slg
عضو جدید
سلام لطفا کمک کنید درباره زیست پزشکی چی میدونید من با رتبه 287 تهران روزانه قبول میشم؟؟؟؟![]()
ببخشید اشتباه شد تو اصلاحیه سنجش حذف شده درباره تربیت مدرس چی ؟؟؟؟
سلام لطفا کمک کنید درباره زیست پزشکی چی میدونید من با رتبه 287 تهران روزانه قبول میشم؟؟؟؟![]()
...پارسال و امسال ظرفیت تهران تو رشته بیو کمتر از سال 90 شده شاید دلیلش این بوده..ولی امیدوار باشین شما چون حساب و کتاب نداره سال به سال تفاوت داره...راستي يكي از دوستانم پارسال با 70 بيو روزانه هيچ كدوم از تهران ها رو نياورده... اين نگرانم ميكنه
شما 89 بیو بودید اگه اشتباه نکنم.من آمار بیو تهران رو واستون گرفتم گفتن سال 90 آخرین رتبه روزانه بیو تربیت مدرس 78 بوده.به نظرم شانس علم و صنعت رو داشته باشید(البته من از وضعیت استاداش خبر ندارم).در ضمن پارسال یکی از دوستام با (فکر کنم) 105بیو سهند و قبول شد.خودش اصفهانی بود نمیدونم اصفهانو بالای سهند زده بود یا نه ولی قاعدتا باید اینجوری بوذه باشه.
...پارسال و امسال ظرفیت تهران تو رشته بیو کمتر از سال 90 شده شاید دلیلش این بوده..ولی امیدوار باشین شما چون حساب و کتاب نداره سال به سال تفاوت داره...
...سلام..سال 90 که با 99 شبانه علم و صنعت هم میشد بیارید ولی ظرفیت ها ازون سال کمتره..من فکر میکنم اصفهان و بابل و سهند رو بیارید البته چون رشته شناوره واقعا نمیشه قطعی گفت چی میشه بستگی به کسایی داره که تو مهندسی شیمی انتخاب میکنن..سلام دوست عزیز
میشه بگی با 99 بیو کجا میشه قبول شد؟
به نظرت روزانه بابل بزنم یا مالک اشتر؟
سلام چرا کسی به من توجه نمیکنه![]()
...سلام..سال 90 که با 99 شبانه علم و صنعت هم میشد بیارید ولی ظرفیت ها ازون سال کمتره..من فکر میکنم اصفهان و بابل و سهند رو بیارید البته چون رشته شناوره واقعا نمیشه قطعی گفت چی میشه بستگی به کسایی داره که تو مهندسی شیمی انتخاب میکنن..
..بستگی به روحیاتتون داره ...من بودم بابل رو میزدم چون حوصله مصاحبه مالک رو ندارم...ولی اگه کارتون تهرانه و تهران بودن براتون مهمه خوب مالک رو بزنید...حالا به نظر شما اوا بابل بزنم یا مالک؟
اصفهان سختگیرن منم کار تمام وقت دارم
این دانشکده تازه تاسیس هست و البته اعضای هیت علمیش از دانشکده های فنی و محیط زیست و ... هم توش هستند ولی خیلی از استاداش مال خود دانشکدن . توصیه من اینه که این رشته رو بعد بیو تهران بزنین چون بچه های بیو می تونن وارد کارهای بیو مدیکال شن ولی اینکه برعکسش هم باشه احتمالش کم تره . البته هرچند می گن بعضی از اساتید بیو تهران هم جز این بیو مدیکال هستند که قطعا اگه با اونا پروژه بردارین می تونید کارای دیگه بیو هم انجام بدین ولی در نهایت تو یک سال اول ارشد باید درسای زیست پزشکی پاس کنید که یکم با درسای کارشناسی مهندسی شیمی متفاوته
من چند پست قبل تر توضيح دادم... مصاحبه مالك قبل از اعلام نتايج هست..شايد يك ماه ديگه اعلام كنن.... اينكه دعوت بشيد و نريد مصاحبه رو نمي دونم ولي اگر بريد مصاحبه و قبول بشيد مالك هم ميشه يكي از كدرشته هايي كه توش قبولي مياريد حالا اگر قبلش جايي رو زده باشيد و قبول شده باشيد كه اونجا براتون قبولي ميزنه اگر نه مياد مالك رو قبولي ميزنه...اگرم مصاحبه رو رد بشيد كه ميره انتخاباي بعديتون رو بررسي مي كنه
حسابش از متمركز ها جدا نيست با هم سنجيده ميشن
سلام.ایشالله که قبولید.
دوستم اصفهانی بوده.فکر میکنم اصفهان رو بالاتر زده باشه قاعدتا.ولی سهند قبول شد(منظورم اینه که فکر کنم اصفهان زودتر از سهند پر بشه)
...پارسال و امسال ظرفیت تهران تو رشته بیو کمتر از سال 90 شده شاید دلیلش این بوده..ولی امیدوار باشین شما چون حساب و کتاب نداره سال به سال تفاوت داره...
