farhad urmia
عضو جدید
میانگین 25 رتبه ش چند میشه خب؟ولی به نظر من از رو سالای قبل نمیشه تخمین رتبه زد هر سال فرق داره
میانگین 25 رتبه ش چند میشه خب؟ولی به نظر من از رو سالای قبل نمیشه تخمین رتبه زد هر سال فرق داره
سوال پدیده های انتقال مهندسی بیو بود فکر کنم سوال چهارم پدیده های انتقال باشهمیشه سوالش رو کلا بگی با همه گزینه ها.
ناچیز بودن به این معناست که انگار کلا این مکانیسم رو نداریم ...اما دیگری به این معناست که هر دو مکانیسم رو داریم(ممکنه ناچیز هم نباشه)اما یکیشون خیلییییی بزرگتر از دیگری باشهچه ربطی داره ناچیز هم همین معنی رو داره
ولی به نظر من از رو سالای قبل نمیشه تخمین رتبه زد هر سال فرق داره
فک کنم گزینه 1 درستهسوال پدیده های انتقال مهندسی بیو بود فکر کنم سوال چهارم پدیده های انتقال باشه
این فکر کردنات خونمون خراب کردفک کنم گزینه 1 درسته
چرا؟گزینه 1 درسته؟این فکر کردنات خونمون خراب کرد
اره 1 درستهچرا؟گزینه 1 درسته؟
اره خوب زدینبا سلام
آقایون گازی به نظرتون با این درصدا شانسی دارم امسال؟
و اینکه نظرتون در مورد سوالات نسبت به پارسال چی هست؟
زبان سفید
ریاضی 30
ترمو 50
حرارت 65
جرم 50
عملیات 50
سیالات 30
با تشکر
سلام بچه ها
کلید ها اومد بررسی کردید چطور بود؟راضی بودید ایشالله؟
درست میگین..باید سریعتر اقدام کنیم منم نمیدونم چه جوری باید اعتراض بزنیمبچها این اعتراض روی کلید رو چهجوری اقدام کنیم ی وقت دیر نشه باورکنین تو ارشد بغیر 400/500 تای اول بعدش دعوا سر یکی 2تا تست میشهها ازمن گفتن بود
بچها این اعتراض روی کلید رو چهجوری اقدام کنیم ی وقت دیر نشه باورکنین تو ارشد بغیر 400/500 تای اول بعدش دعوا سر یکی 2تا تست میشهها ازمن گفتن بود
تو سایت سنجش قسمت ارنباط با ما دیگهآره موافقم. من اصن نمیدونم چجوری میشه اعتراض کرد!
سوال 49 چند دراوردی؟به نظر منم سوال 96 و 108 سنجش گزینه درستو اعلام نکرده. سوال 122 هم جواب تو گزینه ها نیست. سوال 49 هم درسته من به جواب میرسم. به نظر شما سوال 132 گزینه 4 نمیشه؟ آخه شرط مرزی در x=0 تو گزینه 3 صدق نمیکنه!!!!!.....
به نظر منم سوال 96 و 108 سنجش گزینه درستو اعلام نکرده. سوال 122 هم جواب تو گزینه ها نیست. سوال 49 هم درسته من به جواب میرسم. به نظر شما سوال 132 گزینه 4 نمیشه؟ آخه شرط مرزی در x=0 تو گزینه 3 صدق نمیکنه!!!!!.....
به نظر منم سوال 96 و 108 سنجش گزینه درستو اعلام نکرده. سوال 122 هم جواب تو گزینه ها نیست. سوال 49 هم درسته من به جواب میرسم. به نظر شما سوال 132 گزینه 4 نمیشه؟ آخه شرط مرزی در x=0 تو گزینه 3 صدق نمیکنه!!!!!.....
۱۳۲ گزینه ۳ میشه،کلا در مدلسازی برای پره ها در نهایت به معادله بسل میرسیم برای معادلات بسل هم توی جمله اخر باید X وجود داشته باشه ،نمونه این سوال هم تست یکی از کنکورای مخازن هیدروکربوی بود،همون ۳ درسته
اماسوال ۹۶ و ۱۰۸ صد در صد غلطه
سوال ۱۰۸ شما q رو چند دراوردی؟؟بزرگتر از یک میشد qبه نظر من سوال 108 درسته. اگه شکلشو بکشید میبینید که خوراک سوپرهیت میشه.
سوال 49 هم گزینه 3 درسته یعنی 9
سوال 42 رو شما چی زدین؟
سوال ۱۰۸ شما q رو چند دراوردی؟؟بزرگتر از یک میشد q
سوال 49 هم به نظر من گزینه 3 درستهبه نظر من سوال 108 درسته. اگه شکلشو بکشید میبینید که خوراک سوپرهیت میشه.
سوال 49 هم گزینه 3 درسته یعنی 9
سوال 42 رو شما چی زدین؟
شما 42 چند زدی؟
q میشد 6سوال ۱۰۸ شما q رو چند دراوردی؟؟بزرگتر از یک میشد q