سوال 42و45 و 49و52و71حل کردین؟اگه حل کردین و جواب خیلی درستشو میدونین به منم بگین
من حتما لیوانی باشهحاجی تو بذا ما قبولو بشیم مهمونم میکنیم! اوضاع شماها بهتره و شما واجب تره که مهمون کنین.سمانه خانومو که میبینی کارش درسته و رو نمیکنه، و الا ما همه چیمون روئه داداش...
به هر حال حالا شام و شیرینی و تامسونو که سمانه خانوم زحمتشو کشید، میمونه چای بعد شام که چایی هم با من.همه بچه های باشگاه نفری یه استکان چایی و دوتا قند به همراه شیرینی های سمانه خانوم مهمون من...چایی لیوانی هم هر کی خواست درخدمتیم.
![]()
بچه ها شبنم خانوم هم به جمع شام دهنده ها اضافه شد.
مسافرت هم که بود مشخصه امتحانو خوب داده.
فقط شبنم خانوم! یه روزی رو تعیین کنید که با برنامه بچه ها تداخل نداشته باشه بتونیم از خجالت همه در بیایم و حضور گرم داشته باشیم توی مراسم ها.![]()
ساعت 18 روز یکشنبه هم گذشت.الان ساعت 19:19هست ولی سنجش هنوز جوابا رو تو سایتش نزده.نمیدونم چه حکمتی داره .بنظر من طراحا برسر جواب دعواشون شده![]()
سلام درس بیو و میکروب هم یه اشکال داشت.مهندسی بیوش نگاه کردم اما انگار دو تا اشکال داره
اره دقیقا منم فک کنم ایراد دارهسوال 49 96 122 144 مهندسی شیمی فک میکنم جواباش ایراد داره!
144 و 96 غلطه سوال 49 چن دراوردی شما؟دوستان سوال 144 و 96 غلط نیست؟
والا دقیق یادم نیست اما فک کنم اعشاری دراوردم شما چند دراوردی؟144 و 96 غلطه سوال 49 چن دراوردی شما؟
گزینه 3والا دقیق یادم نیست اما فک کنم اعشاری دراوردم شما چند دراوردی؟
شایدم 3 زدم اصلا یادم نمیاد این سوال رو, سوال 42 رو چی زدی شما؟گزینه 3
نزدم اینوشایدم 3 زدم اصلا یادم نمیاد این سوال رو, سوال 42 رو چی زدی شما؟
96 گزینه 2 درستهآقا 96 چند زده مگه((؟؟
گفته 4 درستهآقا 96 چند زده مگه((؟؟
اشتباهه گزینه 2 درسته اگه همه اعتراض بزنیم درست میکنن 144 هم گزینه 2 درستهگفته 4 درسته![]()
اره دقیقا 144 هم غلطه ,کجا باید اعتراض بزنیم؟اشتباهه گزینه 2 درسته اگه همه اعتراض بزنیم درست میکنن 144 هم گزینه 2 درسته
فردا باید بریم توی سایتشاره دقیقا 144 هم غلطه ,کجا باید اعتراض بزنیم؟
49 هم اعتراض بزن 3 درستهاره دقیقا 144 هم غلطه ,کجا باید اعتراض بزنیم؟