با 1050 میشه جایی قبول شد؟!
:-؟
جداسازی تهران شبانه بزن.پارسال با 134ونجا قبولی داشتیم.سلام. من رتبه ام 130 م شیمی شد . بین گزینه های زیر احتیاج به راهنمایی دارم .
جداسازی تهران شبانه ، کاتالیست شریف شبانه ، محیط زیست شریف شبانه . راجع به مهندسی انرژی هم اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم در اختیار قرار بده .
و اینکه احتمال زیاد می خوام اپلای کنم...
ممنون ...
سلام دوست عزیز
رتبه اولتو تبریک میگم
میشه بگی با 99 بیو کجا میشه قبول شد؟
به نظرت روزانه بابل بزنم یا مالک اشتر؟
ممنون.شبانه علم و صنعت که بعید نیست ولی فکر نکنم واسه شما مفید باشه چون من شنیدم که کلا استاداش گیرن.شهرستانم که اصفهان و سهند رو هم میارید فکر کنم.پارسال آخرین رتبه بیو سهند 120 بوده.بابل که قطعیه تقریبا.مالک که حساب و کتاب نداره.دوستم پارسال با 180 هیچ جا قبول نشد و مصاحبه مالک رو هم رد شد.دوست دیگه ام با 234 مالک قبول شد.شرایطتتون رو بسنجید بهترین انتخاب رو بکنید.حالا به نظر شما اوا بابل بزنم یا مالک؟
اصفهان سختگیرن منم کار تمام وقت دارم
ببخشید اشتباه شد تو اصلاحیه سنجش حذف شده درباره تربیت مدرس چی ؟؟؟؟
خیلی ممنونم از جوابتون ، از پارسال این رتبه ها رو می دونم.سلام.
اون جوری که من تحقیق کردم برای اپلای کردن کاتالیست خیلی خیلی گرایش خوبی هست.حتی برای بازار کار در ایران هم این گرایش خیلی جای کار داره.
به نظر من شما کاتالیست شریف رو بزن.محیط زیست هم که تو ایران زیاد بهش بها نمیدن برا همین برای ایران خیلی مناسب نیست ولی برای اپلای هم میتونه خوب باشه.ولی همون طور که گفتم کاتالیست بهتره.
البته نمیدونم که با رتبه 130 میشه شبانه کاتالیست شریف رو اورد یا نه!
دوستان کسی آمار قبولی دانشگاه علم و صنعت و امیرکبیر با رتبه 290 رو داره؟
اگه کسی داره بگه لطفا
البته روزانه
والا تا الان تونستم بفهمم که کلا کنکورش 9 ساله برگزار میشه و این رشته رو دانشگاه به خاطر نیاز صنعت نفت ایجاد کردند.فقط صنعت نفت داره اونم 12 تا.موقع ثبت نام یه فرم میدن که اگه بخوای واسه خودشون 4 سال کارکنی و طی دوران تحصیل ماهی 150 تومن هم میدن(در مورد مبلغش مطمئن نیستم)بازار کارشم خیلی خوبه.بچه های شیمی و مکانیک درسایی مثل مدار،الکترونیک و چند درس دیگه رو پیشنیاز میخورند و برقی ها ترمو و حرارت رو.واسه سربازی امریه رو خیلی راحت میدن.نکات منفیشم اینه که دکترا نداره کلا تو ایران،سطح دانشگاه متوسطه و باید خودت خیلی چیزها رو بخونی.در ضمن همونطوری که میدونید ابزاردقیق تو دنیا جز رشته های مکانیکی است ولی استادای صنعت نفت همه دکتراهای کنترل برق هستند.اطلاعات دیگه خواستید پیام بدید.
عذر میخوام خانوممن امروز با یکی از دوستانم که توی علم وصنعت درس میخونده تماس گرفتم رتبش حدود240 بود و ترموسنتیک میخوند
برای پلیمر رتبه 260 هم قبول شدن
اما برای امیرکبیر فکر میکنم رتبه های زیر 200 قبول بشن
عذر میخوام خانوم
امکانش هست از دوستتون رتبه های گراش صنایع شیمیایی معدنی 91 رو سوال کنید؟
خواهش میکنم![]()
سال 90با رتبه های 400 روزانه هم قبولی داشته
بله.ابزاردقیق رو هم میزنم.شما هم ابزاردقیق میخونید مثل اینکه.راهنمایی کنید پسحالا نگفتین ابزارو انتخاب میکنین یا نه؟؟؟؟؟
...اینو واقعا نمیشه قطعی گفت..روزانه و شبانه غیر از مالک اشتر 40 نفر هست انگار تو گرایش بیو ...ولی به نظرم روزانه علم و صنعت رو شانس دارید...لطفا جواب بدین
فردا اخرین مهلته و من هنوز تصمیم نگرفتم
با 63 بیو هم باید قید تهران روزانه رو زد؟؟