و خلاصه اعصاب خودمون رو حسابی خورد کردیم . خواستم بگم شما این اشتباه رو نکنید. فقط سوالایی که توی کلید اولیه خیلی تابلو غلطه رو به سنجش اطلاع بدید . بعد هم برید دنبال زندگیتون ! وگرنه 7-6 ماه از زندگیتون به فنا میره !!! از ما گفتن بود
چقدر اینجا خلوتـــــــــــــــــــــــــــــــــــه !!!!!
پارسال بعد کنکور تاپیک داشت منفجر می شد . اینقدر سریع میرفت جلو که باید 8-7 بار در ثانیه صفحه رو رفرش می کردی !!!
انشاالله که نتیجه باب میلتون رو بگیرید . فقط یه توصیه برادرانه :
من به اتفاق بعضی از دوستان ، پارسال بعد کنکور به مدت 3-2 ماه صب تا شب ، شب تا صب توی این تاپیک و اون تاپیک راجع به سوالا و کنکور و رتبه ها و . . . بحث می کردیم . 100 تا ایمیل به سنجش زدیم برای اصلاح کلید اولیه ! حتی یه فرمول تخمین رتبه هم اختراع کردیم !!!! فکر کن !!!!!!و خلاصه اعصاب خودمون رو حسابی خورد کردیم . خواستم بگم شما این اشتباه رو نکنید. فقط سوالایی که توی کلید اولیه خیلی تابلو غلطه رو به سنجش اطلاع بدید . بعد هم برید دنبال زندگیتون ! وگرنه 7-6 ماه از زندگیتون به فنا میره !!! از ما گفتن بود
![]()
چقدر اینجا خلوتـــــــــــــــــــــــــــــــــــه !!!!!
پارسال بعد کنکور تاپیک داشت منفجر می شد . اینقدر سریع میرفت جلو که باید 8-7 بار در ثانیه صفحه رو رفرش می کردی !!!
من به اتفاق بعضی از دوستان ، پارسال بعد کنکور به مدت 3-2 ماه صب تا شب ، شب تا صب توی این تاپیک و اون تاپیک راجع به سوالا و کنکور و رتبه ها و . . . بحث می کردیم . 100 تا ایمیل به سنجش زدیم برای اصلاح کلید اولیه ! حتی یه فرمول تخمین رتبه هم اختراع کردیم !!!! فکر کن !!!!!!و خلاصه اعصاب خودمون رو حسابی خورد کردیم . خواستم بگم شما این اشتباه رو نکنید. فقط سوالایی که توی کلید اولیه خیلی تابلو غلطه رو به سنجش اطلاع بدید . بعد هم برید دنبال زندگیتون ! وگرنه 7-6 ماه از زندگیتون به فنا میره !!! از ما گفتن بود
![]()

در مورد کنکور امسال
به عنوان کسی که 3 ساله کنکور میده
کنکور سختی نبود خداییش حالا شاید دلیلش این بود که استرس پارسال رو نداشتم و کنکور اصلیم نبود
از دید من امسال از 92 سختر و از 93 راحتر بود
سلام ، آخخخخ یادش بخیر بچه ها درکتون میکنم ، شدید.چقدر اینجا خلوتـــــــــــــــــــــــــــــــــــه !!!!!
![]()
سلام ، آخخخخ یادش بخیر بچه ها درکتون میکنم ، شدید.
مهران راست میگه یعنی کلی بحث داشتیم سر هر سوال کنکور و جواباش و....
یادش بخیر روزای بعد کنکور دوران خاطره انگیزی بود ، یادش بخیر
ولی یه توصیه ی دوستانه بهتون میکنم ، خیلی حرص کنکور رو نخورید ، من بعد اعلام نتایج کلی دپرس بودم ولی الان حس میکنم که به صلاحم بوده که اینجا قبول بشم .
از خدا بخواید اون چیزی رو بهتون بده که به صلاحتونه ، نه اون چیزی که بهتره
پویا جان ایشالله سال بعد دکتری دیگهدر مورد کنکور امسال
به عنوان کسی که 3 ساله کنکور میده
کنکور سختی نبود خداییش حالا شاید دلیلش این بود که استرس پارسال رو نداشتم و کنکور اصلیم نبود
از دید من امسال از 92 سختر و از 93 راحتر بود
شاید اگه کنکور رو متوسط میدادم ،میتونستم اینجا درباره ی رتبه و اینچیزا حرف بزنم،اما وقتی هیچی نتونستم بزنمو و داغون بود کنکورم،دیگه دلیلی نداره بخوام درباره شون حرفی بزنم :|
. اکثر بچه ها مثل هم هستیم. میایم اینجا به همدیگه روحیه بدیم 
خب رفقا من از امروز باس کار کنم روپروژم کـ تحویلش بدم راستش خودم یکسری اطلاعات دارم ولی خیلی لطف میکنین اگه مطلبی هر مطلبی چه مربوط ب موضوع پروژم چه مربوط به تدوین اون باشه رو در اختیار من قرار بدین تا ازکمک و راهنماییتون استفاده کنم ..
موضوع پروژه کارشناسیم : «فــ ــلــ ـر »
سلام به دوستانسلام به همگی .خوبید ؟ این قیافه ها چیه به خودتون گرفتید
موافقم سخت بود ولی این رو هم در نظر بگیرید که برای همه سخت بوده یعنی اینکه نباید از الان اینقدر ناامید باشیم ، نکته مهم دیگه : رتبه های 1 رقمی هم تقریبا 35% سوالات رو جواب نمیدن پس شاید نتیجه کنکورتون این قدر ها که فکر میکنید بد نشه
خدا خوبی بندش رو میخواد و من مطمئن هستم که هرچی خیر و سعادت ما در اون هست اتفاق میفته و همه چیز در نهایت به نفع ما خواهد بود
پس همه چیز رو به خدا بسپارید تا دلاتون آروم بگیره
تا اعلام نتایح دیگه به امروزی که گذشت فکر نکنید و از لحظه لحظه ی زندگیتون لذت ببرید
در نهایت برای همه تون آرزوی سربلندی و موفقیت دارم
سلام خوبید؟
موضوع پروژه تون رو درست متوجه شدم ؟ فلز ؟
فکر کنم منظورشون " فلر " هست " گازهای فلر "

سلام خوبید؟
موضوع پروژه تون رو درست متوجه شدم ؟ فلز ؟
اره شازده جان موضوع پروژه ام فلرینگ و فلر هستش