منتها من موندم چه گرایشی بزنم؟
من طراحی فرآیندو دوس دارم ولی با این اوضاع نمیدونم چجوری میشه
منتها من موندم چه گرایشی بزنم؟
من خودم فردوسی رو دوس دارم. سهندم خوبه به نظرم.
l
نه، من خدا دوتا داداش بزرگتر نصیبم کرده که خیلی به گردنم حق دارن! ولی این جور حساسیت هارو بین رفقام و خاندان دیدم! بیشتر بین رفقام!
هرکجا که عشقتون میکشه بخونید
منم ولی میخوام دکتری بخونم فرآیندوتوصیه نمیکنن
آره طراحی فرآیند و جداسازی گرایش های خوبین! والبته از قول یکی از دوستان با تجربه: گفتن گرایش رو باید نسبت به بازار کار شهرتون و شرایط خانوادتون انتخاب کنید!
خداسه تا تونم حفظ کنه زیرسایه پدرومادر ایشالا
آره ولی من نرم افزار میخوام اما باهاس قید فرآیندو بزنم یاجداساری یاپدیده های انتقالآره خب واسه دکتری گرایشی خوبه که واسه مقاله دادن و کارای پژوهشی دست آدم باز باشه.
عشق که میکشه ولی به شرط اینکه رتبه هم بکشه رفیق.![]()
بیشتر توضیح بده
آره ولی من نرم افزار میخوام اما باهاس قید فرآیندو بزنم یاجداساری یاپدیده های انتقال
پس بهتره فرآیند نخونم تبریز شرکت نفت وگاز مرتبط با فرآیند نداره داشته باشه کمهگفتن باید ببینید این گرایشیو که میخواید انتخاب کنید توی شهر خودتون چقدر متقاضی داره؟ مثلا همین شرکت های طراحی چندتا توی شهرتون هست! یا اینکه بازار کار جداسازی رو پیدا کنید و ببینید که شهر شما چقدر نسبت به این شغل پاسخ مثبت داده!
مثلا من علاقه ای به کارهای پژوهشی ندارم. بیشتر کار با نرم افزار و طراحی و این تیپ کارا رو دوس دارم.
منم ندارم ولی مجبورم
پس بهتره فرآیند نخونم تبریز شرکت نفت وگاز مرتبط با فرآیند نداره داشته باشه کمه
سهند با چه رتبه هایی سالای قبل قبول شدن؟ میدونی؟
بچه ها در مورد گرایش انتقال و فرآوری گاز چی؟ اطلاعی دارید که وقتی زیر مجموعه دانشگاه نفت نباشه باز گرایشی با بازار کار خوبه یا نه؟
آزئوتروپ نمیده؟110 من 3 زدم
آزئوتروپ نمیده؟![]()
سهند با تبریز خیلی سطحش فرق داره؟