[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

E.AP

عضو جدید
چه ربطی داره ناچیز هم همین معنی رو داره
ناچیز بودن به این معناست که انگار کلا این مکانیسم رو نداریم ...اما دیگری به این معناست که هر دو مکانیسم رو داریم(ممکنه ناچیز هم نباشه)اما یکیشون خیلییییی بزرگتر از دیگری باشه

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی به نظر من از رو سالای قبل نمیشه تخمین رتبه زد هر سال فرق داره

شما درست میفرمایید این ها هم حدودی میگن مثلا میگن بین 300 تا 500 ولی واضح نمیگن!!! بین 300 تا 500 و رشته هایی که میشه قبول شد یه کلی تفاوت هست
در مورد امسال هم که برای همه سخت بوده و درصد ها در بیشتر درس ها کم تر بوده پس قاعدتا ممکنه این رتبه ها جا به جا بشن ولی در جهت مثبت !

ان شاالله بعد از اینکه رتبه ها اعلام شد و موقع انتخاب رشته هم که سراغ همین سایت ها باید بریم ( به غیر از مدرسان )
پارسال ماهان پول میگرفت ولی یه سایت هست که رایگان تخمین میزنه. به وقتش لینکش رو اینجا براتون قرار میدم

• Like
واکنش ها: H_RZ

#soreNa#

کاربر فعال
امسال کیا همسفر من تو سرزمین فــآ... هستن:biggrin::D ماکه رفتیم مسافرت ..سرزمین موعود ک میگن همینهآ

raminrad

عضو جدید
با سلام
آقایون گازی به نظرتون با این درصدا شانسی دارم امسال؟
و اینکه نظرتون در مورد سوالات نسبت به پارسال چی هست؟
زبان سفید
ریاضی 30
ترمو 50
حرارت 65
جرم 50
عملیات 50
سیالات 30
با تشکر

loveontherun

عضو جدید
سلام
بچه ها سوال 96 و 108 جرم وعملیات -به ترتیب 2 و 1 نمیشن؟ اشتباه نزده؟
و سوال 53 ترمو مگه 3 نمیشه؟
اینارو اعتراض بزنیم؟ فرمت خاصی داره یا همین طوری باید بنویسیم؟
یه سوال دیگه میانگین 39 به نظرتون 800 میاره امسال؟

H_RZ

عضو جدید
با سلام
آقایون گازی به نظرتون با این درصدا شانسی دارم امسال؟
و اینکه نظرتون در مورد سوالات نسبت به پارسال چی هست؟
زبان سفید
ریاضی 30
ترمو 50
حرارت 65
جرم 50
عملیات 50
سیالات 30
با تشکر
اره خوب زدین

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سری چیزا هست بگم دوستان صرقا دل گرمی نیست
اولا امسال تعداد شرکت کننده ها کمتر بوده نسبت به پارسال و سال های قبل
دوما به طور 100 درصد میتونم بگم شرکت کننده های پارسال خیلی قدرتر بودن نسبت به امسال
یادمه پارسال یه چندتا میانگین 50 به بالا توی همین تاپیک داشتیم
ظرفیت ام تغییری نمیکنه به احتمال زیاد
پس نگران نباشید ایشالله که رتبه ها به نسبت میانگین ها تغییر میکنه امسال

#soreNa#

کاربر فعال
بچها این اعتراض روی کلید رو چهجوری اقدام کنیم ی وقت دیر نشه باورکنین تو ارشد بغیر 400/500 تای اول بعدش دعوا سر یکی 2تا تست میشهها ازمن گفتن بود

E.AP

عضو جدید
بچها این اعتراض روی کلید رو چهجوری اقدام کنیم ی وقت دیر نشه باورکنین تو ارشد بغیر 400/500 تای اول بعدش دعوا سر یکی 2تا تست میشهها ازمن گفتن بود
درست میگین..باید سریعتر اقدام کنیم منم نمیدونم چه جوری باید اعتراض بزنیم

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

آره موافقم. من اصن نمیدونم چجوری میشه اعتراض کرد!

gadireye

عضو جدید
بچه ها سوال 102 رو هم اعتراض بزنید ، گزینه 4 میشه ، جدی جدی اینی سازمان سنجش داده کلیده یا من اشتباه می کنم؟!!!!!

623

عضو جدید
به نظر منم سوال 96 و 108 سنجش گزینه درستو اعلام نکرده. سوال 122 هم جواب تو گزینه ها نیست. سوال 49 هم درسته من به جواب میرسم. به نظر شما سوال 132 گزینه 4 نمیشه؟ آخه شرط مرزی در x=0 تو گزینه 3 صدق نمیکنه!!!!!.....

H_RZ

عضو جدید
به نظر منم سوال 96 و 108 سنجش گزینه درستو اعلام نکرده. سوال 122 هم جواب تو گزینه ها نیست. سوال 49 هم درسته من به جواب میرسم. به نظر شما سوال 132 گزینه 4 نمیشه؟ آخه شرط مرزی در x=0 تو گزینه 3 صدق نمیکنه!!!!!.....
سوال 49 چند دراوردی؟

E.AP

عضو جدید

۱۳۲ گزینه ۳ میشه،کلا در مدلسازی برای پره ها در نهایت به معادله بسل میرسیم برای معادلات بسل هم توی جمله اخر باید X وجود داشته باشه ،نمونه این سوال هم تست یکی از کنکورای مخازن هیدروکربوی بود،همون ۳ درسته
اماسوال ۹۶ و ۱۰۸ صد در صد غلطه

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

به نظر من سوال 108 درسته. اگه شکلشو بکشید میبینید که خوراک سوپرهیت میشه.
سوال 49 هم گزینه 3 درسته یعنی 9
سوال 42 رو شما چی زدین؟

• Like
واکنش ها: H_RZ

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
۱۳۲ گزینه ۳ میشه،کلا در مدلسازی برای پره ها در نهایت به معادله بسل میرسیم برای معادلات بسل هم توی جمله اخر باید X وجود داشته باشه ،نمونه این سوال هم تست یکی از کنکورای مخازن هیدروکربوی بود،همون ۳ درسته
اماسوال ۹۶ و ۱۰۸ صد در صد غلطه

شما 42 چند زدی؟

بالا