قربونتداش حمزه تبریک می گم بهت.ایشا الله همیشه موفق باشی
من دعا میکنم بهترین باشی تو دانشگاهت
قربونتداش حمزه تبریک می گم بهت.ایشا الله همیشه موفق باشی
قربونت
من دعا میکنم بهترین باشی تو دانشگاهت
این لبخنده اولت رعشه ب تنم میندازهباور کن با اینم مشکلی حل نمیشهفکر یه راه چاره خوب باش
![]()
این لبخنده اولت رعشه ب تنم میندازه
حساب کار ب خدا با همون لبخند اومد دستم
این لبخندو میگم این![]()
نه شما هم همینطور بهتریییییین باشی نفر اول شی اصنحتما الان دعا میکنی من هم بدترین باشم تو دانشگاهم![]()
نه شما هم همینطور بهتریییییین باشی نفر اول شی اصن![]()
اصن بزن تو صورت من اگه حرف زدمالان که گفتم شوخی کردم اینو میگیممنون، تو هم همینطور.
انرژی تهران هم شانست زیاده . فکر کنم با سینا و محمد همکلاس بشی![]()
تا چند ساعت پیش همه داغون بودیم الان در همه در فضان خواب ندارن.... این نتایجم داستانی داشتا
به همه تبریک میگم هر جا و هر رشته که هستید انشاالله ازش بهره ببرید
اصن بزن تو صورت من اگه حرف زدم![]()
نامردباباجان تو رو خدا زده که صنعت نفت قبول شدیمن دیگه چرا بزنم
بجاش باید دستتو بگیرم که بتونی از جات بلند شی
![]()
نامرد
خودکشی کردم تموم شد راحت شدی![]()
عجب دل سنگیهخودکشی اولت رو که همون موقع که دانشگاه نفتو زدی یه بار تجربه کردیولی می بینی که تا اینجا جون سالم به در بردی. ایندفعه هم همینطوریه. ولی فک کنم سومیش که دیدن دانشگاه نفت اهوازه دیگه جواب بده
![]()
عجب دل سنگیه![]()
:|یه بار که گفتم شوخی می کنم. دانشگاه اهوازم یه جاییه مثله همه ی مدرسه های دیگه![]()
کدوم فضا آبجی
این فضای کوفتی رو میگی ما رو قلم بگیر
ایشالا که خواب خواب میشد
بیو/مالک اشترمن صفحه رو نخوندم مگه چی آوردی؟
اخ اخ فشارم افتاد بازم از اون لبخندابابا حمزه گریه نکنهمش شوخیه. مطمئن باش که پشیمون نمیشی از انتخابت. ببین من کی گفتم بهت
![]()
چرا حمزه رو اذیت میکنی؟ میره اهواز و حرف اولو میزنه شاخی میشه برای خودشخودکشی اولت رو که همون موقع که دانشگاه نفتو زدی یه بار تجربه کردیولی می بینی که تا اینجا جون سالم به در بردی. ایندفعه هم همینطوریه. ولی فک کنم سومیش که دیدن دانشگاه نفت اهوازه دیگه جواب بده
![]()
بیو/مالک اشتر
اخ اخ فشارم افتاد بازم از اون لبخندا![]()
دمت گرمچرا حمزه رو اذیت میکنی؟ میره اهواز و حرف اولو میزنه شاخی میشه برای خودش
راستش من اسم کمی از بچه ها یادمه شما هم امسال ارشد دادی؟ صفحه قبلو نخوندم چی آوردی؟
حالا شدباور کن راست میگم. اینم بدون لبخند.
چرا حمزه رو اذیت میکنی؟ میره اهواز و حرف اولو میزنه شاخی میشه برای خودش
راستش من اسم کمی از بچه ها یادمه شما هم امسال ارشد دادی؟ صفحه قبلو نخوندم چی آوردی؟