواد یا اینکه اگه دانش آموخته خوبی باشی میتونی استخدام شی؟ و آیا قبول شدن در رشته مهندسی نفت دانشگاههای تهران و شهرستان مزایا ومعایبی نسبت به قبولی در نفت دانشگاه صنعت نفت دارد یا خیر ممنون
مهمترین راه برای استخدام در شرکت نفت ، شرکت در آزمونهای استخدامی است. بعد از قبولی در امتحان کتبی که کار مشکلی نیست باید در مصاحبه های فنی هم نمره کافی بیاری.مشخصه که مثل هر جای دیگه ( حتی صف نانوایی!) داشتن پارتی میتونه کمکت کنه. اما تجربه چندین ساله کار من در شرکت نفت و انجام چندین مصاحبه استخدامی فنی با متقاضیان به من ثابت کرده که بهترین پارتی هر کسی سواد و دانش فنی اشه. من خودم کسی رو که 10 نفر سفارشش رو کرده بودند رد کردم ( به خاطر بی سوادی ) و کسی رو که فقط با تکیه بر معلومات فنی اش اومده بود با نمره ی بالا قبول کردم.

k_siroos

مدیر بازنشسته
دفترچه شماره 2 كنكور ارشد 1387

دفترچه شماره 2 كنكور ارشد 1387

سلام به همه دوستان .

در پيوست اين پيام ، دفترچه شماره 2 كنكور ارشد سال 1387 رو گذاشتم . شما مي تونيد با مراجعه به اين دفترچه از ظرفيت كليه رشته ها و گرايش هاي هر رشته و تعداد ظرفيت هر دانشگاه در نوبت روزانه و شبانه براي هر دانشگاه و هر گرايش مطلع شويد . ;)

سرور : Rapid Share
حجم فايل : 2411 كيلو بايت

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.گرایش طراحی فرآیند صنایع نفت هستم.فکر کنم الان بهتره بشینی ارشد بخونی تا جواب منو بدید:).

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم هیچ وقت اشتباه منو نکنید که به خاطر مسافت طولانی از رفتن به دانشگاه نفت خودداری کردم.

مينا جون!

عضو جدید
نياز به جزوه براي كنكور ارشد مهندسي شيمي

نياز به جزوه براي كنكور ارشد مهندسي شيمي

سلام
من ميخوام كنكور ارشد مهندسي شيمي شركت كنم ولي چون رشته كارشناسيم اين نبوده نميدونم چي بايد بخونم و از كجا شروع كنم. اگه كسي كه كارشناسيشو تموم كرده بتونه جزوه يا كتاباشو در اختيارم بزاره و راهنماييم كنه ممنون ميشم. البته از خجالتش در ميام!

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما کشاورزی خوندین و حالا میخواین م.شیمی امتحان بدین ؟ جدی که نمیگین ؟
من م.شیمی خوندم بعد برم ارشد معماری اکزم بدم ؟

خوب بهر حال شما بهتر خودتون و توانایی هاتون رو میشناسین و اینکه خودتون این تصمیم رو گرفتین و از همه مهمتره این

من الان ترم 4 رو تموم کردم ! یه اطلاعات ناقصی دارم، آخه من با ترمم میرم جلو و کتابا رو میخونم و ....
1- به اینجا برید !
2- اینم از دروس

ضرایب دروس مهندسی شیمی در کارشناسی ارشد
کل دروسی که برای مهندسی شیمی(در رشته های زیر) در کارشناسی ارشد می آید:
1- زبان تخصص انگلیسی2-سنتیک و طراحی راکتور3-انتقال جرم و عملیات واحد
4-مکانیک سیالات5-انتقال حرارت6-ترمودینامیک7-بیوشیمی و میکروبیولوژی عمومی
8-کنترل فرآیند9-ریاضیات(کاربردی-عددی)

ضرایب برای رشته ها:
مهندسی شیمی(1;2;4;2;3;3;0;1;3)
صنایع غذایی(1;1;2;1;1;1;1;1;0)
بیوتکنولوژی(1;1;1;1;1;1;1;0;0)
مهندسی فرآیند(1;2;3;3;3;2;0;1;0)
مهندسی محیط زیست(1;2;2;2;1;1;0;0;0)

موفق باشین

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
منابع و اطلاعاتی در رشته ارشد مهندسی داروسازی ( همونی که به م.شیمی مربوط میشه ) میخوام
کسی هست مرا یاری کند ؟

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سوال پرسیده بودم انگاری ثبت نشده :w06:
دوباره باید بنویسم

تو اون لینکی که صفحه اول هستش کلی منبع نوشتن
مثلن واسه حرارت هم هولمن هم اینکروپرا رو معرفی کرده
باید جفتش خونده شه یا فقط یکیش اونم بصورت دلخواه !!!!

بالا