[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

#soreNa#

کاربر فعال
سمانه جان ما که بخیل نیستیم ایشاالله کـ زیر 100:w16: میاری فقط اینو از طرف همه می گم حلالت نمیکنیم اگه قبول شیو یه جعبه گته تامسون مهمونمون نکنی:w08::D

rotbebartar

عضو جدید
سلام بچه ها شما که دراین زمینه تجربه دارید ریاضی پارسه کاملتره وبهتر توضیح داده یا مدرسان شریف ؟ کدوم بهتره؟
برای انتقال جرم امیدبابایی بهتره یا مدرسان شریف یا پوران پژوهش؟کدومشو جامع تره وبهتره توضیح داده
ممنون میشممممم

به نظر من ریاضی پارسه خیلی خوبه البته من خودم ریاضی رو خوب نزدم ولی واقعا کتاب پارسه کتاب خوبیه البته من کتاب ریاضی مدرسان رو ندیدم
برای جرم به نظرم کتاب بابایی خیلی خوبه خیلی خوب البته کتاب جرم پارسه هم خیلی خوبه ولی برای جهش بهتره به قول دوستمون خانوم سحر که قبل کنکور مدام می گفتند تو کتاب پارسه یه سری از مطالب نیست ولی تو جهش همه چی هست و راست هم می گفتند اتفاقا از همون ها یی که تو پارسه نبود امسال تو کنکور سوال اومد
با احترام به نظر دوستان ولی به نظرم کتاب جرم پوران و مدرسان اصلن خوب نیست البته این نظر منه خدایی نکرده به کسی توهین نشه

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سمانه جان ما که بخیل نیستیم ایشاالله کـ زیر 100:w16: میاری فقط اینو از طرف همه می گم حلالت نمیکنیم اگه قبول شیو یه جعبه گته تامسون مهمونمون نکنی:w08::D

من که با یه جعبه راضی نمیشم. یه نیسون گته تامسون اساسی باید باشگاهو مهمون کنه!:w43:

#soreNa#

کاربر فعال
من که با یه جعبه راضی نمیشم. یه نیسون گته تامسون اساسی باید باشگاهو مهمون کنه!:w43:
از اونجایی ک سمانه رتبهش تضمین شدهو خوبه فک کنم طفلک ( :D ) رفته سفارش بده .. ببین چهکار کردی با بچه مردم من واسه هرکودوممون یه جعبه خواسته بودم انداختیش به زحمت .. سمانه کجایی اومدیم یه دیقه خودتو ببینیم بیا تعریف کن کجا در رفتی:w23: فک کنم صداسیما داره باهاش بعنوان رتبه برتر مصاحبه میکنه:w26:

samane a

عضو جدید
حالا ک میدونم قبول نمیشم
باشه عزیزم
از همین تریبون اعلام میکنم ک همه دعوت هستین
بصرف شام و شیرینی و تامسون :biggrin:
خوبه؟

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
از اونجایی ک سمانه رتبهش تضمین شدهو خوبه فک کنم طفلک ( :D ) رفته سفارش بده .. ببین چهکار کردی با بچه مردم من واسه هرکودوممون یه جعبه خواسته بودم انداختیش به زحمت .. سمانه کجایی اومدیم یه دیقه خودتو ببینیم بیا تعریف کن کجا در رفتی:w23: فک کنم صداسیما داره باهاش بعنوان رتبه برتر مصاحبه میکنه:w26:

ای بابا سورنا جان یه بار که هزار بار نمیشه. ما این همه دعا کردیم واسش بذا یه سور اساسی بده بهمون دیگه.:w14:
سمانه خانوم فک نکنی ما سختمونه و خجالت میکشیماااا. نه خیالت راحت با آرامش هم به تلفن های سازمان سنجش و مصاحبه های صداوسیما پاسخ بده هم بهرحال سور ما هم سرجاش باشه.ما هستیم همینجا یه وقت فک نکن رفع زحمت میکنیما.:w16: :w18:

farhad urmia

عضو جدید
حالا ک میدونم قبول نمیشم
باشه عزیزم
از همین تریبون اعلام میکنم ک همه دعوت هستین
بصرف شام و شیرینی و تامسون :biggrin:
خوبه؟
باز من اینجا نبودم می بینم برادران و خواهران بذل و بخشش کردن. آبجی شمام زیاد نخند قباهت داره قباهتتتتتتتتتتتت

623

عضو جدید
این سنجش مارو کشت.....:wallbash: هنووووز کلیدشو نذاشته که....... فک کنم خودشونم تو حل سوالاشون موندن....:sweatdrop:

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساعت 18 امروز جوابا رو میزنن.
من بعد کنکور اصلا دلو جرات نداشتم بیام باشگاه مهندسان فقط از راه دور نظر بچه ها رو میخوندم.
خیلی توی امتحان خوشحال بودم که دارم امتحان خیلی خوبی میدم ولی وقتی جوابای پارسه رو دیدم خیلی ناراحت شدم

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
برادر خ و سمانه شمالی هستین؟

آره داداش. بفرما شمال درخدمتیم.;)
البته نیمه دوم اردیبهشت سمانه خانوم قراره شام مهمون کنه بچه ها رو، اگه تا اون موقع نیومدی اون موقع میای دیگه.:D

salar1998

عضو جدید
میبینم که من نبودم شمالیا دستو دل باز شدن شامو شیرینیو ... حالا مام دعوتیم؟

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی. خوبید؟:gol:
سمانه خانوم ، تبریک. شیرینی من لطفا شکلاتی با مغز فندق باشه . برای شام غذای شمالی میدید دیگه؟؟ به به.... چقدر عالی...میایم شمال یه آب و هوایی هم عوض میکنیم:D

---------------

من فکر میکنم رتبه ی همتون خیلی خوب بشه، ......، سوالایی که چند گزینه صحیح دارند یا کلا سوال اشتباه باشه نسبت به سال های پیش بیشتر شده ، پس قاعدتاً نباید نمره منفی داشته باشن...حرارت و ریاضی هم که برای همه سخت بوده....تعداد داوطلبان هم مثل اینکه به نسبت پارسال کمتر بوده.....
پارسال که وضع کنکور بهتر بود تا رتبه ی زیر 1000 ، روزانه م.شیمی قبول شدن پس با این اوصاف جای امیدواری بسیار است...:)

هرکی میخواد شام بده لطفا از چند روز قبل بگه برنامه ریزی کنیم ،
با هم هماهنگ باشید که برنامه هاتون تو یه روز نیفته :biggrin::D

بالا