[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

mohammad aghaei

عضو جدید
نه، من خدا دوتا داداش بزرگتر نصیبم کرده که خیلی به گردنم حق دارن! ولی این جور حساسیت هارو بین رفقام و خاندان دیدم! بیشتر بین رفقام!

mohammad aghaei

عضو جدید
من طراحی فرآیندو دوس دارم ولی با این اوضاع نمیدونم چجوری میشه

آره طراحی فرآیند و جداسازی گرایش های خوبین! والبته از قول یکی از دوستان با تجربه: گفتن گرایش رو باید نسبت به بازار کار شهرتون و شرایط خانوادتون انتخاب کنید!

mohammad aghaei

عضو جدید
بیشتر توضیح بده

گفتن باید ببینید این گرایشیو که میخواید انتخاب کنید توی شهر خودتون چقدر متقاضی داره؟ مثلا همین شرکت های طراحی چندتا توی شهرتون هست! یا اینکه بازار کار جداسازی رو پیدا کنید و ببینید که شهر شما چقدر نسبت به این شغل پاسخ مثبت داده!

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آره ولی من نرم افزار میخوام اما باهاس قید فرآیندو بزنم یاجداساری یاپدیده های انتقال

مثلا من علاقه ای به کارهای پژوهشی ندارم. بیشتر کار با نرم افزار و طراحی و این تیپ کارا رو دوس دارم.

salar1998

عضو جدید
گفتن باید ببینید این گرایشیو که میخواید انتخاب کنید توی شهر خودتون چقدر متقاضی داره؟ مثلا همین شرکت های طراحی چندتا توی شهرتون هست! یا اینکه بازار کار جداسازی رو پیدا کنید و ببینید که شهر شما چقدر نسبت به این شغل پاسخ مثبت داده!
پس بهتره فرآیند نخونم تبریز شرکت نفت وگاز مرتبط با فرآیند نداره داشته باشه کمه

mohammad aghaei

عضو جدید
بچه ها در مورد گرایش انتقال و فرآوری گاز چی؟ اطلاعی دارید که وقتی زیر مجموعه دانشگاه نفت نباشه باز گرایشی با بازار کار خوبه یا نه؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته یهو دیدی گزینه 4 اومد چون این سنجش حساب کتاب نداره یهو میگه منظور طراح محترم اتانول بوده :-D

بالا