چرا 4 میشه؟
راستش بررسی میکردم به نتیجه نرسید یادم نیس 1 زدم یا4
چرا 4 میشه؟
من گزینه 2 رو زدم ...اینجوری تحلیل کردم که وقتی فشار کاهش پیدا میکنه نقطه جوش هم کاهش پیدا میکنه پس محلول زودتر به جوش میاد پس میزان بخار مصرفی هم کمتر میشه سطحم که قاعدتا کاهش پیدا میکنه اما مثله اینکه اشتباه تحلیل کردم![]()
به نظرتون تحلیله من غلطه؟راستش بررسی میکردم به نتیجه نرسید یادم نیس 1 زدم یا4
من تحلیلم این بود که کاهش فشار باعث افزایش غلظت محصول میشه! حالا کاهش دبی بخار نیز باعث افزایش غلظت محصول میشه! وسطحم که کاهش پیدا میکنه!
به نظرتون تحلیله من غلطه؟
من گزینه 2 رو زدم ...اینجوری تحلیل کردم که وقتی فشار کاهش پیدا میکنه نقطه جوش هم کاهش پیدا میکنه پس محلول زودتر به جوش میاد پس میزان بخار مصرفی هم کمتر میشه سطحم که قاعدتا کاهش پیدا میکنهتحلیلت چیه؟
اینجوریم میشه تحلیل کرد...من چون تو بیشتر تستایی که زدم از طریق دما و فشلر تحلیل شده بود منم از همین طریق تحلیل کردم حالا کدوم درسته؟ اصلا سوالا یه جواب نداره همه ماشالله چند جوابینافزایش دبی! ببخشید.
من گزینه 2 رو زدم ...اینجوری تحلیل کردم که وقتی فشار کاهش پیدا میکنه نقطه جوش هم کاهش پیدا میکنه پس محلول زودتر به جوش میاد پس میزان بخار مصرفی هم کمتر میشه سطحم که قاعدتا کاهش پیدا میکنه
اینجوریم میشه تحلیل کرد...من چون تو بیشتر تستایی که زدم از طریق دما و فشلر تحلیل شده بود منم از همین طریق تحلیل کردم حالا کدوم درسته؟ اصلا سوالا یه جواب نداره همه ماشالله چند جوابین
خدا تورو چرا زده؟
بچه اصفهانی؟
قربونت من سوال 124 بحث میکردم اون سوال عملیاتو نزدم شرمندم
واقعا خدا به خیر کنهوالا تحلیل شما هم به نظر من درسته! آره دقیقا همینه که میگید! خدا بخیر کنه!
سوالا قاطی شد
سوال 124 رو منم4 زدم
بچه ها شما از بین دانشگاه های فردوسی مشهد، اصفهان و شیراز کدومو انتخاب میکنید؟
من بودم اصفهان رو انتخاب میکردم از نظر فنی خیلی دانشگاه قوی هستشبچه ها شما از بین دانشگاه های فردوسی مشهد، اصفهان و شیراز کدومو انتخاب میکنید؟
هیچ کدوم
فقط تهران رودر نظر دارید؟
من بودم اصفهان رو انتخاب میکردم از نظر فنی خیلی دانشگاه قوی هستش
هر سه دانشگاه دانشگاه خوبین به نظرم هر کدوم رو که انتخاب کنین خوبهمن خودم ساکن شیرازم و دانشگاه شیرازو هم خیلی دوست دارم! ولی دانشگاه فردوسی مشهدو خیلی تعریفشو شنیدم!
نه فقط سهندتبریز
بله من دانشگاه پلی تکنیک آبادی مون رو انتخاب می کنم با این وضع کنکور امسالبچه ها شما از بین دانشگاه های فردوسی مشهد، اصفهان و شیراز کدومو انتخاب میکنید؟
من خودم ساکن شیرازم و دانشگاه شیرازو هم خیلی دوست دارم! ولی دانشگاه فردوسی مشهدو خیلی تعریفشو شنیدم!
نه خواهش میکنم ازاوضاع سهند خبردارم اما متأسفانه خونواده های کم جمیعت همش میخوان بچه جلو چششون باشهیکی از بچه های همین تایپیک به من گفتن که اصلا سهند تبریز رو نزنم! اوشون هم لیسانس و هم ارشدشون رو اونجا بودن! گفتن نمیگم استادای خوب نداره ولی جوشون خیلی خشکه و کلا پشیمون میشی! فقط گفتم تجربه هم وبلاگیمونو براتون بازگو کرده باشم! خدایی نکرده جسارت نباشه!
نه خواهش میکنم ازاوضاع سهند خبردارم اما متأسفانه خونواده های کم جمیعت همش میخوان بچه جلو چششون باشه
مگه شمام تک فرزندی ؟آره میفهمم چی میگید، انشالا که هر زمان و هر جا که هستید موفق و پیروز باشید!
منم تعریف سه تا دانشگاهو زیاد شنیدم اما ساکن تبریزم مسلما سهندوترجیح میدم