[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 95

dac_ali

عضو جدید
خیلی مرسی :heart:
:heart::heart:
راستی بچه ها راکتور هیچ هیچ هیچی بلد نیستم کسی جزوه ای کتابی البته بجز راهیان و پوران و اینا معرفی میکنه بخونم از اول اول میخام بخونم نمیخام کنکوری باشه فرض کنین تازه میخام یادش بگیرم

راستی 3 4 سوال کنترل گذاشتم تو رفع اشکال اگه کسی تونست کمک کنه ممنونش میشم

جزوه راکتور و ترمودینامیک دکتر طاهری بنظرم چیزی کم نداره از تو قسمت جزوات کنکور ارشد دانلود کنید...مطالعشون ضرر نداره

samane a

عضو جدید
سلام.ببخشید الان که انتشارات تعطیله، شما از کجا میدونید؟ ینی به مایی که زنگ زدن این هفته باید بریم بگیریم کتابو؟
اینکه شماها سفارش اینترنتی دادین و کی به دستتون میرسه اطلاعی ندارم
من دیشب که با آقای بابایی صحبت میکردم گفتن که منتشر شده

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان چیزی به اسم ثبتنام اضطراری و اینا نداره؟
این دوست ما نرسیده ثبتنام کنه

m@hdi13579

کاربر فعال
سلام
برای کتاب بانک تست مجموعه سوالات کنکور سالهای گذشته
کتاب چه انتشاراتی خوبه؟؟؟
اینکتابا سوالای گاز رو هم دارن؟؟؟

محبوه

عضو
کمک

کمک

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز

خوشبحالتون اینقد خوب بیگیر درسا هستین بهتون غبطه خوردم. بچه ها من از این هفته باید بخ طور جدی شروع کنم به درس خوندن. تا الان فقط وقت کردم حرارت رو از رو راهیان تا درس 5 بخونم. اینم بگم من بارسال تقریبا 80 درصد درسا رو خونده بودم ولی نتونستم جمع بندی کنم. حالا تو این 3 ماه باقی مونده تا عید نمیدونم چطوری برنامه بریزم که همه درسا رو خوب بتونم بخونم. اگر راهنماییم کنین ممنون میشم

samane a

عضو جدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز

خوشبحالتون اینقد خوب بیگیر درسا هستین بهتون غبطه خوردم. بچه ها من از این هفته باید بخ طور جدی شروع کنم به درس خوندن. تا الان فقط وقت کردم حرارت رو از رو راهیان تا درس 5 بخونم. اینم بگم من بارسال تقریبا 80 درصد درسا رو خونده بودم ولی نتونستم جمع بندی کنم. حالا تو این 3 ماه باقی مونده تا عید نمیدونم چطوری برنامه بریزم که همه درسا رو خوب بتونم بخونم. اگر راهنماییم کنین ممنون میشم
سلام
خب شما که پارسالم خوندین
اگه از الان شروع کنید مثل اینه که خیلی از بچهها سالهایه گذشته از مهر شروع میکردن و نتیجههایه خیلی خوبی گرفتن
4 و خرده ای وقت کمی نیست اصلا
ولی از این به بعد جدی شروع کنید و به صورت پیوسته بخونید یعنی شده روزی 2 ساعت حتما بخونید

taknavaz1

عضو جدید
سلام دوستان.ترمودینامیک آقای بابایی منتشرشدوبرای منم ارسال شد.
طی بررسی اجمالی که از کتاب داشتم میتونم بگم عالی بود، مثل 2کتاب قبلیشون جامعیت ومفهومی بودن خاص خودش روداشت.مفاهیم پیچیده نیز کاملا روان وباانسجام توضیح داده شده اند.
[خصوصا در فصل محلول ها که بنظرم شاهکاره، رونددستیابی به فرمول های بسیارزیادش باشیوه ای منحصر بفرد ارائه و تعمیم داده شده]

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.ترمودینامیک آقای بابایی منتشرشدوبرای منم ارسال شد.
طی بررسی اجمالی که از کتاب داشتم میتونم بگم عالی بود، مثل 2کتاب قبلیشون جامعیت ومفهومی بودن خاص خودش روداشت.مفاهیم پیچیده نیز کاملا روان وباانسجام توضیح داده شده اند.
[خصوصا در فصل محلول ها که بنظرم شاهکاره، رونددستیابی به فرمول های بسیارزیادش باشیوه ای منحصر بفرد ارائه و تعمیم داده شده]

سلام مهندس کی دستت رسید؟؟؟ چرا واس من نیومده؟؟ ترمو به امید جهش هنوز نخوندم

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

بچه ها کسی میدونه چجوری میشه کتاب رکتور دکتر طاهری انتشارات هرمزگان پیدا کنم یا بخرم

هر جا تماس میگیرم میگن نداریم

sambastian

عضو جدید
سلام

بچه ها کسی میدونه چجوری میشه کتاب رکتور دکتر طاهری انتشارات هرمزگان پیدا کنم یا بخرم

هر جا تماس میگیرم میگن نداریم

من دارم
دیگه خوب نیست خیلی قدیمی هست تا سال 87 اپدیت شده

bb70

عضو جدید
سلام به همگی
اومدم انتشار شاهکاره آقای بابایی رو بهتون خبر بدم که دوستان پیش دستی کرده بودن
صبح به دستم رسید از صبح دارم ترمو میخونم عالی نوشته عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

arshade94

عضو جدید
بچه ها کتاب ترمودینامیک آقای بابایی واسه شهرستانیها هم ارسال شده؟؟؟

zahra mohsenian

کاربر بیش فعال
خدا قوت دوستان:D
بچه ها دکتر بابایی برا پلیمرم کتاب نوشته؟؟؟اینقد تعریف می کنید ازش دوس دارم بخونم:smile:

m@hdi13579

کاربر فعال
خدا قوت دوستان:D
بچه ها دکتر بابایی برا پلیمرم کتاب نوشته؟؟؟اینقد تعریف می کنید ازش دوس دارم بخونم:smile:
سلام مرسی
از بین سه تا کنابشون حرارت جرم وترمو
فکر میکنم حرارت و جرم برای شما هم قابل استفاده باشه

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا این کتاب ترمو جهش هم رسید دستم

تصمیم گرفتم تا دوسال دیگه ارشد شرکت نکنم تا کتابای اقای بابایی تکمیل بشه

بالا