[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 95

samane a

عضو جدید
سلام کسی از دوستان تو کانال تلگرام پرسش و پاسخ کانون ارشد خداکرمی عضو هست؟
چطور؟ من عضو نیستم ولی از طریق سامانه میتونید آدرس تلگرامشونو دریافت کنید شماره سامانه هم تویه صفحه خودشون هست اگه نبود بگید بفرستم واستون

dac_ali

عضو جدید
چطور؟ من عضو نیستم ولی از طریق سامانه میتونید آدرس تلگرامشونو دریافت کنید شماره سامانه هم تویه صفحه خودشون هست اگه نبود بگید بفرستم واستون
اون سامانه مربوط به اطلاع رسانیه یه کانال دیگه دارن که دکتر خودشون به سوالات جواب میدن و فقط از طریق دعوت عضویت انجام میشه چون لینک عضویتش غیرفعاله....من قبلا عضو بودم ولی یه ارور داد و خارج شدم...گفتم اگر کسی از دوستان عضو هست از طریق پیام خصوصی شماره م رو بدم که به دکتر بدن دوباره به گروه برگردم.

dac_ali

عضو جدید
سلام دوستان
ایا این کتاب قابل تهیه است و یا هنوز به منتشر نشده؟
http://www.jaheshbook.com/مرجع-کامل-ترمودینامیک.html

چند وقت پیش یکی از دوستان گفت که هنوز قابل تهیه نیست.

این کتاب هنوز منتشر نشده حتی کسانی که از شش ماه گذشته پیش خرید کردن....اگر زیاد اصرار ندارید به این کتاب میتونید کتاب کانون ارشد خداکرمی یا ترمودینامیک انتشارات سپاهان رو تهیه کنید

samane a

عضو جدید
دوستانی که از آزمون برگشتن خسته نباشید ..

یه سوال ; عملیات و مدل سازی رو از چی میخونید؟

آخرین ویرایش:

dac_ali

عضو جدید
دوستانی که از آزمون برگشتن خسته نباشید ..

یه سوال ; عملیات و مدل سازی رو از چی میخونید؟

من که آزمون ندادم حالا اگه دوستان دفترچه سوالات لطف کردن گذاشتن حتما سوالات میزنم...حالا آزمون چطور بود؟ سوالاش خوب بودن؟
من عملیات از رو جزوه میرزا زاده خوندم و ریاضی مدل سازی و از روی جزوه دستنویس. در کل مدل سازی یه سری نکات خاص خودش داره که باید به عنوان کلید حل سوال ازش استفاده بکنی.موقع توضیح تشریحی یکم گیج کننده ولی وقتی از نتایجش برا حل استفاده میکنی و چندتا تست به کمک نتایج حل میکنی روش کار دستت میاد

samane a

عضو جدید
من که آزمون ندادم حالا اگه دوستان دفترچه سوالات لطف کردن گذاشتن حتما سوالات میزنم...حالا آزمون چطور بود؟ سوالاش خوب بودن؟
من عملیات از رو جزوه میرزا زاده خوندم و ریاضی مدل سازی و از روی جزوه دستنویس. در کل مدل سازی یه سری نکات خاص خودش داره که باید به عنوان کلید حل سوال ازش استفاده بکنی.موقع توضیح تشریحی یکم گیج کننده ولی وقتی از نتایجش برا حل استفاده میکنی و چندتا تست به کمک نتایج حل میکنی روش کار دستت میاد
آقای sambastian شما زحمتشو میکشید یا من با یه کیفیت افتضاح آپ کنم ؟ :D
خیلی جالب نبود وضعیت امروزم ولی سوالات در کل سخت نبود اصلا
متوسط رو به پایین بود
لینک این جزوهها رو واسم میفرستین؟ همینهایی که خودتون خوندین

dac_ali

عضو جدید
متوسط رو به پایین بود

جزوات این تاپیکhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/276986-جزوات-مخصوص-کنکور-ارشـد-مهندسی-شیمی-جزوات-پارسه
جزوات آپلود شده در سایت 4shared

dac_ali

عضو جدید
متوسط رو به پایین بود

جزوات این تاپیکhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/276986-جزوات-مخصوص-کنکور-ارشـد-مهندسی-شیمی-جزوات-پارسه
جزوات آپلود شده در سایت 4shared

samane a

عضو جدید
بغیر این فورشارد لینک دیگه ندارین؟
نتونستم فایلو باز کنم
اینی که خودتون آپ کردین از پارسه چیه؟ همون میرازاده؟ خوب و کافیه؟

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان میشه برنامه ریزی روزانه پارسه و ماهان رو بذارین اینجا

