[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
حاجی تو بذا ما قبولو بشیم مهمونم میکنیم! اوضاع شماها بهتره و شما واجب تره که مهمون کنین.سمانه خانومو که میبینی کارش درسته و رو نمیکنه، و الا ما همه چیمون روئه داداش...
به هر حال حالا شام و شیرینی و تامسونو که سمانه خانوم زحمتشو کشید، میمونه چای بعد شام که چایی هم با من.همه بچه های باشگاه نفری یه استکان چایی و دوتا قند به همراه شیرینی های سمانه خانوم مهمون من...:D چایی لیوانی هم هر کی خواست درخدمتیم.:D
من حتما لیوانی باشه:redface:میییییییییییسسسسسسسسسسسی

shabnam-rezaei

عضو جدید
بچه ها شبنم خانوم هم به جمع شام دهنده ها اضافه شد.
مسافرت هم که بود مشخصه امتحانو خوب داده.
فقط شبنم خانوم! یه روزی رو تعیین کنید که با برنامه بچه ها تداخل نداشته باشه بتونیم از خجالت همه در بیایم و حضور گرم داشته باشیم توی مراسم ها.:D

چشم اگه قبول شدیم با کمال میل
بچه ها سنجش جوابا رو نداده؟

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساعت 18 روز یکشنبه هم گذشت.الان ساعت 19:19هست ولی سنجش هنوز جوابا رو تو سایتش نزده.نمیدونم چه حکمتی داره .بنظر من طراحا برسر جواب دعواشون شده :biggrin:

623

عضو جدید
وووووییییییی...... از دست سنجش..... بچه ها موافقید خودمون یه کلید بدیم بیرون تا روی سنجش کم شه؟

mohammad aghaei

عضو جدید
میگم شاید این همون کلیدی هست که روحانی گمش کرده بود:D

مگه میخوان چیکار کنن! خدایا کلید مطابق با قبولیه بچه ها باشه!:smile: ما شیرینی میخوایم برا همین میگم!:)

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
رفتم سایت ماهان یکی از بچه هایی که اونجا عضوه نوشته دنیا فقط ماهان این مدرسان شریف که میگه ما تخصصمون کارشناسی ارشده و رتبه های تک رقمی از ما هست هنوز نتونسته کلید بده بیرون ولی ماهان تونسته.باخودم گفتم همه میتونن کلیدی بدن بیرون که هیچ کدوم از گزینه ها مطابق با نظر طراح نباشه.ملت جوگیرنا.
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
این بچه از این غافله که هنوز سنجشم تو جوابای خودش مونده چه برسه مدرسان شریف

#soreNa#

کاربر فعال
جوووون جیگر میخواد نگاه کردنش آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی نفس کش:w29::w02::w18:

farhad urmia

عضو جدید
این دو تا گزینه بنظرتون یکی نیستن مفهومشون :
1) وقتی انتقال جرم در اثر توده ناچیز باشد
2) وقتی مقدار نفوذ در مقایسه با حرکت توده بسیار بزرگ باشد

بالا