[ گفت و گو ] - اعلام نتایج نهایی ارشد 93

ئدز

عضو جدید
تا چند ساعت پیش همه داغون بودیم الان در همه در فضان خواب ندارن.... این نتایجم داستانی داشتا
به همه تبریک میگم هر جا و هر رشته که هستید انشاالله ازش بهره ببرید

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا یعنی این سایر انتخابای ما رو بررسی نکردن؟
دوستان کسی نمیدونه

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا چند ساعت پیش همه داغون بودیم الان در همه در فضان خواب ندارن.... این نتایجم داستانی داشتا
به همه تبریک میگم هر جا و هر رشته که هستید انشاالله ازش بهره ببرید

کدوم فضا آبجی
این فضای کوفتی رو میگی ما رو قلم بگیر
ایشالا که خواب خواب میشد

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داداشی که تبریگ گفتی داداش تبریک دارِ؟؟؟
... اصن بیخیال

Atieh77

عضو جدید
نامرد :cry:
خودکشی کردم تموم شد راحت شدی :D

خودکشی اولت رو که همون موقع که دانشگاه نفتو زدی یه بار تجربه کردی:D ولی می بینی که تا اینجا جون سالم به در بردی. ایندفعه هم همینطوریه. ولی فک کنم سومیش که دیدن دانشگاه نفت اهوازه دیگه جواب بده:biggrin:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خودکشی اولت رو که همون موقع که دانشگاه نفتو زدی یه بار تجربه کردی:D ولی می بینی که تا اینجا جون سالم به در بردی. ایندفعه هم همینطوریه. ولی فک کنم سومیش که دیدن دانشگاه نفت اهوازه دیگه جواب بده:biggrin:
عجب دل سنگیه :D

ئدز

عضو جدید
چرا حمزه رو اذیت میکنی؟ میره اهواز و حرف اولو میزنه شاخی میشه برای خودش
راستش من اسم کمی از بچه ها یادمه شما هم امسال ارشد دادی؟ صفحه قبلو نخوندم چی آوردی؟

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درود به همه دوستان ببخشید که این چن وقت با ..آم وقتتون رو گرفتم

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستش من اسم کمی از بچه ها یادمه شما هم امسال ارشد دادی؟ صفحه قبلو نخوندم چی آوردی؟
دمت گرم :cry:

Atieh77

عضو جدید

آخه حمزه فک می کنه اونجا واقعا بده، ولی اصلا اینطوری نیست. ان شاالله، منم همینو می گم.
آره ولی نمی گم چی آوردم چون میترسم شما هم منو اذیت کنین:D

بالا