[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

mohammad aghaei

عضو جدید
من گزینه 2 رو زدم ...اینجوری تحلیل کردم که وقتی فشار کاهش پیدا میکنه نقطه جوش هم کاهش پیدا میکنه پس محلول زودتر به جوش میاد پس میزان بخار مصرفی هم کمتر میشه سطحم که قاعدتا کاهش پیدا میکنه اما مثله اینکه اشتباه تحلیل کردم:redface:

من تحلیلم این بود که کاهش فشار باعث افزایش غلظت محصول میشه! حالا کاهش دبی بخار نیز باعث افزایش غلظت محصول میشه! وسطحم که کاهش پیدا میکنه!

E.AP

عضو جدید
من گزینه 2 رو زدم ...اینجوری تحلیل کردم که وقتی فشار کاهش پیدا میکنه نقطه جوش هم کاهش پیدا میکنه پس محلول زودتر به جوش میاد پس میزان بخار مصرفی هم کمتر میشه سطحم که قاعدتا کاهش پیدا میکنه

E.AP

عضو جدید
افزایش دبی! ببخشید.
اینجوریم میشه تحلیل کرد...من چون تو بیشتر تستایی که زدم از طریق دما و فشلر تحلیل شده بود منم از همین طریق تحلیل کردم حالا کدوم درسته؟ اصلا سوالا یه جواب نداره همه ماشالله چند جوابین

salar1998

عضو جدید
من گزینه 2 رو زدم ...اینجوری تحلیل کردم که وقتی فشار کاهش پیدا میکنه نقطه جوش هم کاهش پیدا میکنه پس محلول زودتر به جوش میاد پس میزان بخار مصرفی هم کمتر میشه سطحم که قاعدتا کاهش پیدا میکنه

قربونت من سوال 124 بحث میکردم اون سوال عملیاتو نزدم شرمندم

mohammad aghaei

عضو جدید
اینجوریم میشه تحلیل کرد...من چون تو بیشتر تستایی که زدم از طریق دما و فشلر تحلیل شده بود منم از همین طریق تحلیل کردم حالا کدوم درسته؟ اصلا سوالا یه جواب نداره همه ماشالله چند جوابین

والا تحلیل شما هم به نظر من درسته! آره دقیقا همینه که میگید! خدا بخیر کنه!

• Like
واکنش ها: E.AP

mohammad aghaei

عضو جدید
بچه ها شما از بین دانشگاه های فردوسی مشهد، اصفهان و شیراز کدومو انتخاب میکنید؟

mohammad aghaei

عضو جدید
یه 2-3 ساعت پیش پیش یکی از بچه ها بودم و داشت به این موضوع فکر میکرد که ماشین 130میلیونی بخره یا 100 میلیونی! حالا من داشتم دو دو تا چهار تا میکردم که دانشگاه کجا قبول بشم با چه گرایشی که بعدا بتونم پول بخور نمیری دربیارم!
خدا بیشتر بده به اونایی که دارن، ولی انشالا که حکومت عدالت محور بشه! خدایا خودت کمکمون کن!

mohammad aghaei

عضو جدید
نه فقط سهندتبریز

یکی از بچه های همین تایپیک به من گفتن که اصلا سهند تبریز رو نزنم! اوشون هم لیسانس و هم ارشدشون رو اونجا بودن! گفتن نمیگم استادای خوب نداره ولی جوشون خیلی خشکه و کلا پشیمون میشی! فقط گفتم تجربه هم وبلاگیمونو براتون بازگو کرده باشم! خدایی نکرده جسارت نباشه!

salar1998

عضو جدید
یکی از بچه های همین تایپیک به من گفتن که اصلا سهند تبریز رو نزنم! اوشون هم لیسانس و هم ارشدشون رو اونجا بودن! گفتن نمیگم استادای خوب نداره ولی جوشون خیلی خشکه و کلا پشیمون میشی! فقط گفتم تجربه هم وبلاگیمونو براتون بازگو کرده باشم! خدایی نکرده جسارت نباشه!
نه خواهش میکنم ازاوضاع سهند خبردارم اما متأسفانه خونواده های کم جمیعت همش میخوان بچه جلو چششون باشه

بالا