1 ظهر؟؟؟پارسال که ساعت 1 اینا اومد
خدا کنه غروب نیاد برا من شانس نمیاره![]()
مطمئنین نتایج امروز و فرداس که برسه؟؟؟؟
واقعن یکشنبه ، دوشنبه خبر مرگش میرسه!!!!!
مُردونید منو از استرس
نه پ 1 شب.داشتم نماز شب میخوندم دیدمش![]()
والا هیجان اینکه ببینیم کی با کی هم کلاس میشه بیشتره!!!!
طبق حدسیات خودم 1جداسازی تربیت مدرس 2کاتالیست امیرکبیر 3 جداسازی علم و صنعت
البته بینشونم خیلی چاله چوله هست ممکنه تویه انتخاب دیگه گیرکنم و اونجا قبول بشم! تازه میفهمم چقدر بد انتخاب رشته کردم
میشه بعد قبولی تغییر رشته داد؟
البته لازم به ذکره که ما شیمی نیستیم، مهندسی شیمی هستیمسلام شیمیا ...بابا انقد صفحه هارو بردین جلو با اسپم تاپیک یه چی دیگه شد .هنوز که نتایج نیومده .اینو باید می زدین "استرس قبل از اعلام نتایج نهایی ارشد 93" ..از ما یاد بگیرین
موفق باشین . واسه ماام دعا کنید![]()
اخی کی زدشون؟؟ دستش بشکنه هر کی دکترامونو بزنه.گناه دارن زبون بسته هادكترا رو زدن كه .
Sent from my iPhone using Tapatalk
بچه ها بياييد امشب اگه هر كي به مرادش رسيد جايي كه ميخواست قبول شد نفري ١٠ تومن به كودكان سرطاني محك كمك كنيم قبوله؟راحت با موبايلتون *724# رو بگيريد تو پرداختها خيريه محك هم هست.
بچه ها بياييد امشب اگه هر كي به مرادش رسيد جايي كه ميخواست قبول شد نفري ١٠ تومن به كودكان سرطاني محك كمك كنيم قبوله؟راحت با موبايلتون *724# رو بگيريد تو پرداختها خيريه محك هم هست.
تربیت مدرس رو جلوتر از امیرکبیر زدید ؟
مرفه بی دردخدايي شماها چجور اينقدر رتبه هاي خوب اورديد منظور از امشب يعني امشب قول بديد؟