همون 25 درصدا و 50 درصدا مال امسال

xperia10

عضو جدید
سلام به همگی
از بچه های امسال یا سالای قبل کسی هست واسه زبان بخونه یا خونده باشه چندتا سوال ازش داشتم؟:smile:

dac_ali

عضو جدید

سپاس فراوان از شما دوست عزیز
آزمون 25% دوم پارسه رو من دیروز حل کردم و در کل بجز انتقال جرم بنظرم سوالات در حد قابل قبولی بودن
انتقال حرارت: سوالات حرارت متوسط رو به پایین بودن و فقط دو سوال 39 و 42 که از بحث جسم نیمه بی نهایت دادن شده خیلی سوالات روتینی نیودن و محاسبات زیادی داشتن که از خیرشون گذشتم.
و سوال 40 که نکته این سوال من تا حالا جایی ندیده و نخوانده بودم.
ترمودینامیک: سوالات متوسط بودن و طبق دسته بندی قبلی که من داشتم بحث سیکل ها مربوط به 25% اول میشد که ظاهرا پارسه بودجه بندیشو عوض کرده ولی مشکلی نبود و بنظرم سوالات خوب و جدیدی از سیکل ها داشت.
مکانیک سیالات: سوالات ساده ای بودن و البته سوالات جالبی هم داشت مثل 79و78
کنترل: سوالات متوسط و روتین بودن. البته سوال غیرمتعارف هم داشت مثل 84 (آخه مرد حسابی کی این فرمول حفظ میکنه)
انتقال جرم: واقعاااااا افتضاح بودن سوالات و در حد مهد کودک!!!
اول از همه به سوال 100 دقت کنید و بعد جواب طراح محترم رو هم ببینید. یکی از بزرگترین سوتی ها بود که تا حالا تو تست دیده بودم (طراح ...عزیزم ...دقت کن!)
و سوالات غیراستاندارد و بی کیفیتی مثل 107و108و109و111و112و113 (خلاصه جای پارسه بودم با ...طراح مینداختم بیرون)
راکتور: اینم مثل سوالات همیشگی معمولی بودن و اینکه سوال 123و124 از واکنش های سری و موازی بودن که تا جایی که یادمه برا 25%سوم بودن...سوال 130 بنظرم گزینه 1 درسته ولی پاسخ نامه 2 زده. یکم یه جوریه! اگه جواب درستشو میدونستین بگین؟! ممنون
ریاضی: چیز خاصی نداشت و خوب بود در کل
اینم از درصدهای این سری من: حرارت 80% - ترمودینامیک 60% - سیالات 66.7% - کنترل 73.3% - جرم 85% - راکتور 66.7% و ریاضی 62.5%
کارنامه رتبه اول اگه داشتید بزارید یه مقایسه بکنیم.
موفق باشید دوستان:gol:

sambastian

عضو جدید
دوستانی که در استان گیلان هستند در صورت تمایل برای شرکت در کلاس های استاد بابایی بهم پیام بدند.

samane a

عضو جدید
آزمون 25% دوم پارسه رو من دیروز حل کردم و در کل بجز انتقال جرم بنظرم سوالات در حد قابل قبولی بودن
انتقال حرارت: سوالات حرارت متوسط رو به پایین بودن و فقط دو سوال 39 و 42 که از بحث جسم نیمه بی نهایت دادن شده خیلی سوالات روتینی نیودن و محاسبات زیادی داشتن که از خیرشون گذشتم.
ترمودینامیک: سوالات متوسط بودن و طبق دسته بندی قبلی که من داشتم بحث سیکل ها مربوط به 25% اول میشد که ظاهرا پارسه بودجه بندیشو عوض کرده ولی مشکلی نبود و بنظرم سوالات خوب و جدیدی از سیکل ها داشت.
کنترل: سوالات متوسط و روتین بودن. البته سوال غیرمتعارف هم داشت مثل 84 (آخه مرد حسابی کی این فرمول حفظ میکنه)
اول از همه به سوال 100 دقت کنید و بعد جواب طراح محترم رو هم ببینید. یکی از بزرگترین سوتی ها بود که تا حالا تو تست دیده بودم (طراح ...عزیزم ...دقت کن!)
و سوالات غیراستاندارد و بی کیفیتی مثل 107و108و109و111و112و113 (خلاصه جای پارسه بودم با ...طراح مینداختم بیرون)
راکتور: اینم مثل سوالات همیشگی معمولی بودن و اینکه سوال 123و124 از واکنش های سری و موازی بودن که تا جایی که یادمه برا 25%سوم بودن...سوال 130 بنظرم گزینه 1 درسته ولی پاسخ نامه 2 زده. یکم یه جوریه! اگه جواب درستشو میدونستین بگین؟! ممنون
اینم از درصدهای این سری من: حرارت 80% - ترمودینامیک 60% - سیالات 66.7% - کنترل 73.3% - جرم 85% - راکتور 66.7% و ریاضی 62.5%
k.jpg
DSC_1333.jpg

samane a

عضو جدید
دوستانی که دوس دارن کلاسهایه آقای بابایی تویه مازندران برگزار بشه بهم بگن که اگه تعداد به حدنصاب رسید به ایشون بگم
هزینه هم همونی که تویه سایتشونه
اینکه کدوم شهر هم برگزار بشه هم با خودمونه و البته در صورت موافقت ایشون

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز

مهندس شما برنامه ریزی پارسه رو ندارین

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز

خیلی مرسی :heart:
:heart::heart:
راستی بچه ها راکتور هیچ هیچ هیچی بلد نیستم کسی جزوه ای کتابی البته بجز راهیان و پوران و اینا معرفی میکنه بخونم از اول اول میخام بخونم نمیخام کنکوری باشه فرض کنین تازه میخام یادش بگیرم

راستی 3 4 سوال کنترل گذاشتم تو رفع اشکال اگه کسی تونست کمک کنه ممنونش میشم

بالا